|
niesforny kvassek :[ |
| Autor |
Wiadomość |
_OLSZTYNIANKA_
|
Wysłany: 2004-12-12, 18:47
|
|
|
| a ja napisze krotko....DZIECINADA |
|
|
|
 |
sekta
Sekcia :D

|
Wysłany: 2004-12-12, 18:56
|
|
|
| Olsztynianko,wydaje mi się,że dobrze jest zakładac takie tematy(gdy jest powód) gdyż np.taki Kvass przeczyta post dusksky'ego i dowie się co żle robi itp. i może zrozumie,że blokowanie nicków typu "boski_kvass" bez powodu nie ma sensu. |
_________________ P0zdr0 |
|
|
|
 |
raigeken
Dziendobry :P

|
Wysłany: 2004-12-12, 18:57
|
|
|
| sekta napisał/a: | | taki Kvass przeczyta post dusksky'ego i dowie się co żle robi itp. i może zrozumie,że blokowanie nicków typu "boski_kvass" bez powodu nie ma sensu. |
Witaj,
Sekto, zapewniam ci, że nie zrozumie... nie wiem co na ten temat sądzi Olsztynianka... |
_________________ Gomoku&Renju |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2004-12-12, 19:16
|
|
|
| dusksky napisał/a: | | boisz sie o punkciki czy masz jakas inna filozofie na ten temat. |
Mam inną filozofię. |
|
|
|
 |
M_Head
|
Wysłany: 2004-12-12, 19:28
|
|
|
| sekta napisał/a: | | W tym przypadku rozumiem czemu nick "kvasnicovy_po_chuj" został zablokowany.M_Head,w nazwie tego nicka znajdziesz odpowiedz. | Co? Niby w którym miejscu??? | lonewolf napisał/a: | Mój typ: temat poleci i dusk ban na tydzień. Kto da więcej? | 8/10 na blok tematu, 2/10 na jego usunięcie.
10/10 na bana dla dusksky (z handicapem -1.5 tygodnia).
9/10 na ostrzeżenie dla adika.
7/10 na ostrzeżenie dla raikegen.
10/10 na ostrzeżenie dla mnie (z podpórką na słowny opierdol). |
|
|
|
 |
dusksky
lubie zimne piwo

|
Wysłany: 2004-12-12, 19:33
|
|
|
| lone to moze sie pochwal mnie to co prawda nie intersuje ale masz wiele swoich fanow i fanek:P mysle ze ta informacja by ich bardzo ucieszyla. |
_________________ The higher you are
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
|
|
|
 |
ondik
{BJ}
|
Wysłany: 2004-12-12, 19:41
|
|
|
jak mowicie o kvassowi... po co dal ban godonowi? oddawanie gier? |
|
|
|
 |
kewes
|
Wysłany: 2004-12-12, 19:49
|
|
|
Temat jest może dobry, i wyrażanie opinii chociaż w 100% bezsensowe, jak dla mnie jesli kvassek ( pozdrawiam go ) to przeczyta to tylko wzmorzy jego niecheć do twojej osoby. Wiec temat h**a da - jak juz to pisałbym do Mafa i zbierał jakies dowody ( print screeny ) |
_________________ Go-moku |
|
|
|
 |
lady_in_love
|
Wysłany: 2004-12-12, 19:58
|
|
|
| Może ktoś mi powie czemu mój nick kvass_to_lamer został zablokowany, podczas gdy adik_to_lamer jest pom i gra dalej. Kvass jest opem tylko dla siebie..? |
_________________ U know I don`t fucking care if I live or die.. Hate U all.. zakoffana... |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2004-12-12, 20:05
|
|
|
| dusksky napisał/a: | | lone to moze sie pochwal mnie to co prawda nie intersuje ale masz wiele swoich fanow i fanek:P mysle ze ta informacja by ich bardzo ucieszyla. |
A ty jesteś ich rzecznikiem?
| Cytat: | | Może ktoś mi powie czemu mój nick kvass_to_lamer został zablokowany, podczas gdy adik_to_lamer jest pom i gra dalej. Kvass jest opem tylko dla siebie..? |
Może zapytaj kvassa. Jest teraz na kurniku. |
|
|
|
 |
dusksky
lubie zimne piwo

|
Wysłany: 2004-12-12, 20:13
|
|
|
moze tak lone a moze nie a co boli cie to ?
kvass to burak zadufany w sobie w swojej wladzy czasami w ogole nie odpowiada jak sie ktos o cos go zapyta.
Wracajac do posta Kasi to wlasnie czemu ten drugi nick adik_to_lamer nie ma bana? przeciez ten nick strasznie obraza adika to samo fan_kurnik (tutaj obrazony jest kurnik, fan_wonder tutaj londerka jest bardzo obrazona, fan_dusky (tez czuje sie bardzo obreazony) blokowac!! dalej kvass na co czekasz )) |
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
| Ostatnio zmieniony przez dusksky 2004-12-12, 20:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lady_in_love
|
Wysłany: 2004-12-12, 20:14
|
|
|
| Tak się składa że pytałam go o coś wczoraj, szkoda że nie raczył odpowiedzieć, dlatego pytam tutaj :-/ |
_________________ U know I don`t fucking care if I live or die.. Hate U all.. zakoffana... |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2004-12-12, 20:23
|
|
|
| dusksky napisał/a: | | moze tak lone a moze nie a co boli cie to ? |
Wstaw brakujące kropki, przecinki i duże litery, to może się zorientuję o co pytasz.
Kvass tutaj tym bardziej nie odpowie. Nie jest nawet zarejestrowanym użytkownikiem tego forum. Poza tym, jeśli na kurniku ktoś z miejsca wyjeżdża z pretensjami i bluzgami, to nie dziwne, że mu się nie chce gadać z niektórymi.
PS Jeśli ów nick obraża adika, niech adik to powie komu trzeba. |
|
|
|
 |
lady_in_love
|
Wysłany: 2004-12-12, 20:28
|
|
|
| Jakbyś się Lone nie zorientował to tam pisze "może mi ktoś powie", a nie "może mi Kvass powie". Widzisz różnicę..? |
|
|
|
 |
dusksky
lubie zimne piwo

|
Wysłany: 2004-12-12, 20:28
|
|
|
Watpie zeby Kasia wyjechala do kvassa z bluzgami tak wiec pudło kolego wymysl cos bardziej madrego.
Zrozumiales? |
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
|
|
|
 |
|
|