Ustawienia, działy i inne sprawy techniczne dotyczące forum. |
Autor |
Wiadomość |
kaka
|
Wysłany: 2004-04-29, 18:51 mój1 post tutaj
|
|
|
Hej... Witam wszystkich na forum
Kłutnie są faktycznie bezsensowne, tymbardziej wtedy kiedy nikt nie chce pokazać, że jest mądrzejszy.
Fajne pomysły co do tych rang
Też mam swoje typy:
-standardowy
-pro
-long pro
-renju
-ekspert w renju :)))
Albo takie:
-niebieski
-zielony
-żółtek
-mały pomarańcz
-pomarańcz 2000
-czerwony
:))))) |
|
|
|
|
Ece
Wielki Admin ;)
|
Wysłany: 2004-04-29, 20:37
|
|
|
Waffen_SS napisał/a: | czemu emot mi nie chce sie zaladowac mimo iz jest 79x79x256 | sprobuj jeszcze raz- jesli nie zadziala to napisz mi PW, albo zagadaj na GG. Ustawilem odpowiednie chmody dla katalogow na serwerze i powinno byc OK, aczkolwiek pewien nie jestem. |
|
|
|
|
GoNdziO
woj. Lubuskie
|
Wysłany: 2004-05-01, 10:51
|
|
|
Jeśli chodzi o range dla zwykłych uzytkownikow to nie moze być po prostu <Fan Gomoku> ? |
|
|
|
|
martin1234
Hicham El Guerrouj
|
Wysłany: 2004-05-01, 10:56
|
|
|
Mi się podoba, tylko żeby taka ranga była od np. 50 postów, bo nie każdy zarejstrowany musi być fanem gomoku, a jeśli nim jest to na pewno napisze troche postów |
|
|
|
|
SebaS
|
Wysłany: 2004-05-01, 18:33
|
|
|
Ja proponuję dodanie możliwości tzn. "szybkiej odpowiedzi" |
_________________ Na www.kurnik.pl gram jako "sw89". |
|
|
|
|
M_Head
|
Wysłany: 2004-05-04, 00:03
|
|
|
Rażący błąd.
Kliknij w odnośnik "Użytkownicy". Tuż pod wyborem metody sortowania znajduje się tekst: Pokaż użytkowiników na literę:. Kto to jest użytkowinik? Powinno być: "użytkownik". |
|
|
|
|
Ece
Wielki Admin ;)
|
Wysłany: 2004-05-04, 16:16
|
|
|
Co do rang, to trzeba bedzie temat zrobic i cos wybrac, o ile w ogole decydujemy sie, ze rangi sa. Zobacze w ustawieniach i moze cos innego zaproponuje.
Szybka odpowiedz- dam na probe. Ja osobiscie nie uzywam, wiec tak ustawilem, ale moze sie przyjmie.
M_Head - to nie jest razacy blad, tylko literowka osob od forum przemo. Zapraszam na http://przemo.org/phpBB2/forum - mozesz im to wypomniec. Bede mial czas, to moze to zmienie - raczej sie nie pali, a jesli uwazasz inaczej, to PW - wszelkie dywagacje na temat czy to razacy blad, czy nie, beda kasowane. |
|
|
|
|
adik
|
Wysłany: 2004-05-05, 17:43
|
|
|
To nie powinno być forum, na którym patrzy się na liczbe postów, także teraz proponuję, aby każdy mógł napisać, jaką chce rangę. Jeden temacik, każdy nowy, czy stary użytkownik napiszę jedną rangę, później już za pośrednictwem PW, bądź GG, czy też maila, licząc na dobroć Administratora, zaproponuje zmianę.
A co do Szybkiej Odpowiedzi - po co to własciwie jest ? Tylko miejsce zajmuje niepotrzebnie, a poza tym to forum od Przemo, poza ciekawymi opcjami Administratorskimi, to z wyglądu raczej powinno się doprowadzać do tego, by było podobne do starszej wersji. Nie czarujmy się - niektóre udogodnienia są po prostu durne i niepotrzebne.
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
|
Ece
Wielki Admin ;)
|
Wysłany: 2004-05-05, 19:52
|
|
|
adik napisał/a: | To nie powinno być forum, na którym patrzy się na liczbe postów, także teraz proponuję, aby każdy mógł napisać, jaką chce rangę. Jednak sam nie zadecyduje czy tak ma byc, czy nie. | Z tym sie zgadzam - rangi powinny byc rozdawane wedlug mnie przez administratorow. adik napisał/a: | A co do Szybkiej Odpowiedzi - po co to własciwie jest ? Tylko miejsce zajmuje niepotrzebnie | Osobiscie tez tak uwazam, ale padla taka propozycja i jak napisalem, na probe zostala taka opcja dodana. |
|
|
|
|
martin1234
Hicham El Guerrouj
|
Wysłany: 2004-05-06, 11:32
|
|
|
ja mam troche inny problem...
Gdy wchodze do tematu w (dziale pente) "Najlepsi Polacy" to wskakuje mi temat "turniej w realu" z działu Hyde Park |
|
|
|
|
Chaosu
|
|
|
|
|
Ece
Wielki Admin ;)
|
Wysłany: 2004-05-06, 17:03
|
|
|
martin1234 napisał/a: | ja mam troche inny problem...
Gdy wchodze do tematu w (dziale pente) "Najlepsi Polacy" to wskakuje mi temat "turniej w realu" z działu Hyde Park | Tak bylo- naprawilem. |
|
|
|
|
Ixchel
|
Wysłany: 2004-05-06, 20:19
|
|
|
a ja to bym w ogóle była za tym żeby nie było żadnych rang, bo w sumie po co to komu potrzebne? |
|
|
|
|
kaka
|
Wysłany: 2004-05-06, 22:26
|
|
|
Wojewódzkie teamy gomoku to najpopularniejszy temat w statystykach, co jest w moim przekonaniu kolejnym argumentem na stworzenie nowego dzału ,,drużyny Wojewódzkie,, które były by przedsionkiem reprezentacji. Wiele osób z kurnika deklaruje swoje zaineresowanie. Nie chca grac w reprezentacji twierdząc, że są za słabi i oczekują od nas że rozkręcimy pomysł drużyn wojewódzkich. nie widze inego sposobu oprucz stworzenia nowego działu :)).
Prosze o opinię. |
|
|
|
|
100per
|
Wysłany: 2004-05-07, 11:12
|
|
|
jestem zdecydowanie przeciwny nowemu działowi, już i tak odnalezienie niektórych postów oraz obejrzenie wszystkich nowych sprawia kłopoty...
Temat teamów wojewódzkich powinien znaleźć się w dziale reprezentacja, a nie - znowu nowy dział, w którym będzie jeden temat |
|
|
|
|
|