|
Forum.Gomoku.pl Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente |
|
Białystok - Spotkanie w Białymstoku ;-)
Ixchel - 2005-02-26, 14:19 Temat postu: Spotkanie w Białymstoku ;-) Po wielu miesiącach ustaleń i dyskusji, razem z Ewą ustaliłyśmy, co następuje i liczymy na ogromne zainteresowanie :
Spotkanie odbędzie się (a raczej jest zaplanowane) w sobotę 5 marca 2005. Spotykamy się około godziny 14 (czekamy do 10 po...) przy fonntanie obok ratusza. Potem po wstępnym zapoznaniu pójdziemy do pubu wallstreet (Wall Street Club adres: ul.Lipowa 35A), gdzie będziemy mogli pogadać, poruszyć sprawę zbliżających się MMP, a także rozegrać kilka partii na profesjonalnym sprzęcie (tu trzeba się ładnie uśmiechnąć do despair i specyka ).
Przewidziane są także dodatkowe atrakcje (Efcia na stole zatańczy, czy coś.. )
Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie, nie tylko z białegostoku (w razie potrzeby odebrania z dworca proszę zgłaszać się do mnie..).
Jeśli znacie kogoś, kto byłby zainteresowany przyjściem, a nie jest zarejestrowany na forum, to o czywiście przekażcie informację o spotkaniu, no i użyjcie wszystkich argumentów żeby przekonać do uczestniczenia w nim.
W razie mozliwości proszę o potwierdzenie przybycia, żeby mniej więcej było wiadomo ilu osób należy się spodziewać
Marta
angst - 2005-02-26, 14:37
Ixchel napisał/a: | Przewidziane są także dodatkowe atrakcje (Efcia na stole zatańczy, czy coś.. ) |
Czy ten pub pomiesci wszystkich chetnych?
Akurat wtedy gramy mecz z Czechami, ale w innym razie kto wie, czy bym sie nie wybral Oby tak dalej dziewczyny
Pozdrawiam
Angst
Pavlini - 2005-02-26, 15:27
Co ja widzę- brawo, brawo za inicjatywę.
Oby wasz klub rozwijał się i życzę udanego spotkania!!
Ece - 2005-02-26, 19:43
W Warszawie nikt nie tanczy na stole
Gratulacje
specyk_14 - 2005-02-27, 22:29
Prawdopodobnie na spotkanko wpadne z lordem o ile mu sie bedzie chcialo, no ale do miasta odemnie nie jest tak daleko wiec nawet jak mu sie nie zechce to sam przyjade
P.S
Angst działaj troche i namawiaj go zeby wpadl do Warszawy
despair - 2005-02-28, 11:26 Temat postu: Re: Spotkanie w Białymstoku ;-)
Ixchel napisał/a: | Przewidziane są także dodatkowe atrakcje (Efcia na stole zatańczy, czy coś.. ) |
e-e, zadnych tancow na stole i bez 'coś' ;p
potwierdzam przybycie;)
shakal - 2005-02-28, 14:20
Gratulacje za organizacje
Cytat: | Przewidziane są także dodatkowe atrakcje (Efcia na stole zatańczy, czy coś.. ) |
... i za poszukiwanie nowych form aktywności klubowej już na samym starcie działalności
utratos - 2005-02-28, 14:43
Cytat: | e-e, zadnych tancow na stole i bez 'coś' ;p |
Ej to gdzie zatanczysz?:)
despair - 2005-03-30, 01:37
w najblizsza niedziele o godzinie 13 odbedzie sie spotkanie w Bialymstoku jako ze pogoda ostatnio dopisuje, spotkanie odbedzie sie pod golym niebem w zwierzyncu, niedaleko lodowiska (dojazd autobusem- 8, 10, 26 z dwoch stron, ze strony centrum jeszcze 17). po wyjsciu z autobusu pod lodowiskiem kierujemy sie w strone 'stoliczkow' (:P) w odleglosci jakis 100m od lodowiska (okolica bylej 'sceny' w zwierzyncu). jezeli ktos nie wie gdzie sie ow stoliczki znajduja, nie ma problemu z ustawka pod lodowiskiem zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie, bez wzgledu na umiejetnosci gry
jesli ktos wstydzi sie oficjalnie potwierdzic swe przybycie, zapraszam na PW w razie watpliwosci prosze krzyczec, a dostarcze mapke
Ixchel - 2005-04-02, 12:25
chyba wszyscy jacyś wstydliwi
ja będę prawdopodobnie z siostrą
pogoda zamówiona i wszystko będzie ślicznie (nawet jak okaże się że to tylko "babskie" spotkanie )
kashon - 2005-04-17, 17:42
I jak bylo?? ))
kashon
wicherek - 2005-04-19, 00:34
juz zaczynam zalowac... nie piszcie ze bylo wspaniale!!
despair - 2005-05-11, 23:17
bylo swietnie, oprocz tego spotkania bylo jeszcze jedno, o ktorym nie pisalismy na forum poniewaz przyszly tylko 3 osoby- Paolo82, Dank1n no i ja
ewa_z_drzewa - 2005-05-28, 20:37
kiedy te drugie spotkanko, bo nabrałam ochoty
a co do tańczenia na stole - to mam wprawę i jak będzie luzacka atmosferka, to kto wie........
ewa_z_drzewa - 2005-05-28, 20:53
sorki za powtórki, ale jestem tu pierwszy raz i musiałam zobaczyć co i jak ( no i musiałam popstrykać tu i ówdzie )
despair - 2005-06-23, 23:43
Nastepne spokanie odbedzie sie w najblizsza sobote, tradycyjnie o 14stej, w zwierzyncu przy stoliczkach, mam nadzieje ze przyjdzie wiecej osob niz wczesniej (ixi, paolo, freddy i ja ), zwlaszcza ze 2 osoby publicznie wyrazily chec przylaczenia sie do naszego wspanialego klubu:)
angst - 2005-10-01, 00:28
[*]
yoshio - 2006-02-11, 00:38
hej! jestem tu nowy, ale co nieco o gomoku wiem a tak wyszło, że mieszkam teraz w Białym i rozglądam się za jakimiś klubami, czy coś... i tak ogólnie chciałbym się dowiedzieć, czy coś się w tym mieście dzieje nie to, żebym był jakimś mistrzem, ale pograć poza kurnikiem byłoby fajnie
PS. jeśli wygląda to tak, że piszę mało składnie, jest to spowodowane późną porą...
PS2. kawał, który przed chwilą opowiedziała moja dziewczyna:
Dres poszedł do fryzjera, usiadł na fotelu, fryzjer mówi:
-Aaale kark!
-No, sie je!
-No, sie myje...
despair - 2006-02-11, 13:44
ostatnio sie widzielismy ze wszystkimi huhu bardzo dawno temu
cos zorganizujemy dam znac
yoshio - 2006-02-11, 20:54
super! będę czekał na jakieś informacje, bo dawno nie grałem, a warto byłoby pograć trochę z żywym przeciwnikiem i może coś się wreszcie ruszy w Białymstoku
specyk_14 - 2006-02-11, 21:35
yoshio - a co cie sprowadza do naszego miasta ? ;]
yoshio - 2006-02-11, 22:11
nie wiem, czy mogę powiedzieć, bo to będzie off-topic, ale co tam jak to co? Białystok to piękne miasto i piękne dziewczyny! a ponieważ jest tu kilka osób, które grają w gomoku, to chętnie się do nich dołączę aha, i nie przyjdę sam
brzydula - 2006-02-12, 08:36
obecność obowiązkowa, tak?
yoshio - 2006-02-12, 19:01
eee tam obowiązkowa w Łodzi byłem na dwóch spotkaniach (z samym mistrzem 100perem! ) i nikt mnie nie zmuszał, żebym tam poszedł, ani nie wyciągał konsekwencji, jeśli na pozostałych spotkaniach mnie nie było ale jeśli mamy stworzyć coś na wzór klubu, to warto by było przychodzić, czyż nie?
PS.
Idzie niedźwiedź przez las, patrzy - na łące siedzi jeż i coś je. Podchodzi i się pyta:
-Co jesz?
-Co niedźwiedź?
-Co JESZ jeżyku?
-Co NIEDŹWIEDŹ misiu?
brzydula - 2006-02-13, 08:10
i tak przyjdę nie pozbędziecie się mnie tak łatwo
yoshio - 2006-02-13, 22:25
spokojnie, wydaje mi się, że przy takiej frekwencji nikt nie będzie nas zniechęcał do chodzenia na spotkania no, chyba, że nas nie polubią (np. bo jesteśmy za słabi ), ale wtedy założymy własne kółko i będziemy się spotykać, a innym nie powiemy! co ja gadam... w końcu nie chodzi tylko o grę! a może?
yoshio - 2006-02-14, 10:48
no, ludziska, w Katowicach już się umawiają na pierwsze spotkanie 25 lutego a my co, będziemy gorsi?? rzućcie pomysłami, a dojdziemy razem do kompromisu myślę, że sądzę, że np. Kino Pokój jest niezłe (tak dla kilku osób), bo w bufecie stoją jakieś stoliczki i rzadko ktoś tam siedzi chyba, że się zrobi ciepło, śnieg zniknie, to wtedy gdzieś w plenerze
brzydula - 2006-02-15, 10:34
teraz jest za zimno
yoshio - 2006-02-15, 13:17
jak nie chcecie się spotkać w Białym, to jadę na spotkanie do Łodzi ale spoko, tylko na weekend, więc po niedzieli możemy coś organizować za zimno? eee tam, przecież można bałwana ulepić, albo śnieżkami się porzucać, a potem wbić się np. do Hortexu na gorącą herbatę i zagrać partyjkę, czy dwie więcej optymizmu!
despair - 2006-02-15, 14:32
po sesji zrobimy spotkanko, na razie nie wszyscy sa wolni
yoshio - 2006-02-18, 18:25
no i po pierwszym spotkaniu w Łodzi grałem z samym mistrzem 100perem! gra była zacięta, ale od samego początku miałem nikłe szanse na zwycięstwo...
100per - 2006-02-18, 20:35
Marcin, przestań z tym mistrzem...
yoshio - 2006-02-21, 14:21
jestem tu nowy, nie wiem co się do tej pory działo w Białymstoku, nie wiem, co się dzieje obecnie, ale myślę, że moglibyśmy zrobić przymiarkę do pierwszego w tym roku spotkania, na którym zostałyby omówione szczegóły funkcjonowania tutejszego oddziału PSGRiP. czekam tylko na sygnał. do zarejestrowania stowarzyszenia (i związanymi z tym przywilejami, np. sprzęt do gry ) wystarczą 4 osoby. ja mam już dwie co Wy na to?
pozdrawiam
despair - 2006-02-28, 07:39
serwus ;>
proponuje spotkanko w najblizsza sobote, wstepnie na 15.
Zbiorka - tradycyjnie przy ratuszu
spedzimy milo czas w Pruszynce (dawny Andergrand, ul Grochowa).
jak cos to pm'nijcie mnie to podam swoj nr kom na wszelki wypadek, chociaz to chyba bedzie zbedne;)
do zobaczenia w sobote!
brzydula - 2006-02-28, 16:28
jak się wyrobię z chóru to będę
yoshio - 2006-03-01, 10:34
hej, miałbym prośbę... czy dało by radę przełożyć spotkanie na godzinę np.16:30, albo najlepiej na niedzielę (po kościele )? oczywiście muszę się liczyć z tym, że niektórym moja zmiana planu może nie pasować, ale... na 15:00 na pewno nie zdążę... pliiis! niech zainteresowani spotkaniem rzucą swoje pomysły, to jakoś dojdziemy do porozumienia
despair - 2006-03-01, 10:51
niestety wszystkie niedziele mam zajete, jednak zmiana godziny w sobote nie jest dla mnie problemem mam tylko nadzieje ze o 16.30 beda wolne miejsca w pubie
tak wiec oglaszam spotkanie: SOBOTA 4 MARCA O GODZINIE 16.30 pod ratuszem
kobietkaxxx - 2006-03-01, 14:56
A mnie, niestety, nie będzie! Niby studia dzienne, a tu pyk i... uczę się w tą sobotę! :/ Ale moje Złociszcze się wybiera! Hmm... oddam mu moje (bardzo nikłe) umiejętności... będzie grał za mnie i za siebie... będzie mistrzem! Pozdrawiam! P.S. Jak cosik to kończę o 18:45, ale zapewne do tego czasu wszystko już się zakończy!
yoshio - 2006-03-01, 15:06
ja przyjadę, ale zdążę na styk, bo dojadę z Łodzi, a pociąg w Białym jest ok.15:50 (o ile się nie spóźni), więc na 16:30 powinienem być raczej na pewno czy ja wiem, czy do 18:45 się zakończy? te spotkania pewnie nie są tak profesjonalne jak te w Łodzi, trwające 5 godzin ale trochę ponad 2 godzinki może wyciągniemy chociaż to zależy od tego, ile osób zgłosi chęć uczestnictwa...
Ixchel - 2006-03-03, 12:17
nie będzie mnie
despair - 2006-03-04, 09:39
nie mam dobrych wiadomosci ;|
w zwiazku z tym, ze polowa osob nie odpowiedziala mi na zaproszenie a druga polowa zrezygnowala, proponuje spotkanie przelozyc na za tydzien lub za 2 tygodnie. z freddym i fanka nie mam kontaktu, ixi i kobietka nie przyjda, moje 2 kolezanki tez sie rozmyslily... jedynymi osobami ktore wyrazily chec przyjscia sa 0bsession, Paolo i Yoshio. (reszta- wstydzcie sie:P). wczoraj w nocy po szybkiej analizie danych doszlam do wniosku ze bez sensu jest robic spotkanie dla paru osob- lepiej byloby je przelozyc na inny termin aby wiecej osob moglo wpasc, wszyscy lepiej bysmy sie wtedy bawili.
przepraszam ze tak pozno o tym pisze, ale wczesniej sie nad tym nie zastanawialam. w zwiazku z powyzszym, spotkanie, niestety, odwoluje ;/
kobietkaxxx - 2006-03-04, 11:10
Kurka wodna, a ja miałam przyjść... i to miała być niespodzianka dla mojego Miśka! No cóż... tak czy siak urwę się z zajęć, bo nuda na wykładzie panuje! Za dwa tygodnie... hmm... nie wiem czy z Miśkiem do Zama nie pojedziemy! Ale do tego czasu... hehehe... jeszcze się zobaczy! Paps!
kobietkaxxx - 2006-03-04, 11:17
A swoją drogą to fajnie tak odwoływać coś w ostatniej chwili!? Yoshi siedzi od 9tej w pociągu z Łodzi, w Białym będzie o 15:50 i prosto z PKP miał biec pod fontannę! I by tam stał jak osioł i czekał! Z lekka... porażka! Dobrze, że jestem genialna i tutaj wpadłam! Wiadomość już do niego dotarła... Marcin pifko stawiasz!
brzydula - 2006-03-04, 17:00
dobra, ja nie wyraziłam chęci.. wcale...
yoshio - 2006-03-04, 23:46
hmm, rzeczywiście, sytuacja z lekka się skomplikowała... dobrze, że mam Ciebie Beatko ale w sumie pamiętam, kiedy na spotkania w Łodzi przychodziły 3 osoby i też było dobrze oczywiście lepiej jak jest więcej, ale pomysł z odwoływaniem w ostatniej chwili nie jest najlepszym posunięciem... dobrze, że przynajmniej jako taki odzew jest i może w przyszłości coś z tego będzie.
Brzydula, a jak nikt nie będzie chciał się z nami spotykać, to założymy własny klub (oficjalny) i to my będziemy przyjmować nowe osoby!
brzydula - 2006-03-06, 20:24
hehehe ..zawiodłam sie trochę.. teraz macie nie odwołać!
kashon - 2006-03-07, 21:55 Temat postu: spotkanie doberek:)
Dobra nowina : na weekend jade do Bialego Jezeli cos sie bedzie dzialo, to w sobote poznym popoludniem/wieczorem chetnie wpadne na jakies spotkanko.
kashon
yoshio - 2006-03-08, 12:39
no tak, dla jednych dobra nowina, dla innych nie... prawdopodobnie (na 99%) mnie i kobietkixxx nie będzie w ten weekend w Białym, więc w razie spotkania... nie czekajcie na nas
yoshio - 2006-03-14, 13:33
siema ludziska! szykujecie jakieś spotkanie na najbliższy tydzień? jeśli tak, to ja mogę przyjść! jak coś, to dajcie znać
brzydula - 2006-03-26, 12:42
cisza....
yoshio - 2006-03-29, 21:49
w ten weekend nie będzie nas (mnie i kobietkixxx) w Białymstoku, więc nie bierzcie nas pod uwagę w razie ewentualnego spotkania...
kobietkaxxx - 2006-04-02, 16:55
Eee... noo... ruszcie tyłki! Wiosna idzie, tzn. już przyszła, a wy co!? Stoliki przy Zwierzyńcu czekają! Planuje ktoś, coś... przed Wielkanocą!?
kashon - 2006-04-03, 12:14 Temat postu: ddd na Wielkanoc jade do Bialegostoku. Jezeli cos by sie dzialo, to chetnie wpadne.
kashon
yoshio - 2006-04-03, 14:48
na Wielkanoc to niektórzy z nas jadą do domu (bo w Białym tylko studiują)... jak będziemy się tak mijać, to nigdy już nie dojdzie do spotkania :/ można by coś zorganizować w najbliższy weekend, co Wy na to?
Ixchel - 2006-04-07, 19:35
chyba jednak inauguracje sezonu w białym trzeba przesunac na po swietach.. cieplej bedzie i nie zmarzniemy w parku
yoshio - 2006-04-22, 13:32
czy jest ktoś chętny na spotkanie jutro przy stolikach niedaleko Zwierzyńca? :> dziś (sobota) już nie ma co, bo późno trochę i pogoda śednia...
kobietkaxxx - 2006-04-25, 10:33
Śednio na jeża widzę nasze (albo wasze) spotkania gomokuwiczów... eee... nie wiem jak to się odmienia... chodzi o ludzi grających w gomoku!
yoshio - 2006-04-28, 10:28
Maj za 3 dni, a tu ani widu ani słychu spotkania... zawsze znajdzie się jakiś powód, żeby nie przyjść (np. wyjazd na długi weekend...), ale jeśli nie teraz to kiedy (i czy w ogóle?) dojdzie do pierwszego w tym roku spotkania?? nie za długo już posiedzę w Białymstoku i coś czuję, że kolejne spotkanie, na którym się pojawię, będzie w Łodzi... obym się mylił
Ixchel - 2006-04-28, 21:08
w zeszłych latach spotkania jak już było miło i ciepło się odbywały.. przeważnie i tak kończyło się na tym że byłam ja, despair i czasem paolo (no i osoby "do towarzystwa" kompletnie nie związane z gomoku ), reszta sobie odpuszczała. w tym roku jest ciut inaczej, des ma maturę więc nie chcę jej do niczego zmuszać, a przeważnie ona zajmowała się informowaniem osób, i druga sprawa to głównie ona ma sprzęt do grania. specyk rownież ma gobana, ale raczej my mu poziomem gry do gustu chyba nie przypadłyśmy więc się na spotkaniach poza pierwszym razem nie pojawiał. a reszta.. no cóż pomimo naszych usilnych starań niewiele osób się udało na spotkania ściągnąć.
a poza tym, teraz narzekacie że nic się nie dzieje.. no to niech ktoś poda konkretną datę i miejsce, wtedy ktoś się (może) pojawi.. po prostu w białymstoku nie ma chyba zapalonych gomokowiczów
ps1. sory, za brak reakcji na sobotniego posta w tamtym tygodniu, miałam święta.
ps2. zostaję w mieście na długi weekend, więc czekam na jakieś ewentualne pomysły..
yoshio - 2006-04-29, 22:56
hmm... sprawa wygląda tak, że kiedy byłem na jednym z ostatnich spotkań w Łodzi (swoją drogą - ciekawe, czemu teraz takie spotkania się tam nie odbywają... zbyt małe zainteresowanie?) i spotkałem się ze 100perem, nakazał mi "ruszyć towarzystwo" w Białymstoku, żeby wreszcie zaczęło coś działać, tzn. uzbierać conajmniej 4 osoby chętne wstąpić do PSGRiP (w tym dwie już są, przynajmniej mi o tylu wiadomo), a tym samym zalegalizować działalność tutejszego klubu, co wiązałoby się z różnymi przywilejami, np. sprzęt do gry. jednak od tego czasu niewiele udało mi się zrobić i niestety pewnie nie uda, ponieważ w Białymstoku posiedzę jeszcze 2 miesiące, a potem będę tu tylko wpadał co jakiś czas i dlatego nie opłaca mi się już cokolwiek tutaj działać. a szkoda, bo Białystok nie jest małym miastem i powinno być coś takiego, jak klub gomoku, który dobrze zareklamowany mógłby przyciągnąć więcej chętnych - jeśli nie do wstąpienia do Stowarzyszenia, to chociaż do gry w celach rekreacyjnych
co do "ewentualnych pomysłów" to naj-sam-pierw musimy się rozeznać ile osób byłoby zainteresowanych takim spotkaniem w najbliższym czasie, dlatego proszę o zgłoszenia chęci udziału w spotkaniu gomoku, które odbędzie się po konsultacjach co do miejsca i czasu spotkania ze wszystkimi chętnymi! (na początek zaproponuję sobotę 6 maja, godz. 14:00, miejsce... nie wiem, bo od niedawna tu mieszkam, propozycje?) swój udział można zgłaszać np. przez podniesienie ręki, lub (zdecydowanie lepsze rozwiązanie) wpis na tym forum od ilości chętnych będzie zależało to, czy warto cokolwiek organizować. myślę, że jeśli chodzi o sprzęt, to nikt się nie pogniewa, kiedy użyjemy ogólnodostępnych materiałów typu zeszyt w kratkę i 2 szt. długopisów. no, rozpisałem się, więc na razie skończę. dziękuję za uwagę
ps. mówi się "gomokowiczów", czy "gomokuwiczów"? wg mnie ta druga forma jest poprawna, ponieważ gramy w gomoku, a nie gomoko...
brzydula - 2006-04-30, 12:05
<podnosi rękę wysoko>
Ixchel - 2006-04-30, 20:04
wg mnie gomokowiczów zdecydowanie lepiej mimo wszystko brzmi
wstępnie pasuje mi sobota, ostatecznie będę wiedziała w piątek. proponuje coś tradycyjnego - w zwierzyńcu przy stolikach? (jak na razie prognoza pogody jest optymistyczna...)
forum czyta raczej dość nieliczna grupa osób więc w razie zobaczenia kogoś z białego na kurniku warto poinformować o planowanym spotkaniu
yoshio - 2006-04-30, 21:38
ok, no to na chwilę obecną są 4 osoby (kobietkaxxx ostatnio tu nie zaglądała, ale jestem pewny, że będzie ), zgadzam się co do miejsca, miejmy nadzieję, że w tym czasie nie ma np. spotkania szachistów, którzy mogą okupować stoliki można poinformować ludzi z kurnika, a ja zajmę się napisaniem kilku postów o tym na grono.net, zobaczymy, czy będzie odzew. przed nami kilka dni wolnych, lub częściowo wolnych (2, 3 maja), ale myślę, że w tym czasie nie ma co nic kombinować, za mało czasu na poinformowanie chętnych...
brzydula - 2006-05-04, 12:30
hmm.. O 14.00 w sobote.. a te "stoliki" są bliżej filharmonii czy o te koło lodowiska chodzi? :> coś trzeba szczególnego przynieść?
yoshio - 2006-05-05, 11:46
Yo! Stoliki to te bliżej lodowiska (jakieś 200m od przejścia dla pieszych przed lodowiskiem), dziś tam byliśmy z kobietkąxxx, całkiem nieźle, ale podobno w soboty spotykają się tam szachiści i może nie być wolnego miejsca... gdyby tak było, przeniesiemy się na te drugie, albo na jakąś ławkę, czy coś przynieść... a ja wiem? długopis czy coś... nie wiem kto będzie i nie wiem, czy będziemy mieli sprzęt do gry... na razie małe zainteresowanie jest spotkaniem... się zobaczy!
http://yoshio.republika.pl/inne/stoliki.jpg
Ixchel - 2006-05-05, 12:54
wydawało mi się że tych stolików jest tam o wiele mniej a poza tym nigdy nie widziałam tam szachistów, starszych panów grających w karty tak, ale naprawde w poprzednich latach nikogo z szachami.. ale to w sumie podobne gry, licze na to że jak coś to i tak odstąpią nam jeden stolik
yoshio zgłosiły się 4!! osoby grające w gomoku to chyba najwięcej ile dotąd było
wezmę swój malutki goban, i jeszcze postaram się kogoś ściągnąć.
godzina 14 przy stolikach, tak?
despair - 2006-05-05, 16:37
lol mialam niezle zaleglosci w tym temacie, co raz mialam pomysl co odpisac na kazdego posta, a tu w kolejnych postach moje pomysly zostaly poruszone ;P~~
wiec w skrocie widze to tak:
yoshio napisał/a: | miejmy nadzieję, że w tym czasie nie ma np. spotkania szachistów, którzy mogą okupować stoliki | oczywiscie ze beda okupowane, ale przez karciarzy pol-zawodowych, ale od czego des ma kamienie ~~ przepedzimy ich z jednego stolika chociaz jak cos
generalnie wolalabym sie spotkac w jakims pubie- mozna wziac sobie cos do picia lub jedzenia, jezeli bedzie wiecej chetnych to pewnie wiecej czasu ze soba spedzimy, a wtedy moze przydac sie cos na zab;)
a swoja kandydature oczywiscie zglaszam, jezeli nie chcecie zmieniac miejsca (chetniej bym skoczyla do Pruszynki dawny andergrand, w centrum) to stawie sie punktualnie o 14, ewentualnie z 10 minutowym poslizgiem jak cos to moge komus podrzucic swoj nr kom na priv.
zawiadomie Paola:)
ma ktos kontakt z 0bsession? mialam jej nr kom, ale po przeprogramowaniu tel jej numer mi wypadl z ksiazki telefonicznej
i owszem, czuje sie w pelni usprawiedliwiona przez mature ta cala forum gomoku ostatnimi czasy bardzo zaniedbalam
kobietkaxxx - 2006-05-06, 11:08
Hmm... w poniedziałek mam zaliczenie u nieciekawego magistra! Ale przyjdę... Misiek ma na mnie swoje sposoby!
brzydula - 2006-05-07, 17:08
I po spotkaniu.. dziwne że nic nikt nie pisze ja się cieszę okropnie bo poznałam naprawde wspaniałe osoby ( :* for Yoshi, Kobietki, Desp & Ixi ).. mój "pierwszy raz" na gobanie był super- nie widziałam czwórek ale Ewę w pente ograłam I dziewczęta mnie wezmą na turniej Pozdrawiam Słońca!
Ps. dzięki jeszcze raz Yoshi za fotki
do zobaczenia na następnym spotkaniu!
ermijo - 2006-05-07, 17:31
Może jakieś fotki zapodacie .... Kobietki
yoshio - 2006-05-07, 21:13
Że też ja wcześniej o tym nie pomyślałem! Zamiast rozsyłać fotki pocztą mogę je przecież wstawić tutaj A więc każdy może sobie teraz obejrzeć!
Fotka 1
Fotka 2
Fotka 3
brzydula - 2006-05-08, 06:32
taa i teraz każdy może zobaczyć największą brzydulę na świecie
dusksky - 2006-05-08, 11:42
Extra forki Yoshio
Moze klub warszawski podlapie patent i wyskoczymy kiedys z gobanami na Pola Mokotowskie No i co jeszcze ciekawego zauwazylem klub bialystok to prawie same Womeny a klub wawa to meski klasztor
kobietkaxxx - 2006-05-09, 08:50
Nio, to kiedy następne spotkanie!?
yoshio - 2006-05-09, 22:10
w ten weekend prawdopodobnie (na 99%) mnie i kobietkixxx nie będzie w Białym, więc gdyby coś, to nie bierzcie nas pod uwagę w razie ewentualnego spotkania
brzydula - 2006-05-10, 09:22
proponuję spotkania co 2 tygodnie hehe
yoshio - 2006-05-16, 21:53
ostatnio pogoda coś się nie za dobrze sprawuje, ale jeśli w weekend będzie słonko, to piszecie się na spotkanie? termin i miejsce to samo, czy może coś zmienimy? jakieś propozycje?
brzydula - 2006-05-18, 13:07
w ten weekend jestem zajęta
yoshio - 2006-05-31, 00:02
yo!
jeśli w najbliższy weekend planowane jest jakieś spotkanie, mnie i kobietkixxx nie bierzcie pod uwagę - wybieramy się na koncert Lady Pank
a pod koniec czerwca opuścimy Białystok i być może będziemy zasilali grono gomokuwiczów w Łodzi
Ixchel - 2006-06-02, 14:58
mam w tej chwili "przedsesje" i na żadne spotkania niestety ani chwili czasu.. kiedy dokładnie wyjeżdżacie? może uda się nam spotkać jeszcze..
yoshio - 2006-06-06, 00:41
dokładnie to sami nie wiemy, ale ok.20 czerwca. przedsesja? a jutro (tzn. dziś! rany, już tak późno?) zaczynają się Juwenalia potrwają aż do soboty, więc w tym tygodniu też pewnie nie będzie spotkania... zresztą ostatnio pogoda nie za ciekawa, nic tylko w domu siedzieć...
brzydula - 2006-06-07, 06:50
ja jestem w Białym do 25 czerwca...
brzydula - 2006-07-15, 18:54
zróbmy jakieś spotkanie na wakacjach... albo lepiej- turniej w Białym
bad_mojo - 2006-07-15, 19:47
Pomijając wiele niedorzeczności i złych zbiegów okoliczności, to chyba nie jest taki zły pomysł.
Johanka_z_arcu - 2006-07-15, 19:58
Ja jestem za i nawet bym wpadła
angst - 2006-07-16, 07:46
Zależnie od terminu, ale prawdopodobnie również bym zajrzał.
Pozdrawiam
Angst
szarlott - 2006-07-16, 08:28
A kto sie podejmuje organizacji
brzydula - 2006-07-16, 10:12
Porozmawiam z Ewką, Martą... sama nie dam rady zobaczymy co z tego będzie..
brzydula - 2006-07-18, 14:11
TURNIEJU W BIAŁYMSTOKU NIE BĘDZIE. . .
despair - 2006-07-19, 02:02
a dlaczego nie?
mozna cos skombinowac przeciez.
brzydula - 2006-07-19, 11:15
jak powiedziałam dla Marty, to na mnie aż nakrzyczała nie mamy sponsorów ani miejsca ani... ehh nie wiem..
utratos - 2006-11-19, 15:42 Temat postu: Mistrzostwa Polski w Pente i turniej Gomoku Łódz 2006 Witam,
Jak wiecie 9-10 grudnia są MP w Pente i turniej Gomoku w Łodzi. Planuje ktoś z Białegostoku udział w turnieju ?
Cały czas czekamy na zgłoszenia:)
P.S. Co tam słychać w Białymstoku i co porabiacie w klubie?
Pozdrawiam
brzydula - 2006-11-21, 09:15
nastała cisza.... ja na MP sama nie pojadę.
yoshio - 2006-11-21, 09:58
heh, żeby jeszcze w Białymstoku był klub... ale nie ma! próbowałem coś tworzyć, ale mi nie wyszło, a teraz już mnie w Białym nie będzie... za to na MP przyjdę, z domu mam 10 minut z buta! oczywiście przy moim poziomie nie będę startował... a przy okazji - jeśli chcę oglądać to muszę też wypełnić zgłoszenie?
pozdro!
utratos - 2006-11-21, 12:44
Hej,
Najlepiej jak zagrasz:) Oczywiście wyślij zgłoszenie.
Mam nadzieje, że jednak przynajmniej dwie osoby z Białegostoku wpadną:)
Pozdro
Ixchel - 2006-11-24, 00:04
mówią że nadzieja matką głupich...
mnie nie będzie tym razem, powód ten co zawsze - kasa..
Johanka_z_arcu - 2006-11-26, 14:49
Ix to mnie zawiodłaś Trzeba było wziąć Brzydulkę i wpaść na turniej,zawsze to o 2 baby wiecej Pokombinujcie :>
ptyl - 2008-01-16, 01:23
Okolice w Białymstoku tego jeszce nie było:)piątek sobota niedizela i gracz którego odwiedzimy a w klubie nie jest a gra naprawde słabo:)
ptyl - 2008-01-16, 01:25
zapomniałem dodać dwa przecinki po a przepraszam:)
|
|