| |
Forum.Gomoku.pl Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente |
 |
Hyde Park - Forumowicz roku!
adik - 2004-12-16, 22:21 Temat postu: Forumowicz roku! Były sobie Złote Kamienie, było coś tam i tam coś, ale nie było wyborów forumowicza roku..
Niech każdy tutaj napiszę swoje kandydatury, potem między trzema pierwszymi osobami, zrobimy decydujące głosowanie..
Mój głos numer 1 idzie do niestrudzonego w przedstawianiu własnych poglądów, myśli, niesamowicie inteligentnego, pełnego buntu - Barfko!
Głos numer 2 jest dla osoby, która dzielnie walczy ze wszystkimi reprezentantami Polski w Gomoku, świetnie radzi sobie jako kapitan, moderator i forumowicz, ofkors Angst.
No i ostatni głos idzie do "tego lepszego" z dwóch pod względem wyrozumiałości, szanownego Prezesa - 100per.
3pkt - Barfko
2pkt - Angst
1pkt - 100per
Tera Wy panienki
Pozdrawiam, Adik.
angst - 2004-12-17, 00:20
Dziekuje za ujecie mnie w Twoich typowaniach
Przydaloby sie napisac, czym mamy sie kierowac w takim wyborze, co brac pod uwage, jak oceniac, itp.
Pozdrawiam
Angst
P.S. Czy oprocz panienek moga tez glosowac mezczyzni stanu wolnego ?
M_Head - 2004-12-17, 01:31
3 pkt - tvvardoglowy. Uzasadnienie chyba zbędne.
2 pkt - M_Head. Przeca to ja, najlepszy gracz w historii gomoku.
1 pkt - zbujcerz. Nie ma go na tym forum, daję mu punkt na zachętę.
Minuta - 2004-12-17, 02:42
3 pkt - M_head
2 pkt - hghfd
1 pkt - dusksky
Ece - 2004-12-17, 11:34
M_Head, jesli faktycznie glosy maja byc zliczone, to proponuje zmienic typowania na uzytkownikow forum (1 i 3).
Temat przyklejony - a co tam
Uzasadnienie dobra rzecz - postaram sie je podac przy moich typowaniach, ale jeszcze nie teraz
raigeken - 2004-12-17, 13:18
3 pkt - hghfd
2 pkt - adik
1 pkt - angst
adik - 2004-12-17, 14:51
Dzięki Ecuś za przyklejenie :*
Czym macie się kierować? Nie wiem - ogólnymi spotrzeżeniami - czyje posty Wam się najciekawiej czyta, czyje Was śmieszą albo czyje sprawiają, że popadacie w zadumę
Ja nie ująłem w swoich typowaniach Hghfd, bo tak naprawdę napisał chyba z 5 postów - nie wiem czy robi z siebie debilka takiego naiwnego, czy udaje - w każdym razie dla mnie to pozer, który już powoli nie jest śmieszny, bo wiadomo czego można się po jego postach spodziewać.
Pozdrawiam, Adik.
hghfd - 2004-12-17, 15:15
dzieki minuta ze dales mi 2 pkt i dzieki rai ze dales mi 3 pkt
hghfd - 2004-12-17, 15:18
moje pkt
3 pkt -ece
2 pkt -100per
1 pkt - raigeken i minuta
adik - 2004-12-17, 15:22
Minuta, czy Raigeken?
Tylko jeden.. obaj się podlizali, wybierz tego, który bardziej..
Pozdrawiam, Adik.
seba - 2004-12-17, 15:24
Moje typy takie same jak Adika.
3pkt - Barfko ( zdecydowanie najfajniej piszący )
2pkt - Angst
1pkt - 100per
raigeken - 2004-12-17, 16:16
| adik napisał/a: |
czyje posty Wam się najciekawiej czyta, czyje Was śmieszą albo czyje sprawiają, że popadacie w zadumę |
Powodem wybrania Hghfd - odpowiedź wyżej pogrubiony
Powodem wybrania Adika... żeby miał radochę choć bywa, ze tez sa ciekawe...
Powodem wybrania Angsta - odpowiedź w cytacie napisana na niebiesko
Pozdrawiam, Raigeken
(p.s. Adiku, wcale się nie podlizałem, powody wybrania przeze mnie Hghfd i reszty masz wyżej...)
(p.s.2 Hghfd "przyznawałeś" punkty tym, co na ciebie zagłosowali? Dziwne.)
hghfd - 2004-12-17, 16:44
| raigeken napisał/a: | | adik napisał/a: |
czyje posty Wam się najciekawiej czyta, czyje Was śmieszą albo czyje sprawiają, że popadacie w zadumę |
Powodem wybrania Hghfd - odpowiedź wyżej pogrubiony
Powodem wybrania Adika... żeby miał radochę choć bywa, ze tez sa ciekawe...
Powodem wybrania Angsta - odpowiedź w cytacie napisana na niebiesko
Pozdrawiam, Raigeken
(p.s. Adiku, wcale się nie podlizałem, powody wybrania przeze mnie Hghfd i reszty masz wyżej...)
(p.s.2 Hghfd "przyznawałeś" punkty tym, co na ciebie zagłosowali? Dziwne.) |
nie raj nie przyznawalem pkt tym ktorzy na mnie glosowali
ece na mnie nie glosowal ale pkt mu przyznalem
angst - 2004-12-17, 16:59
3 pkt. - Barfko - na poczatku (dosc dawno temu) mnie troche zloscil, bo myslalem, ze sobie z wszystkich zartuje, ale mi przeszlo, kiedy zrozumialem, ze bylo tak naprawde Czesto sie zgadzamy, pisze klarowne posty (prawie zawsze ) - po prostu madry gosc
2 pkt. - Lonewolf - niekiedy nie ma racji, ale zawsze znajdzie rozsadne argumenty, ze tak nie jest i niektorych udaje mu sie nabrac Nie sposob go nie docenic.
1 pkt. - M_head - obecnie sporo brakuje mu do formy z forum.misio.org (wowczas nie do pobicia), ale widac czasem przeblyski dawnej klasy - moze nagroda go zmobilizuje - punkcik na zachete
Pozdrawiam
Angst
P.S. Wszyscy wymienieni wyzej uzytkownicy posluguja sie poprawna polszczyzna, co jest z pewnoscia nie do przecenienia.
lutalek - 2004-12-17, 17:00
hghfd powoli staje się twoim fanem, jesteś gościu nieziemski, po prostu wznosisz się do poziomu wymiatacza klawiatury, napisz jeszcze pare postów, zredagujemy je w książke i Nike 2005 masz w kieszenie, po prostu odlot
i jeszcze ten twój nowy temat:
"lata na forum"
już dłużej nie moge, sikam
hghfd te mokre spodnie moge ci jeszcze podarować ale ewentualnego przeziębienia klejnotów podczas powrotu do domu ci nie zapomne
raigeken - 2004-12-17, 17:11
| lutalek napisał/a: | | hghfd powoli staje sie twoim fanem, |
Hej.. Lutalku troszkę nie zrozumiałem tego co zostało przez ciebie napisane (dokladnie jeden fragment [cytat])... "twoim" tzn. czyim? Chyba chciałeś napisać "moim" (czyli twoim )... Jeżeli chciałeś napisać, że Hghfd jest kogoś fanem to napisz kogo
Namieszałem... chyba zrozumiesz co napisałem
lutalek - 2004-12-17, 17:15
dla mnie to jest raczej jasne-pisząc do niego twoim fanem czyli hgh.. coś tam (kurde nicka też ma do dupy )
Pavlini - 2004-12-17, 17:18
3 pkt - hghfd
2 pkt - Barfko
1 pkt - angst
lutalek - 2004-12-17, 17:21
aaaa jeszcze pkt,
57 pkt dla hghfd (1 mój i 56 głosów sióstr karmelitanek bosych, które upoważniły mnie do głosowania w ich imieniu)
pawel__91 - 2004-12-17, 19:36
Siemacie
3 pkt-angst Pisze chyba najlepsze i najmądżejsze posty w całym tłumie zgromadzonym na forum
2 pkt-adik Po prostu spoks gość, ma bardzo smieszne posty
1 pkt-ece Za to że odwala kawał dobrej roboty w usuwaniu postów (chociaż nie zawsze słusznej)
adik - 2004-12-17, 21:32
Aktualna klasyfikacja:
1. Barfko (11)
2. Hghfd, Angst (9)
4. Adik (4)
5. M_Head (3)
6. Lonewolf, 100per (2)
7. Ece, Dusksky (1)
Nie zaliczałem głosów:
M_Head (dwóch użytkowników nie ma na forum..)
Lutalka (minimum 3 osoby muszą być wymienione..)
Hghfd (maksimum 3 osoby muszą być wymienione..)
Poprawcie je.
Pozdrawiam, Adik.
pawelcio - 2004-12-17, 22:13
W sumie nie ma żadnych kryteriów oceny, np Adik pisze "puste" posty i jakby sklecić z nich porządnego posta to było by ich jakieś niecałe 5 (czterystaileśtam/100), tak więc kryterium ilości postów nie pasuje. Np Angst pisze rzeczowe posty, ale o to chyba chodzi na forum. Można by podać jeszcze kilka "opcji", ale ...to nie ważne. Ocenie według "śmieszności" postów, z małym wyjątkiem.
1. dusksky - WYJĄTEK - za dzielną walkę z systemem, za blokowane tematy, za ostrzeżenie, za...
2. hghfd - śmieszne, głupie przemyślane posty
3. m_head - śmieszne, niegłupie przemyślane posty
Pozdro!
s3v3n - 2004-12-18, 00:34
1. adik - za caloksztalt i najwiecej postow na forum..
2. hghfd - ktos ma niezle poczucie humoru.. tutaj moznaby dopisac tych, ktorzy sie na to nabieraja hehe
3. hozjusz - mialem problem z trzecia pozycja, ale przypomnialem sobie o hozzim, wprawdzie ostatnio nie bywa, ale zasluzyl zeby go wymienic
Barfko - 2004-12-18, 03:46
Dla mnie zdecydowanie - zwierze forumowe, co wkurza nawet rośliny nagozalążkowe adik - 3 pkt. To, że potrafi wkurzyć jest jasne a na tym forum jest kogo wkurzyc i wszystkich chyba wkurzył, łącznie z panią Elą, Sylwunią i Ewcią, czy jak im tam. Je też pewnie wkurzył. Moje the best of adik (trzeba pamiętać kontekst) to :
1. My mamy Vanilla Condoms
2. To oficjalna propozycja?
3. Może wszystkim już się znudziło oglądanie twojego 1804 od 7 rano do 12 w nocy?
Zgrabnie skonstruowana była również wypowiedż nt. pewnego włoskiego sędziego piłkarskiego.
Ale nie o to chodzi. Zaraźliwy zapał. Tylko jakoś nikt się nie zaraził...
2 pkt dla Angsta. Chodzi o to, że czyta pomysły adika i teksty m_heada. Ciekawe po co? Poza tym potrafi rozwiązywać problemy energetyczne za pomocą kabelków.
1 pkt dla Lone, bo jest twardy. Gdyby nie było tu Lone większość drętwych nie miałaby po kim powtarzać ("masz rację Lone") i w ogóle nudy by były, bo mało kto byłby w stanie wytrzymać starcie słowne z Jopq na przykład, który najwidoczniej przerasta resztę. Już nie mówiąc o tym, że gdyby Lone nie pisał, to ja nie miałbym już chyba w ogóle na co się wkurzyć , bo inni nawet głupot nie piszą tacy są mądrzy. No, i zna różne słowne fajerwerki typu "landryny na stolarce" i jeszcze błysnął znajomością "Kubusia Puchatka" (nie ma tu ironii).
Co do hghfd, jeśli jest to "kreacja forumowa" to oddałbym głos na kreatora, chyba, że wytrwa to już w ogóle nie da się na niego nie zagłosować.
M_head .... <ptak> mógłby więcej pisać...
hghfd - 2004-12-18, 08:40
to ja zostaje forumowiczem roku??
nc - 2004-12-18, 10:42
Lone - 3
Angst- 2
Adik - 1
sekta - 2004-12-18, 12:13
A teraz poważnie :
3pkt - angst (poważne,mądre posty)
2pkt - hghfd (głupie ale śmieszne posty )
1pkt - tu miałem mały problem ale jednak na punkt zasługuje barfko (b.mądrze pisze)
martin1234 - 2004-12-18, 12:42
Teraz czas na moje głosy:
1. Angst - pisze sensownie, praktycznie zawsze "na temat", wszystkie jego posty (nawet te najdłuższe) są ciekawe i zawsze czytam do końca - 3pkt.
2. Adik - udaje mu się czasem napisać coś mądrego, czasem coś głupiego, ale za to śmiesznego, potrafii w umiejętny sposób wkurzyć osoby, którym się to należy:P - 2pkt.
3. Barfko - nie powiem, że każdy jego post przeczytałem do końca, często mnie nudzą rozprawy np. o VCF, ale ogólnie pisze mądrze i sensownie. - 1pkt.
despair - 2004-12-18, 13:44
3- Angst, dobrze sie czyta
2- Adik, poczucie humoru
1- Ece, za kasowanie postow, nalezy sie
aaru - 2004-12-20, 13:19
1. Angst - miło poczytać
2. Ece - niezmordowany
3. Adik - wypalił się ostatnio, ale może ten punkt go podładuje
adik - 2004-12-22, 15:18
Aktualna klasyfikacja:
1. Angst (22)
2. Adik (16)
3. Hghfd (15)
4. Barfko (12)
5. Lonewolf (6)
6. Ece, Dusksky, M_Head (4)
9. 100per (2)
10. Hozjusz (1)
Nie zaliczałem głosów:
M_Head (dwóch użytkowników nie ma na forum..)
Lutalka (minimum 3 osoby muszą być wymienione..)
Hghfd (maksimum 3 osoby muszą być wymienione..)
Poprawcie je.
GŁOSOWANIE KOŃCZY SIĘ WRAZ Z ROKIEM 2004!
Pozdrawiam, Adik.
tomo17 - 2004-12-22, 17:46
No to głosujemy...
Na początku informuje, że miałem baaaardzo duży problem z przyznaniem tych punktów, bo miałem ok. 5-6 kandydatów, a jak wybrałem 3 to nie wiedziałem komu dać więcej :/
No, ale...
3 p. Barty - za to, że jest bardzo miłym człowiekiem, grałem z nim w eliminacjach IRP i tam wiele mnie nauczył
2 p. 100per - Podobają mi się jego posty, a poza tym kiedy zarejestrowałem się na forum to zaraz dostałem od niego priva z powitaniem i dlatego 100per wydał mi się bardzo miłą osobą
1 p. Angst - Bardzo mądrze pisze no i... tyle
Pozdrawiam
Tomek
kantpie - 2004-12-22, 18:27
No to ja jeszcze
3 punkty- Barfko
2 punkty- Lonewolf
1 punkt- Angst
hghfd - 2004-12-23, 09:28
ale po co jeszcze dajecie swoje glosy jak juz jest zakonczone . forumowiczem roku zostal angst . nie czytacie postow czy co??przeciez jest ewidentnie napisane:głosowanie konczy sie wraz z rokiem 2004
raigeken - 2004-12-23, 10:10
| hghfd napisał/a: | | ale po co jeszcze dajecie swoje glosy jak juz jest zakonczone . forumowiczem roku zostal angst . nie czytacie postow czy co??przeciez jest ewidentnie napisane:głosowanie konczy sie wraz z rokiem 2004 |
Gdzie tak pisze?
Chyba ty ich nie czytasz...
Masz rację, ale czy rok 2004 już minął?
Proponuję przeczytać jeszcze raz post Adika...
Pozdrawiam, Raigeken
100per - 2004-12-23, 10:15
1. Lonewolf
2. Barfko
3. Adik
Dwa pierwsze miejsca dla osób, których posty czytam zawsze z wielką ciekawością i które to posty bardzo dużo wnoszą do tematu. W zasadzie to powinno być pierwsze miejsce ex aequo, ale już nie chciałem komplikować Adrianowi
Trzecie miejsce za aktywność i chęci do działania - teraz pozostaje czekać, żeby ilość przeszła w jakość , z czym i tak w sumie nie jest najgorzej
Slonko - 2004-12-23, 16:42
Ja oddaję swoje głosy na:
1. Ece- strasznie mnie śmieszą jego przytyki admina do głupich tematów
2 Angst- zawsze w temacie i nie można się najczęściej nie zgodzić
3 Lone- zawsze w temacie i zawsze mam ochotę polemizować
przemek_nh - 2004-12-23, 18:12
3pkt Dusksky za walke z kvassem
2pkt Angst posty ciekawe choc czasami troche dlugie
1pkt Ece za blokowanie postow
kewes - 2004-12-26, 17:24
3pkt - Barfko - piszę mądrze ( aż za wiec nie czytam wiekszosci postów )
2ptk - adik - wrzod na tyłku tego forum :p do hydeparku sie wejsc nie da bo nasmolone jego tematami
1ptk - hghhgf czy jak mu tam - za debilstwo
Ece - 2004-12-26, 19:07
3 pkt. - Barfko
Bardzo ciekawy czlowiek i perfidny manipulator Powinienem wymienic go w innym temacie jako osobe, ktora chcialbym poznac
2 pkt. - M_Head
Wyrafinowany, ale nie wulgarny, balansujacy na tejze wlasnie granicy. Podziwiam jego specyficzna elokwencje i jest takze osoba, ktora chetnie bym poznal.
1 pkt. - Adik
Pierwszy buntownik tego forum. Czasem, a wlasciwie przewaznie, wkurzajacy, czasem cos ciekawego wymysli. Forumoholik, ktorego chetnie spotkam i porzadnie kopne w dupsko.
Nie ma wyroznien, ale na takie niebywale zasluguje hghfd, z ktorym mialem problem, czy umiescic jego, czy adika. Nastepnie, dla kogo 2 punkty powinny pojsc... Ostatecznie otrzymuje je M_Head - glownie na zachete, bo jak juz inni pisali, troche sie opuscil
Hozjusz - 2005-01-12, 17:16
Bóg zapłać za głos na mnie Ostatnio nie mam czasu, żeby pisać, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie Zresztą kiedyś dawałem więcej postów... Chociaż i tak nie tyle, co na starym forum
Podsumowując: co prawda pierwszy nie jestem, ale w końcu ostatni będą pierwszymi
|
|