|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
|
Czy powinienem mieć zablokowaną możliwość pisania na forum? |
| Czy Adik powinien mieć zablokowaną możliwość pisania na forum? |
| Tak |
|
37% |
[ 12 ] |
| Nie |
|
62% |
[ 20 ] |
|
| Głosowań: 32 |
| Wszystkich Głosów: 32 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
manga_21__

|
Wysłany: 2005-03-31, 15:52
|
|
|
| To że z tego co wiem nie przepadzasz za mna jak tu kilka osób, nierozumieja mojego zachowania, to niech nierozumiąm nadal, do puki się nie spytaja mnie to nie pojma do tej pory, a ty stań przy lusterku i sam się zastanów nad soba i zadaj se pytanie kim jestem, że takim prawem chcą zablokować mój nik, w tedy znajdziesz odpowiedz. |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2005-03-31, 15:54
|
|
|
Ja nie chcę blokować ci nicka, jedyna krzywda, którą miałbym ochotę Ci wyrządzić to nałożenie niewielkiej ilości taśmy izolacyjnej na twoje dwie wargi.
Chociaż w sumie nie wiadomo, czy to aż taka krzywda.
To, że Cię nie lubię, znaczy że nie mogę tu pisać, tak?
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
manga_21__

|
Wysłany: 2005-03-31, 15:58
|
|
|
| adik napisał/a: | Ja nie chcę blokować ci nicka, jedyna krzywda, którą miałbym ochotę Ci wyrządzić to nałożenie niewielkiej ilości taśmy izolacyjnej na twoje dwie wargi.
Chociaż w sumie nie wiadomo, czy to aż taka krzywda.
To, że Cię nie lubię, znaczy że nie mogę tu pisać, tak?
Pozdrawiam, Adik. |
Wątpie by w czyms by to ci pomogło i nie znasz odpowiedzi czemnu tak się zachowuje to nie znaj dalej, co sie ukrywa pod tą skorupa mojje twarzyczki, zła odpowiedz. |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|