|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Turniej w Poznaniu |
Autor |
Wiadomość |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-06-14, 19:10
|
|
|
Ale len jestes Byl link o biletach weekendowych i jakie linie one obejmuja (czyli ze prawie wszystkie, a na pewno te), a adres rozkladu pociagu tez nietrudno znalezc :>
Ja dokladnie wiem ze tak:
Piatek 19:25 TLK z Warszawy Centeralnej, w Kutnie 20:49 i 22:46 jestem w Poznaniu. Zaplace 30,72 zl razem z miejscowka.
Tutaj mala propozycja, zebysmy wszyscy kupili miejscowki jak najszybciej. Miejscowka jedyne 3 zl, a przynajmniej w jednym przedziale bedziemy.
Niedziela 19:00 TLK z Poznania, o 22:15 w Warszawie, znowu 30,72zl
Tak ja to widze. Oczywiscie ceny ze znikami 37% mam, ale to i tak najtaniej jak sie da.
Takze szybka decyzja, to moze uda sie zalatwic 8 miejscowek - akurat caly przedzial gomoswirow: ja, alice, seba, des, ixi, angst, chaosu, pavlini.
P.S. Ewentualnie jeszcze 2 osoby i mamy znizke grupowa |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-06-14, 19:52
|
|
|
8 miejscowek zalatwic sie nie da - sa wydawane na podstawie biletu.
Ja jutro ide kupic bilety dla mnie, alice'a, chaosu i seby. Raczej nie ma sensu brac powrotnych. Albo inaczej - nie chce sciagac z konta kolejnych pieniedzy Zobacze - napisz Filip czy moze byc dla Ciebie w 2 strony.
Dziewczyny biora bilety od siebie i najwyzej zamienia sie miejscami z kims z innego przedzialu - dogramy to moze ladnie. |
|
|
|
 |
Ciap
Śląski Klub GRiP

|
Wysłany: 2005-06-14, 21:30
|
|
|
Witam all Niezła ekipa zbiera się na ten turniej |
_________________ Ciap |
|
|
|
 |
Chaosu

|
Wysłany: 2005-06-14, 22:27
|
|
|
. . .OK Ece, jadę tylk nie wiem jak chcesz coś kupić, bo ja zapomniałem wyrobić sobie legitymację i nie wiem czy nie pojadę bez ulgi : ) |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-06-14, 22:38
|
|
|
Chaosu napisał/a: | apomniałem wyrobić sobie legitymację i nie wiem czy nie pojadę bez ulgi |
Zalamka... Idz do szkoly niech Ci ja szybko wyrobia - powiedz o co chodzi to od reki mozesz dostac.
Bilet dla Ciebie kupilem ulgowy - najwyzej bedziemy kombinowac zeby doplacic do calego. |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2005-06-14, 22:51
|
|
|
Dzieki za info. Jesli rzeczywiscie bilet kosztuje 47 zl (nie wiem, czy dobrze licze), to chyba oplaca mi sie bardziej kupic bilet weekendowy, bo jeszcze sobie dojade do Kutna i z powrotem . Mam nadzieje, ze obejmuje on ten kurs i ewentualnie powrotny.
Co prawda byc moze bede mial transport powrotny, ale raczej bedzie mi ciezko na niego zdazyc.
Troche pozno ten pociag powrotny, no ale skoro to najlepsze polaczenie
Pozdrawiam
Angst
P.S. Jurku nie len, tylko zapracowany, zmeczony czlowiek, cierpiacy na chroniczny brak czasu, odczuwalny szczegolnie dotkliwie w dni robocze |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|