|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
|
Temat postu: partyjki.pl - darmowe gry online |
| Autor |
Wiadomość |
arczi
|
Wysłany: 2011-09-17, 13:47
|
|
|
Michal, bardzo fajna inicjatywa tym bardziej, że otwarty jesteś na propozycję graczy. Jeżeli mogę zasugerować zmiany odnośnie gomoku to mile widziane byłyby różne zasady odnośnie początkowych ruchów, dlatego, że wkrótce swap2 stanie się już zbyt stary, aby go turniejowo grać, dlatego też konieczne będzie przejście na coś nowego (tak jak to ma miejsce w renju na przestrzeni ostatnich lat).
Sugerowałbym zrobienie czegoś na wymiar panelu ustawiania zasad początkowych tak, żeby można łączyć niektóre istniejące zasady gomoku i renju (jeżeli będziesz miał czas i chęci do współpracy to mogę zrobić projekt takiego panelu, gdyż wiadomo, że niektóre zasady mogą się wykluczać, dlatego musi to być sensownie obmyślone). Na pewno przyczyniłoby się to do rozwoju gomoku, gdyż czysta teoria nijak się ma do praktyki i myślę, że mogłoby to zachęcić niektórych do korzystania z portalu (przynajmniej na czas eksperymentów) i całkiem możliwe, że i na dłuższą metę
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
sawyer199
|
Wysłany: 2011-09-17, 17:32
|
|
|
| Ankst napisał/a: | | Z uwagi na swe wszechotezne doswiadczenie , umiejetnosci oraz elokwencje zgałaszam swą kandydature na opa. |
Tak, tak, a ja zglaszam swoja kandydature na prezesa PSGRiP |
_________________ "W polityce głupota nie stanowi przeszkody." — Napoleon Bonaparte |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|