Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente

Katowice - TERMINY SPOTKAŃ Katowickiego Klubu GR&P

aaru - 2004-12-08, 11:41
Temat postu: TERMINY SPOTKAŃ Katowickiego Klubu GR&P
Witam.

Proszę o precyzyjne wypełnienie.
Można wybrać kilka opcji (nawet wszystkie) :D .
Po wypełnieniu ankiety, proszę o kilka słów wyjaśnienia od każdej osoby, która głosowała.

Wybieramy optymalne terminy.
Na tygodniu tylko popołudniu. Sobota i niedziela dwie opcje.

Rozmawialiśmy również, by umożliwić wszystkim chętnym uczestnictwo, o wyznaczeniu terminów w różne dni tygodnia.
Np. jeden tydzień we wtorek, następny czwartek, następny sobota...
Albo nawet 2x w tygodniu.

Proszę o ustosunkowywanie się. Ułatwi nam to wybranie optymalnego terminu. Chyba wszystkim na tym zależy.

HonoR - 2004-12-08, 13:20

To ja może zacznę :) Bo widzę, głosów więcej niż komentarzy.

Poniedziałek mi odpada niestety - zajęcia.
Wtorek, środa, czwartek mi pasuje - mniej ambitne zajęcia także sobie moge odpuścić.
Na piątek nie głosowałem bo często bywa, że jade w różne miejsca się pobawić, czy też mam gości u siebie.
W sobotę tylko w porze wieczornej bo po południu są pewne obowiązki.
Niedziela mi całkowicie odpada, ze względu na zajęcia poniedziałkowe, do których muszę się przygotować odpowiednio za każdym razem.

dragon_katowice - 2004-12-08, 15:12

u mnie całkowicie odpada niedziela, środa też (zebrania zarządu)
reszta dni wieczorami mi pasuje i mógłbym być jedynie w sobote lubie zagrać sobie o 18:15 w turnieju na minutkę ale dla klubu mogę się poświęcic ;)
głosowałem na wtorek i sobotę wieczór

raigeken - 2004-12-08, 15:19

Hej,

Więc tak:

Zagłosowałem na Sobotę 10-16 i Niedzielę 10-16. Wybrałem te dni, bo wtedy najbardziej mi odpowiada, co nieznaczy, że napewno przyjdę.

Zdecydowanie WEEKEND.

Pozostalych dni nie wybrałem, ponieważ:
- szkoła
- brak czasu
- itp.

Pozdrawiam, Raigeken

Tramwaj - 2004-12-08, 18:41

Witam.
Po pierwsze przepraszam że mnie nie było we wtorek, mimo że mówiłem że będę - ale jak się okazało nie mogłem i nie będę mógł już raczej w żaden wtorek.. Odpada mi także środa z podobnych przyczyn - chociaż tu już lepiej. Niedziela wieczór - przygotowania na poniedziałek, sobota rano - zwykle w sobotę jestem już w bielsku - no i ciężko by mi było się dostać.
Reszta terminów (niektóe trochę bardziej, niektóre trochę mniej) mi pasuje.

lutalek - 2004-12-09, 14:56

witojcie,
mój drogocenny głos powędrował do koszyka z napisem wtorek, następny drogocenny głos popłynął na środe i to chyba tyle w tym temacie, pozostałe dni z racji innych dodatkowych obowiązków nie wchodzą w gre (rodzina, kosz, tenis, pies, PIWO itp), dlatego wszystich którzy są zainteresowani możliwością rozegrania z tak wspanialym graczem jak ja :mrgreen: kilku partyjek, gorąco namawiam do głosowania na literki W (wtorek) i Ś(środa) :roll:

aaru - 2004-12-09, 15:08

Przyznawać się kto jeszcze głosował a się nie wpisał.
8 osób głosowało, a 6 się wpisało.

piotruncio - 2004-12-09, 16:11

Własnie zagłosowałem :mrgreen: Głosowałem na dni od poniedziałku do czwartku, bo w weekendy często coś mi wypada "ważnego" :] We wtorki mam lige (futsal) i od czasu do czasu mecz pokrywa sie z terminem spotkań,ale przeważnie dam rade być na spotkaniu.
To że nie głosowałem na sobote lub niedziele nie znaczy że te dni absolutnie odpadają :)

Pozdro :D

pawelcio - 2004-12-09, 20:30

Głosowałem na dni powszednie bo w weekendy odpoczywam :lol:

Pozdro

aaru - 2004-12-10, 08:54

Dalej brakuje mi jednej osoby. 10 osób głosowało, a jest 9 osób.

Ujawniać się!!!

raigeken - 2004-12-10, 13:18

aaru napisał/a:
Dalej brakuje mi jednej osoby. 10 osób głosowało, a jest 9 osób.

Ujawniać się!!!

Hej, a może by tak poprostu spytać się Ece, lub kogokolwiek innego(kto ma dostep do osob glosujacych w ankiecie) kto zagłosował ? :] wtedy się dowiesz kto się nie wpisał....
|||

werder - 2004-12-10, 13:56

jeszcze ja głosowałem na wtorek i srode inne dni mi opdają chodz nwet bym mołg załatwic se wolne w inny dzien ale głownie wtorek lub sroda
Teufelchen - 2004-12-10, 22:13

Ja niestety tylko w tygodniu (bez piatku).

Dodatkowo zawsze wisi nade mna grozba dluzszego zostania w pracy i nawet jezeli rano potwierdze obecnosc - po poludniu moge nie dac rady. Generalnie jednak na kazde spotkanie bede staral sie przychodzic (przynajmniej na razie mam jeszcze w sobie tyle zapalu :) ).

Moze kiedys dorobie sie kierowcy i bede mogl napic sie piwa z reszta... :roll:

HonoR - 2004-12-14, 23:57

Czekamy jeszcze na dalsze głosowanie? Venus i Severys z tego co widzę, nie maja kont na tym forum także głosu nie oddadzą. Nie wiem jak Arczi i jego kumple. Tak poza tym jaki jest nastepny termin? Dobrze by było zebrać przy okazji kasę na magnetyczny gobanik i posłać Jurkowi.

aaru - 2004-12-15, 09:26

Głosowanie wyraźnie wskazuje na wtorek i czwartek (turniej gomoku o 18:00 :P ).
Także ustalamy datę spotykamy. HonoR, zaatakuję cię na GG i ustalimy.

siepacz_men - 2004-12-19, 19:08

zaglosowalem na wtorek ponieważ mi pasuje i sie juz przyzwyczaiłem ze we wtroek spotkanie

i niech tak zostanie

manga_21__ - 2005-02-25, 21:44

:P hej ma wygrac wtorek bo to niedlugo i turniej sie szykuje :P ale bedzie kul pozdrowka dla wszystkich razczej bede :D postaram sie zagonic reszte ekipy z bytomia do katowic dobrze by bylo ostatnio za dlugo sie czekalo na nich u :( ale teraz musza byc nie ma co venus, sewerys, moogi13, madziu, slyszycie macie byc bede czekac z niecierpliwoscia :) w koncu turniej nie mozna opuscic :mrgreen: do uslyszenia :]
manga_21__ - 2005-02-25, 21:55

:P trzeba by jechac by bylo glosno i radosnie :P tak to smutno i cicho a jak ja sie odezwe to ze kazdy marudzi ze za glosno a ja swoje :D i nie sciagne swojego zelastwa jak to nazwala jedna osoba ostatnio :] u nie mam go wiecej wiec nie uzopelnie ilosci :mrgreen: ale chce miec dobry humor i nie myslec za duzo o zyciu swoim ze musze go ubarwic :( jakos bedzie pewnie :wink:
Klasztor_777 - 2005-02-26, 20:00

A wiće tak :

- Poniedziałek - na pewno nie, mam lekcji po uszy aż głowa mała ---> na pewno nie.
- Wtorek - jestem przyzwyczajony i już wszystko tak poprzekładałem że wtorek mi zdecydowanie pasuje.
- Środa - nie jest taka zła, co prawda wole wtorek ale środa ostatecznie może być.
- Czwartek - nie ma szan żebym był w jakikolwiek czwartek, głównie z tego powodu że mam 4 matematyki pod rząd i nawet jakbym znalazł czas nie byłbym w stanie grać ---> na pewno nie.
- Piątek - to ostatni dzień jaki mi po trochu pasuje, mimo że nie może się równać z wtorkiem
- Sobota i Niedziela - jeśli chodzi o te dni o gomoku to jakiś turniej np. Kraków , lub Warszawa, ale nie spotkanie. ---> Odpada

manga_21__ - 2005-04-06, 13:14
Temat postu: Pożegnanie!!!
Coś chyba się z wami pożegnam, z powodu moogiego,sewerysa,venus,niemam ochoty przychodzić na spotkania, nie obniżę się do ich stopnia i nie będę wymyślała głupoty na ich temat i nie będę ich obrażałaby znam swoja kulturę i za takie zachowanie jakie oni pokazują to ino można się śmiać, lecz to już chwilami staje się wkurzające z ich strony, chcieli wojnę to niech se toczą ją sami, ze sobą bo zanim mnie ujrzą to minie sporo, nie mam ochoty se psoć humoru przez nich i nie mam ochoty psucia innym humoru, więc postanowiłam nie przychodzić na spotkania, resztę osób wybaczcie ale nikt nie stanie po mojej stronie by mogła przychodzić na spotkania, chyba że jakoś wybronicie i stęsknicie się za mna to napiszcie to sie zastanowię czy przyjechać czy nie narazie. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(