Rereaktywacja |
Autor |
Wiadomość |
president_devil

|
Wysłany: 2009-10-22, 14:19
|
|
|
Chaosu napisał/a: | . . .Banacha 2 wejście od Lindleya? |
Tak, też uważam, że ktoś się nie postarał... |
_________________ Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona. |
|
|
|
 |
Chaosu

|
Wysłany: 2009-10-22, 14:48
|
|
|
president_devil napisał/a: | Chaosu napisał/a: | . . .Banacha 2 wejście od Lindleya? |
Tak, też uważam, że ktoś się nie postarał... |
. . .Rozumiem, że to Twoje bezpośrednie rejony, możesz mi wytłumaczyć jak zlokalizować Lindleya będąc na Banacha? Albo przy pierwszej próbie będę obchodził budynek aż do skutku ; ) |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
 |
president_devil

|
Wysłany: 2009-10-22, 17:21
|
|
|
Gdy wchodzisz w Lindleya od strony Banacha, to po prawej stronie masz Kampus Ochota UW. A ta uliczka wychodzi na Banacha bezpośrednio na przeciw zajezdni tramwajowej . |
_________________ Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona. |
|
|
|
 |
Chaosu

|
Wysłany: 2009-10-23, 01:14
|
|
|
. . .Ech, jedyna ulica Lindleya jaką znam jest przy placu Starynkiewicza, który jest jedno skrzyżowanie od Dworca Centralnego. Uliczka wychodząca na pętlę to najprawdopodobniej Pasteura. Obok jest jeszcze jednokierunkowa Wolnej Wszechnicy, a obok w drugą stronę, przy basenie, kręta Pogorzelskiego. To gdzie jest ten budynek, ten fizyczny, po prawej stojąc plecami do zajezdni, najbliżej Banacha? (Może zaznacz na google maps.) |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |
|
|
|
 |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2009-10-23, 03:06
|
|
|
tak się składa ze naprzeciw wydziału matematyki jest wydział fizyki, wiec mogę potwierdzić że chodzi o ulice Pasteura patrząc od zajezdni - po lewej
to rzuca ciekawe światło na to jak studiuje president
president która knajpa w pobliżu jest najlepsza twoim zdaniem ? |
|
|
|
 |
president_devil

|
Wysłany: 2009-10-23, 13:42
|
|
|
Taaa... Jednak ładnie namieszałem Moja pomyłka, może dlatego że jeszcze w tym semestrze nie byłem na wydziale i nie mogłem sobie spojrzec na tą fantastyczną tabliczkę. A czemu Lindleya, nie Pasteura? To pytanie do przyszłych pokoleń :D:D:D Ale taka gdzie się można najeść czy napić? |
|
|
|
 |
|