|
Forum.Gomoku.pl Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente |
 |
Gomoku - siepacz i program
bad_mojo - 2005-02-04, 18:36 Temat postu: siepacz i program Czy siepacz rzeczywiście grał programem? Rozumiem, że troche mu się poprawił ranking, ale nie tylko u niego, codzienne siedzenie na kurniku po 5-6 godz dałoby wyniki chyba każdemu (no może oprócz buszmena333 )W każdym razie wczoraj konto siepacz zostało zablokowane na turnieju oficjalnym kiedy tylko siepacz uzyskał ranking turniejowy powyżej 1500 pktów.... Wtedy kvass napisał coś o graniu Solverem. Po pierwsze ten program jest do du.... słaby a po drugie czy naprawde można tak jednoznacznie ustalić, że ktoś gra tym programem, czy jest to tylko na zasadzie pomówienia?
Pozdrawiam, bad_mojo.
siepacz_men - 2005-02-04, 19:30
fajnie ze powstał ten temat bo chciałem sam go założyć ,
Po pierwsze nie siedze na kurniku po 5-6 godzin bo nie dałbym rady tyle.
Tydzien temu skonczyly mi sie ferie wiec mialem wiecej czasu zeby posiedziec
ale to bylo okolo 3 godziny na dzien bo po dluzszym czasie gry mam dość gomoku.
Musze sie pochwalić ze przez te ferie dorobilem sie najlepszego ranka 2011 na nieszczęsnym nicku siepacz
ale nie o tym temat:
Wczorajszy turniej, byl niski poziom turnieju większość lepszych graczy nie przyszła na niego
nie ma sie co dziwic bo turniej na 5 min jest za dlugi i nudny. Taki turniej jest szansą dla graczy tej drugiej kategorii do której sie zaliczam. A ze miałem wczoraj troche farta to udalo mi sie wygrac jedną partie za drugą.
pokonalem :
1. _ic_ - jakis szarak
2. shadrin - teraz ma 1800 wiec na moim poziomie
3. dario144 to tez mój poziom
4. starpes - 1800 mój poziom
5. puholek - jest lepszy zrobił błąd i tyle
6. fresch_design - to byla kluczowa partia
mialem ranking 1499, wiec zalezało mi zeby wygrac z nim, po dlugiej walce zrobilem sobie 4x3, ale kiedy mialem dac 5 kropke zjechala mi mysz !!
Myslałem ze umre przed tym kompem bo brakuje mi 1 punku do zółtego i mam wina, a tu glupia mysz zawodzi, ale na szczęscie (co sie potem okazalo ze nie) Fresh okazał sie graczem FAIR i zrezygnowal zamiast zrobic własną piątke
i na tym sie zakonczyl mój turniej
NIE GRAŁEM PROGRAMEM a kvass pokrzywdzil mnie (w 5 punktach )
1. zepsuł mi nick na którym miałem najwiecej 2011
2. zabral mi mój uczciwie zasłuzony zółty kolor w rankingu turniejowym
3. przez kvasa stracilem mojego głownego nicka, wszyscy kojarzą mnie jako SIEPACZ
4. i zepsuł mi mój najlepszy turniej, kto wie moze bym wygral w calym turnieju
5. no i potraktowal jak oszusta, a to sie odbije na opinii publicznej (czytaj kurnikowej) i teraz sporo uzytkowników pomysli ze jestem oszust
I chcialem jeszcze dodać ze kiedy pisze do kvasa czemu mnie zablokował, to mi nie odpisuje a napisany jest fałszywy powód GRA PROGRAMEM
Według mnie myslenie kavasa bylo takie:
Siepacz ma 1500 i prowadzi w turnieju, on zawsze mial 1400 na turniejach
1500 - 1400 = 100
50 = dopuszczalny limit kvasa
100 > 50
= ZABLOKOWAC SIEPACZA
Czy ktos z was tez został niesłusznie zablokowany przez Kvasa ?
lonewolf - 2005-02-04, 20:48
Te partie nie wyglądają na grane Solverem. Ten program nie jest aż tak makabrycznie słaby, bad_mojo, ale też jakiś supersilny nie jest.
PS Siepacz, zmień kolor liter na jakiś ludzki, bo nie da się tego czytać. Muszę zaznaczać tekst, żeby był czytelny. Nie wiem co to za choroba, żeby pisać na kolorowo albo pogrubionymi literami (albo obie te rzeczy na raz), ale zatacza coraz szersze kręgi.
raigeken - 2005-02-04, 20:52
Ja tam nie wiem, czy te gry były grane progiem, ale znając Siepacza... nigdy w to nie uwierzę.
Ece - 2005-02-04, 21:28
Dominiki, wyboldowane zolte literki to morderstwo dla oczu - zmienilem na zwykle.
Czy ktos moze po prostu wziac te partie i zobaczyc jak by zagral solver ? Osobiscie nie chce mi sie w to wierzyc, bo znam Siepacza juz dlugi, kurnikowy czas (chociaz uciac sobie nie dam).
soul_reaper - 2005-02-04, 22:55
Odpowiadam ze partie nie byly grane ani solverem ani fiverem (chociaz partia z puholkiem akurat idzie identycznie jak fiver na monkru - ale byla krotka i nie jest to podstawa do twierdzenia ze siepacz gra fiverem). Uwazam siepacza za gracza przyzwoitego i uczciwego. Sadze rowniez ze niegralby programem po zostaniu oszukanym przez fartuha w irp.
Tyle ode mnie. Reszta zajma sie osoby odpowiednie do tego typu akcji.
lonewolf - 2005-02-05, 04:48
soul_reaper napisał/a: | Tyle ode mnie. Reszta zajma sie osoby odpowiednie do tego typu akcji. |
Jaką resztą i jakie to osoby? Czyżby sprawą miał się zająć UOP?
soul_reaper - 2005-02-05, 09:09
Taki powazny i madry czlowiek jak Ty lone powiniene wiedziec ze UOP zostal rozwiazany jakis czas temu i powstala Agencja Bezpieczenstwa Wewnetrznego
A tak w ogole to zastanawia mnie dlaczego w poscie bad 'nieslusznie zablokowany' mojo nie pojawilo sie wlasnie stwierdzenie 'nieslusznie zablokowany', ktorego akurat tutaj moznaby uzyc
lonewolf - 2005-02-05, 09:44
Dla mnie SB, UOP czy ABW to jeden worek. Jestem dodatkowo wstrząśnięty tym, że odnalazłem siebie na tzw. liście Wildsteina, na dodatek w dwóch kopiach.
Co do blokowania, to uważam, że powoli dochodzi do nonsensów i wypaczenia roli operatora na kurniku. Moje zdanie jest takie, że blokować i to bez gadania, należy przypadki ewidentnie szkodliwe, np. wulgarne nicki, ludzi którzy notorycznie obrażają innych, ewidentnych manipulatorów rankingu (czy to nabijanie czy oddawanie gier), etc. Niepoważne wydaje mi się blokowanie nicków za pojedyncze wybryki, np. jedno "brzydkie" słowo powiedziane w emocjach na turnieju (vide renegades). Są łagodniejsze środki perswazji: kick, ban np. na godzinę, albo upomnienie ustne do nagany włącznie. Jeśli takie rzeczy nie pomagają, to wtedy blok.
Ostatnio zdarzyły się dwa głośne przypadki zablokowania nicka: pierwszy to fartuh vel cipek, drugi teraz - siepacz. O ile pierwszy przypadek był ewidentny i szkodliwy (w szczególności gra programem w irp'ie, zresztą delikwent sam się przyznał), to drugi przypadek jest mocno niejasny i wszystko wskazuje na to, że jednak ta decyzja była zbyt pochopna.
kantpie - 2005-02-05, 10:09
Ja i tak w to nie wierze, bo znam siepacza dlugo i nie uwierze ze gral porgramem.
Ostatnio mi idzie dobrze w turniejach, ciekawe czy jak bede ( jesli bede ;P) zolty to tez dostane bana.
raigeken - 2005-02-05, 10:19
jacol91 napisał/a: |
Ostatnio mi idzie dobrze w turniejach, ciekawe czy jak bede ( jesli bede ;P) zolty to tez dostane bana. |
Hmmm.. jak bedziesz grał na 3-5 min to Kvassiu cię pewnie posądzi o granie Solverem albo Fiverem czy tez innym świństwem ...
siepacz_men - 2005-02-05, 10:56
Kvass mnie zablokował ponieważ szło mi na turnieju zdecydowanie lepiej niz zwykle,
przewaznie koncze z 7 punktami
na tym czwartkowym wygrałem pierwszych 6 parti - i to bylo tak podejrzane ze stało sie przyczyną zablokowania mi nicka
Myśle ze w Piątkowym turnieju udało mi sie udowodnic ze to nie był przypadek
grałem tak :
1.Muchaldincho - Siepacz_ban 1
2.Siepacz_ban - Utopia 1
3.Sportbilly - Siepacz_ban 1
4.Siepacz_ban - Player_0ne 1
5.Siepacz_ban - Hexlearner 1
6.Mariahhh - Siepacz_ban 1
7.Siepacz_ban - French_kiss 1
8.Siepacz_ban - Frighas 0
9.Nicram - Siepacz_ban 0
10.Siepacz_ban - Piotrek_401 0
11.Dario144 - Siepacz_ban 1
1- win 0 - porazka
( 7 pierwszych parti wygranych , o 1 wiecej niz w czwartek )
zająłem 4 miejsce w turnieju, wiec chyba nie jest to tak bardzo dziwne ze udalo mi sie uczciwie dojsc do rankingu 1500, Tym bardziej ze wśród tych z którymi wygralem bylo kilku graczy z rankingiem 1500 +
Nie pisze tego zeby sie chwalić innym, ale zeby przekonac was i kvasa ze jestem w stanie dojsc do 1500.
KVASS ZOBACZ SOBIE TO I SIE ZASTANÓW CZY SŁUSZNIE ZABLOKOWAŁEŚ SIEPACZA !!
raigeken - 2005-02-05, 10:59
siepacz_men napisał/a: | KVASS ZOBACZ SOBIE TO I SIE ZASTANÓW CZY SŁUSZNIE ZABLOKOWAŁEŚ SIEPACZA !! |
Pfff!! Lepiej uciekaj, bo Kvass ci zaraz siepacz_ban pewnie zablokuje za dobre granie w turnieju :/
piotruncio - 2005-02-05, 11:40
Bardzo dziwna sprawa. Kto widzial te partie i przeciwników wie że Siepacz nie ograł 3 razy Jokinga i 3 razy Hexagoona tylko uczciwie ograł graczy o zbliżonym do swojego poziomu (z wyjątkiem Puholka, który jest lepszy od Siepacza ale to nie znaczy, że nie może przegrać). Zresztą Dominik jest co dwa tygodnie na spotkaniach Katowickiego Klubu GRP i w realu regularnie ogrywa graczy 1800+, a i z Arczim toczy zacięte mecze, więc jednak chyba jest dobrym graczem.
Zresztą Siepacz nie jest jakimś przypadkowym graczem, który pojawił się wczoraj i zrobił nagle zólty na turnieju, kto z nim grał to wie że ten kolor zrobił uczciwie. To tyle co mam, do powiedzenia.
Pozdro
Piotruncio
lady_in_love - 2005-02-05, 20:37
Kvass przegina, niech ktoś coś z tym zrobi :/
HonoR - 2005-02-05, 21:07
Jakaś dyskryminacja Śląska czy jak? Najpierw Bożena bloknięta, potem Magda teraz Dominik.....
specyk_14 - 2005-02-05, 21:35
Kvass sie nie zna na tej grze i tyle zobaczyl ze komus poziom skoczyl i zablokowal. To ja mam pytanie... Dlaczego nie_ma_ze_boli nie ma jeszcze zablokowanego konta skoro w ranku turniejowym ma ponad 1550 ? Nie rozumiem...
Seba sorki ze wlasnie twoj nick zostal wykorzystany
Pozdrawiam,
Specyk.
raigeken - 2005-02-06, 10:43
HonoR napisał/a: |
Jakaś dyskryminacja Śląska czy jak? Najpierw Bożena bloknięta, potem Magda teraz Dominik..... |
Kvass sam mieszka na Śląsku więc wątpie w to co napisaleś...
angst - 2005-02-06, 12:23
specyk_14 napisał/a: | Kvass sie nie zna na tej grze i tyle zobaczyl ze komus poziom skoczyl i zablokowal. |
Kvass to nie dziecko. A na tej grze zna sie jak malo kto w Kurniku. Z drugiej strony jest tez czlowiekiem, a zatem popelnia bledy. Nie wiem, jak bylo w tej konkretnej sytuacji. Tez nie podejrzewam Siepacza o gre programem, ale moze z nim trenowal i skopiowal nieopatrznie jakas sekwencje ruchow? Nie wiem. Wiem tylko, jak wygladal Kurnik, kiedy brakowalo Kvassa. A Wy juz zdaje sie o tym zapomnieliscie. Szkoda mi Siepacza, prawdopodobnie padl on ofiara statystyki (na duza ilosc prawidlowo i slusznie zablokowanych graczy MUSI znalezc sie ktos, komu ta przykrosc przydarzyla sie nieslusznie). A Siepacz przy swoim tempie rozwoju wygra jeszcze nie raz turniej i szybko zrobi zolty kolor na innym nicku...
Pozdrawiam
Angst
specyk_14 - 2005-02-06, 14:35
Ok Angst ale nie powinno byc miejsca dla błędów na najlepszym serwerze do gier w Polsce. Moim zdaniem Kvass sobie to olewa, a pozniej bierze sie do roboty i tak na przypał blokuje bo cos mu nie pasuje itp..
Pozdrawiam,
Specyk.
dev - 2005-02-06, 15:27
Jak dla mnie siepacz nie grał progiem i tutaj należałoby się opieprz dla kvassa, ale spróbujcie go zrozumieć fartuh tyle namieszał ze kazdy wyskok ranku kvass traktuje juz jako GRA PROGRAMEM. W ogóle kvass jak na operatora za mało zna graczy kurnika zeby móc od razu przypuszczac kto ma jakie mozliwości. Wiadomo niekiedy tak grasz jak poje..... i jedziesz każdego po kolei:) Są takie dni i wtedy chyba był dzien siepacza:) Pozdro PS : Kvass Obudz Sie
raigeken - 2005-02-06, 15:29
dev napisał/a: | W ogóle kvass jak na operatora za mało zna graczy kurnika zeby muc odrazu przypuszczac kto ma jakie mozliwości.Wiadomo niekiedy tak garsz jak poje..... |
Ło ho ho, Dev nie wiesz co piszesz... przecież on ma wiele innych nicków, którymi napewno gra w gomoku... jestem pewien, że zna więcej graczy od Ciebie, ode mnie...
Minuta - 2005-02-06, 21:16
Cytat: | przecież on ma wiele innych nicków, którymi na pewno gra w gomoku |
Wiele nickow moze ma, ale na pewno nie gra w gomoku.
Ps. Piszcie na temat
siepacz_men - 2005-02-07, 16:08
Minuta jak fajnie że sie pojawiłes na forum ,
widzisz ze mnie niesłusznie zablokowali, zrób coś abym odzyskał siepacza
angst - 2005-02-07, 16:13
Nic sie nie da zrobic
Pozdrawiam
Angst
lonewolf - 2005-02-07, 17:52
Precedens odblokowania konta już był. Zawsze można napisać do mafa. Inna sprawa, że i tak najprawdopodobniej będzie trzeba po prostu przeczekać te pół roku.
siepacz_men - 2005-02-08, 00:18
walić ranking, walić partie, ja chce tylko żeby mi nikt nie zajął tego nicka, bo jak znam życie to znajdzie sie taka osoba
jopq - 2005-02-08, 08:25
Owszem znajdzie, na mój też było polowanie, a ja po prostu o nim zapomialem Na szczęście udało mi się odzyskać zupełnie nowy nick.
Pozdrawiam
utratos - 2005-02-08, 16:28
Hej!
Nie wiem na jakim gra poziomie kvass. Ciagle jest szary wiec trudno cos powiedziec.
Niestety nie wdaje sie zeby mial kompetencje do oceniania zawodnikow pod katem ich gry programem. Nie zna zawodnikow z reala, gra nie wiadomo na jakim poziomie, nie wiem czy zna progi. O wyborze operatora gry na kurniku niestety nie decyduja racjonalne przeslanki tylko loterie.
angst - 2005-02-08, 16:43
utratos napisał/a: |
Nie wiem na jakim gra poziomie kvass. Ciagle jest szary wiec trudno cos powiedziec.
Niestety nie wdaje sie zeby mial kompetencje do oceniania zawodnikow pod katem ich gry programem. Nie zna zawodnikow z reala, gra nie wiadomo na jakim poziomie, nie wiem czy zna progi |
Maciek myslalem, ze troche lepiej sie orientujesz
Pozdrawiam
Angst
lonewolf - 2005-02-08, 16:55
Tak czy siak, kvass cały czas robi bardzo wiele bardzo pożytecznej roboty. Możemy dyskutować pojedyncze przypadki, sam się raz czy dwa nie zgadzałem z decyzją kvassa, ale jeśli na kurniku wciąż da się grać to właśnie głównie dzięki kvassovi (i innym operatorom).
Utratos, nie trzeba grać na poziomie 2300, żeby zauważyć, że ktoś jest nieznośnie wulgarny, albo ewidentnie nabija. Jeśli chodzi o grę programem, to często sprawa też jest ewidentna. Ale jeśli ktoś ma jakąś władzę (a operator na kurniku ma), to powinien być to możliwe najrozsądniejszy i najbardziej zrównoważony człowiek. I właśnie dlatego operatorem jest kvass.
angst - 2005-02-08, 17:02
lonewolf napisał/a: | powinien być to możliwe najrozsądniejszy i najbardziej zrównoważony człowiek. I właśnie dlatego operatorem jest kvass. |
Dokladnie. A do tego duuuzo wolnego czasu i jeszcze wiecej checi...
Pozdrawiam
Angst
werder - 2005-02-08, 17:57
Witam
Ja w tym czasie także dostałem kicka i bana że się nie zgodziłem z decyzja Kvassa i ze domagałem sie wytłumaczenia. To Kvass miał na tyle odwagi zeby tylko kryc sie za komendami kicka bana itp bo było tak:
1. najpierw dostałem zakaz na czacie
2. Potem kicka z pokoju i wszedłem innym nickiem
3. Wtedy zablokował mi juz IP musiałem pisac do operatora o zmiane IP zew żeby móc sie pograć na kurniku przez Kvassa.
A to tylko dlatego ze chciałem pomóc Siepaczowi i dowiedziec sie dlaczego zablokował go niesłusznie. Znam Siepacza juz bardzooo długooo i ze spotkan w katowicach i z podwórka. Wiem ze na pewno nie grał programem. Dam się uciąć reke że Siep nie grał progsem. No ale cóz jest taki operator na kurniku który nie potrafi nawet sprostowac swoich zachowań i czynów a nawet nie pogada, a co najważniejsze NIE CHCE SIE PRZYZNAC DO BŁĘDU!!! Widocznie taki człowiek jak go nie znam i w tym momencie juz go raczej poznać nie chce jak on nawet nie potrafi odpowiedzieć na jedno pytanie jak sie do niego zagada. Moje wrażenie o Kvassie to:
-sztywniak
-brak honoru
-wkurzający
-zero odwagi do przyznania sie
No ale niektórzy na pewno znów powiedza :
A znasz go?
Dlaczego tak o nim mówisz? Jak go nie znasz
oraz będą go bronić że jakby nie on to kurnik (gomoku) nastał by chaos niektórzy robia tak jak gdyby byłby on osobą niezastąpioną a nie ma takich osób. Ale czasu sie juz nie wróci a Kvass sobie siedzi dalej i nic z tego nie robi bo kto mu coś zrobi ? jak on pilnuje "porządku" za bardzo chyba sie przejął tym porządkiem na kurniku . Na pewno teraz niektórzy bedą na mnie mówić że jestem taki i siaki za to co napisałem ale to co zrobił to było wredne i perfidne w wykonaniu Kvass. Co innego jakby przeprosił ale jak to było w jedne piosence Ani meee Ani Beee .... Kvass sie nie odezwał!!!!
Podrawiam
Marcin
Ece - 2005-02-08, 18:55
Ten temat nie jest od tego, zeby wrzucac kvassowi, czy sobie nawzajem.
Jestem prawie przekonanny, ze w tym wypadku kvass sie pomylil. Zreszta prawie wszyscy wypowiadajacy sie w tym temacie tak sadza.
Albo zostajemy przy opinii, ze to byla pomylka i konczymy temat, albo ktos ma pomysl, jak to rozwiazac (rozsadnie).
Werder, znajac zycie i sposob "pytania" kvassa o powody, to wcale mu sie nie dziwie ze Cie zbanowal.
werder - 2005-02-08, 19:14
czuje tu na forum cenzure no ale cóż zostały 3 posty usuniete mój jeden od Lonewolf i od Lady of love. Wyrażamy swoje opinie a co do bana to co nie można sie spytać za co???że ma sie władze to odrazu ja wykorzystuje. Za to że sie ktoś zapyta no to juz przesada tak jak z usuwaniem postów "cenzura". Wiem cos o tym bo sam mam zostac opem na pewnym serwerze i
1 zasada. złota zasada to wysłuchaj poszkodowanego i wytłumacz dlaczego
2 zasada badz miły i próbuj uspakajać i wytłumaczyć w czym rzecz
no i ostatnia tez bardzo mocna zasada w razie jakichs sporów operatorzy głosują kto za kto przeciw a jest nas 7.
Nie ma czegoś takiego że decycja jest nie podważalna!!!
P.S
Moja propozycja na rozwiązanie problemu i zamknięcie tematu to oddanie nicka i oficjalne przeprosiny KVASSA lub PRZYNAJMNIEJ TYLKO PRZEPROSINY!!
Z poważaniem
Marcin
lady_in_love - 2005-02-08, 19:57
Może odszkodowanie
Ece - 2005-02-08, 20:09
werder napisał/a: | Moja propozycja na rozwiązanie problemu i zamknięcie tematu to oddanie nicka i oficjalne przeprosiny KVASSA lub PRZYNAJMNIEJ TYLKO PRZEPROSINY!! | W 1/3 Twoja propozycja jest dobra, bo temat zamknac moge. Niestety kolejne 2 jej czesci okreslaja cel jaki chcesz osiagnac, a nie droge do jego osiagniecia.
siepacz_men - 2005-02-08, 20:21
temat sie przerodził na " wady i zalety kvassa"
i dobrze bo podoba mi sie taki temat
To fakt ze musi ktoś porządku pilnować i blokować oszusztów bo kurnik by juz kompletnie zszedł na psy, rozumiem kvassa ze sie stara i w ogole
Ale pomimo tego nie mam do niego szacunku,
gadalem z nim dzisiaj (przynajmniej raczył wytłumaczyć) mówi ze grałem programem tylko jedną partie z Puholkiem i tu wyszla na wierzch glupota kvassa i jego błąd.
kvas powiedzial że pierwsze 13 ruchów zgodziło się z Fiverem na pewnym poziomie, a ja mówie ze to zwykły przypadek, pomyslałem ze skoro 13 ruchów tak samo dałem to jednak miał prawo się pomylić ale zmienilem zdanie gdy zobaczyłem i przypomnialem sobie tą partie !!
1.Kvass powiedzial ze 13 ruchów tak jak program, a ta partia ma 12 ruchów
A najlepsze jest to ze tylko 4 pierwsze ruchy przypadkowo trafilem tak jak program, a reszta to atak trójkami (kazdy z was po tych 4 ruchach by tak samo zagral )
zresztą zobaczcie sami:
http://www.kurnik.pl/turn.phtml?tid=138468 - runda piąta Puholek - Siepacz
Co to za operator co blokuje za gre programem kogoś kto postawił podobnie jak program 4 pierwsze ruchy !!!
jest tyle programów ze znajde po 1 partii u kazdego z was które ten program bedzie gral tak samo , no i co wszyscy bana dostaną ?
co mi tam przeprosiny, nie jestem panienką która się obraziła
puholek - 2005-02-08, 20:38
Nie musiales tej partii pokazywac na forum. Bo troche mi wstyd, chodzi mi o moj 9 ruch...
Tym bardziej ze to bylo na 5 minut lol
werder - 2005-02-08, 21:04
Może źle to ująłem nie przeprosiny a sam fakt przyznania sie do błędu a nie wciskanie kitu tak jak to Siepacz napisał Cytat: | 1. Kvass powiedzial ze 13 ruchów tak jak program, a ta partia ma 12 ruchów | to świadczy własnie o jego głupich wymówkach Ece a ty za bardzo próbujesz filozofować przeciez to jest katastrofa co Ty piszesz przeczytajcie sie Ece Cytat: | 1/3 Twoja propozycja jest dobra, bo temat zamknac moge. Niestety kolejne 2 jej czesci okreslaja cel jaki chcesz osiagnac, a nie droge do jego osiagniecia. | co to nie droga ZWYKŁE PRZYZNANIE SIE DO BŁĘDU!!! no tak ale jak ktoś rozumo pozjadał to tak potem jest. Wiecie co coś mi sie widzi ze wy wszysy razem trzymacie tu obasda Forum i Kvass tyle mam do powiedzenia poza małymi wyjatkami osób kierujących Forum!!!! I nie mów mi że to nie jest droga do zamkniecia tematu a wymadrzać sie nie musi ze jest Adminem i temat mozesz zamknać!!!
roy_ - 2005-02-08, 21:12
Ja uwazam ze kvass postepuje jak policjant, czyli on moze wszystko i nie musi sie przed nikim tlumaczyc a za pytania czy jakikolwiek sprzeciw jest ban policjant ma wladze i jesli go podnieca dyrygowanie innymi to jest niebezpieczny, a poza tym plicjantowi nic nie grozi jest 'untouchable' ogolnie mnie tez kvvas denerwuje juz za sam nick
ps. nie wytrzymalem i musialem napisac coś
pozdro 600
techno!!!
Ece - 2005-02-08, 21:21
Jak ktos ma cos istotnego do dodania, to niech mi wysle PW. Jak dla mnie sprawa konczy sie na tym, z kvass popelnil blad - takie jest zdanie wiekszosci z nas. Pisanie na forum na pewno nie zmieni tego faktu, nie wplynie na kvassa, ani nikomu nie pomoze (chyba ze tym, co sie chca wyzyc na kvassie).
Zamykam temat.
|
|