|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Kręgle |
Autor |
Wiadomość |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-10-04, 00:56 Kręgle
|
|
|
ekhm, ekhm, ponieważ zauważyłem ostatnio dziwne pobudzenie kręglowe w kręgach ludzi tęskniących za stołecznością, proponowałbym zrobić jakieś spotkanie w kręgielni, zewrzeć szeregi i zobaczyć, na czym stoimy W tę sobotę niestety nie mogę, ale co powiecie na piątek wieczór? |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2005-10-04, 19:16
|
|
|
pomysł słuszny ale ja na przykład od piątku do niedzieli jestem nieobecny od dłuzszego czasu;/ |
|
|
|
 |
BlueMan

|
Wysłany: 2005-10-04, 23:12
|
|
|
taaaa kregle cwiczcie bo normlanie Śląsk bedzie the best FOREVER |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-10-05, 00:28
|
|
|
Ja chetnie Piatek wieczor, czyli dokladnie gdzie i o ktorej? Nawet jak nie ten piatek, to juz bedzie jakas podstawa do dalszych ustalen. Alice, a przewidujesz byc dostepny w jakis weekend? |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-10-05, 01:46
|
|
|
Ja bym proponował Galerię Mokotów, tyle, że tam jest taniej albo do 15, albo do 17. Poza tym chyba jest chyba tak, że jak się kupi jeszcze przed tymi droższymi godzinami, to liczą jak za te tańsze. W sumie jest mi wszystko jedno, i tak mam wszędzie daleko, ale tam się gra chyba najlepiej. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|