Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente

Hyde Park - WESOŁYCH ŚWIĄT

aaru - 2004-12-17, 18:22
Temat postu: WESOŁYCH ŚWIĄT
Będę pierwszy :P

Wesołych, nie tylko czarno-białych,
Spokojnych, niekoniecznie kurnikowych,
Spędzonych w rodzinnym gronie (zapomnijmy na ten czas o forum),
Wymarzonych Świąt Bożego Narodzenia.

I od razu :D

Do siego roku!!!

Przypominam, w nowy rok nie wchodzimy z zaległymi partiami ILP i IRP !!!
Ups, tak mi się wymsknęło.

Jeszcze raz wszystkiego naj... dla członków Stowarzyszenia, wszystkich forumowiczów i pogrywających w kamyczki na kurniku.

Aldonka i Arek

przemek_nh - 2004-12-17, 18:29

aaru Tobie tez wszystkiego najlepszego i wszystkim gomoczninom renjaninom i pentakom :) :)
kantpie - 2004-12-17, 19:02

Ja tez skladam wszystkim graczom Gomoku Renju i Pente zyczenia :)

WESOLYCH SWIAT, ZDROWIA SZCZESCIA I POWODZENIA W GRP :) )

Ece - 2004-12-17, 20:13

Rozumiem ze Arek nie ma internetu do Swiat ;) Ja poczekam i zloze zyczenia pozniej 8)
raigeken - 2004-12-18, 12:56

Dołączam się do życzeń aaru i nawzajem :)

MERRY CHRISTMAS :P

adik - 2004-12-18, 14:10

Ja też Was kocham :rotfl:

Wesołych świąt kochane Babolki :mrgreen:

Pozdrawiam, Adik.

dusksky - 2004-12-20, 01:28

Przylanczam sie do zyczen Wesołych Świat do zobaczenia w 2005 roku:)
sekta - 2004-12-20, 07:53

No to ja też już złoże życzenia..Wesołych Świąt i oby było więcej redów w 2005r. :P :D :D :)
tomo17 - 2004-12-20, 16:51

Dołączam się dożyczeń wszystkich forumowiczów i życzę wszystkim:

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
MERRY CHRISTMAS!!!

:)

Minuta - 2004-12-20, 18:04

Ja tez nie bede gorszy :)

WeSoLyCh SwIaT

jopq - 2004-12-20, 19:07

seba - 2004-12-20, 23:19

Wesołych Świąt i Szczęśliwego nowego roku :D

Pozdrawiam
Seba

soul_reaper - 2004-12-21, 08:33

Ja rowniez skorzystam z okazji i wpisze tutaj dla wszystkich najlepsze zyczenia z okazji swiat.
Zebyscie grajac w kulki odczuwali tylko przyjemnosc, zebyscie piszac na forum nie drzeli o pozostanie swojego tematu lub posta. Samych postepow w jakosci gry.

Specjalnie dla bad_mojo zycze Ci abys juz wiecej nie mial podstaw aby napisac 'bezpodstawnie zablokowany' :P

Chaosu - 2004-12-22, 15:31

Specjalnie dla Was : ) Ja, życzę Wam udanych świą : )
kantpie - 2004-12-22, 18:32

jopq napisał/a:

hehe, krótka ale wiadomo o co chodzi :-)

GoNdziO - 2004-12-22, 22:11

tez sie dołącze - 8) Wesolych i pogodnych Świąt

http://mirpralat.republik.../gwiazdka03.htm

8) 8) 8)

bad_mojo - 2004-12-22, 23:29

soul_reaper napisał/a:
Specjalnie dla bad_mojo zycze Ci abys juz wiecej nie mial podstaw aby napisac 'bezpodstawnie zablokowany'

Dzięki soul :] Wszystkim życze Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku i zajebistego sylwestra :D Ece, nie blokuj tego tematu ;)

Gość - 2004-12-23, 10:52

http://www.irlmeier.de/bird.swf

Aby nasze małe kochane Stowarzyszenie, tak jak te Reniferki, śpiewało...no dobra, mówiło :wink: , jednym, zgranym głosem, tego Wam życzy Johanka :-)

dein - 2004-12-23, 12:19

http://images.optin.com.a...=ZYCZY%20Kacper :D
pawel__91 - 2004-12-23, 13:05

Siemacie

Świętego w Kominie, Prezentów Po Szyje, Zielonej Choinki, Prezentów Trzy Skrzynki, Zimnego Szampana I Sylwka Do Rana...życze ja...

zakon - 2004-12-23, 14:55

Wesołych,
Oby Wam (mnie również) się kropki po nocach nie śniły, oby wasze życie osobiste nie doznawało permanetntego uszczerbku wskutek biało-czarnego nałogu, oby wasze kobiety (tudzież mężczyżni) były wyrozumiałe, obyście wygrywali a przynajmniej nie denerwowali się po przegranych i czerpali z tego przyjemność, obyście nie wydawali majątku na kafejki i internet, obyście zauważyli, że za oknem jest normalny dzień, a wasi najbliżsi was potrzebują :) Tego Wam Wszystkim życzę.

P.S. Chciałem przeprosić co niektórych za moje notorycznie aroganckie zachowania i przykre słowa:). Nie bierzcie sobie tego do serca. :mrgreen:

angst - 2004-12-23, 16:09

Wszystkim miłośnikom rozrywek umysłowych (zwłaszcza związanych z kuleczkami ;) ) oraz ich bliskim, życzę wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Życzę Wam również, abyście odpoczęli od trudów dnia codziennego i znaleźli w sobie siłę niezbędną do stawiania czoła pojawiającym się problemom. Mam nadzieję, że świąteczna atmosfera i wymarzone prezenty pozwolą Wam dostrzec piękno otaczającego nas świata :)

A po Świętach – jak najwięcej dobrych gier ;)

Pozdrawiam

Angst

pawelcio - 2004-12-23, 16:40

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt! Niech każdy z Was znajdzie pod choinką jakiś gobanik :lol:

No i super zabawy sylwestrowej do białego rana albo i dłużej!

Pozdro!

despair - 2004-12-23, 18:47

Cudownych, bialych, milych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych Swiąt upływajacych we wspanialej atmosferze;
niezapomnianego, niesamowitego, niepowtarzalnego Sylwestra
oraz pelnego niezapomnianych przezyc cudownego Nowego Roku 2005
:D

shakal - 2004-12-23, 21:35

Przede wszystkim radosnych, rodzinnie spędzonych świąt, szampańskiej imprezy sylwestrowej :wink: oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku!

Pozdrawiam
Piotrek

http://crass.on.ru/flash/new-year/santamaker.swf :)

piotruncio - 2004-12-23, 22:07

Wesołych Świąt, super sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2005 :)

Pozdro
Piotruncio

kurczaczek - 2004-12-24, 09:55

zycze wam wesolych pogodnych swiat oraz wszystkiego czego zapragniecie :-) )
No i oczywiscie udanego sylwestra i duzo szczescia w 2005 roku :-) ))

Pozdrawiam!

elasissi - 2004-12-24, 10:29

Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia , ciepłej rodzinnej atmosfery, białego puchu za oknem , ślicznej choinki a pod nią wspanialych prezentów .Zycze Wam kurczaczki równiez tego, żebyście zapomnieli na 2 dni o neciku i cieszyli się cudowną atmosfera Swiąt w gronie najbliższych:))))
W nowym roku, po szampańskim ( niekoniecznie dla wszystkich "procenotowo-szampańskim "hihi) Sylwestrze zyczę wielu ciekawych rozgrywek w ukochane kropeczki i tylko kulturalnych przeciwników
:wink:

bmac - 2004-12-24, 10:54

Gdy nadejdą Święta, niech miłość, nadzieja i radość zapukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność każdego dnia. Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia życzy Wam wszystkim ...

maciek[bmac]

specyk_14 - 2004-12-24, 11:17

Ja także dołanczam się do zyczen:

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, udanego Sylwestra i oby ten 2005 rok był jak najlepszy także życzę zeby w Polsce jakis talent w gomoku sie pokazal nareszcie i zebysmy zainstnieli na świecie w gomoku :)

Pozdrawiam,

Specyk.

zukole - 2004-12-24, 11:19

Witam

W dniu dzisiejszym chciałbym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia

Niech każdy znas znajdzie pod choinką coś dla siebie. Ponadto życze wam zdrowia,szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, sukcesów w gomoku,renju i pente i udanego sylwestra

Pozdrawiam

szarlott - 2004-12-24, 11:30

Świąt beztroskich i radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu. Pełnego prezentów Mikołaja powozu, a poza tym dużo zdrowia i aby po sylwestrze nie bolała głowa :wink:

Życzę również powodzenia na marcowych MP zwłaszcza w konfrontacji z Estończykami,o których wiele już słyszałam choć jestem tu od niedawna:P A wszystkim Poznaniakom życze wiele wytrwałości i cierpliwości w tworzeniu klubu :rotfl:

Szarlott1

Ece - 2004-12-24, 12:52

Wesolych Swiat - zeby naprawde byly Wesole :D

Poza tym to bez missklikow, lagow i innych paskudow ;)

100per - 2004-12-24, 13:08

Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
samych magicznych i przepełnionych miłością chwil w gronie najbliższych,
aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery
oraz spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku

życzy

Prezes ;)