Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente

Hyde Park - Blokowanie tematów

lonewolf - 2004-12-20, 16:06
Temat postu: Blokowanie tematów
Zapraszam do głosowania! :mrgreen:

Można też obstawiać ile czasu minie zanim ten temat poleci, bądź zostanie... zablokowany! :] :P

martin1234 - 2004-12-20, 16:17

NIE. Może blokuje czasem niepotrzebnie, ale jednak robi porządek na Forum.
Jeżeli Ece ma mieć zablokowaną możliwość blokowania tematów, to Hghfd zdecydowanie ich tworzenia. (Bo kto by je blokował?)

Poza tym, temat do niczego nie prowadzi. Ece tak czy inaczej będzie mógł tematy zamykać, bo jest adminem.

A ten temat poleci bardzo szybko, chyba, że Ece się zlituje.

sekta - 2004-12-20, 16:31

Ja też głosowałem na NIE - po to jest admin,żeby blokować bezsensowne tematy.Fakt ,że Ece troche przesadza z tym blokowaniem tematów ale po to jest admin..
Myśle,że jeśli temat nie zostanie zablokowany do 18.01 to go Ece nie bloknie. :P

Ece - 2004-12-20, 16:37

Piszcie sobie piszcie jak Wam to radoche sprawia. Mi sprawia i tez sobie napisze :P

Wchodze jakies 15 minut temu do tramwaju i widze znajoma twarz, tylko troche zarosnieta. Nasz ukochany MAF powiedzial, ze wlasnie wrocil z Japonii, po drodze zahaczajac o Koree :]

Pochwalilem sie :P

bad_mojo - 2004-12-20, 16:44

Według mnie każdy temat powinien mieć powiedzmy 3-dniowy okres ochronny, tak, żeby każdy zdążył się wypowiedzieć. Po tym okresie można by temat zablokować, choć i tak nie wiem po co :| No chyba, żeby tych tematów była jakaś straszna ilość czy też były naprawde wulgarne :]
Barfko - 2004-12-20, 16:47

Maf mówił, że jeszcze na Alaskę pojedzie :) . My zakładamy, Ece blokuje i jest równowaga. Nie chce mi się głosować.
angst - 2004-12-20, 17:23

Zaglosowalem na "NIE", a uzasadnienie jest proste - porzadek musi byc... Bardzo podoba mi sie pomysl Bad_mojo :)

Pozdrawiam

Angst

Minuta - 2004-12-20, 18:11

martin1234 napisał/a:
Jeżeli Ece ma mieć zablokowaną możliwość blokowania tematów, to Hghfd zdecydowanie ich tworzenia. (Bo kto by je blokował?)

Nie rozumiem calego zamieszania. Tematy trzeba usuwac, a nie blokowac :lol:

jopq - 2004-12-20, 19:04

Wolałbym, aby tematy umierały śmiercią naturalną, chociaż są też wyjątki, nadające się tylko do close();.

Głosu nie oddam.

aaru - 2004-12-21, 10:05

:D NIE :D

Bo ta nasza demokracja szybko by doprowadziła do chaosu (nie piszę o Filipie:P ).

despair - 2004-12-21, 16:44

bad_mojo napisał/a:
Według mnie każdy temat powinien mieć powiedzmy 3-dniowy okres ochronny, tak, żeby każdy zdążył się wypowiedzieć.

jestem za tym ;]

a co do ankiety, zaglosowalam na NIE ;]

Slonko - 2004-12-21, 18:04

bad_mojo napisał:
Według mnie każdy temat powinien mieć powiedzmy 3-dniowy okres ochronny, tak, żeby każdy zdążył się wypowiedzieć.
Gdyby KAŻDY temat miał 3 dniowy okres ochronny to bezprzedmiotowe byłoby po tym czasie ich blokowanie. Głosowałam "nie".

angst - 2004-12-21, 22:29

Slonko napisał/a:

Gdyby KAŻDY temat miał 3 dniowy okres ochronny to bezprzedmiotowe byłoby po tym czasie ich blokowanie

A to czemu hm? Ten czas jest potrzebny, zeby np. zaatakowana w nim osoba mogla na zarzuty odpowiedziec. W innym wypadku zalozy nowy temat?

Prosze Slonko o rozwiniecie Twojej mysli :)

Pozdrawiam

Angst

hghfd - 2004-12-23, 10:32

wpadl mi do glowy pomysl, jesli ktos zaklada swoj temat powinien moc go tez usuwac.
kantpie - 2004-12-23, 10:36

To po co ma zakladac jak ma go potem usuwac?????
Slonko - 2004-12-24, 12:49

Chodziło mi o to, że skoro temat kogoś obraża czy jest ogólnie niezbyt przyjemny to należy go usunąć bez zbędnej zwłoki. Po trzech dniach jak już wszyscy sobie poczytają myślę, że nie ma to większego znaczenia czy nadal jest czy zostanie usunięty..... Chyba, że ktoś wraca do już przeczytanych postów :)
angst - 2004-12-24, 12:57

W takich przypadkach zdecydowanie popieram Minute - tematy w stylu "Xxx to $@%!#*" po prostu powinny byc usuwane.

Pozdrawiam

Angst

kaka - 2004-12-30, 14:25

Ece jest rozsądną i fajną osobą. Myśle że mimo wszystko jest dobrym adminem!