|
Stare niki |
| Autor |
Wiadomość |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2012-02-13, 20:51
|
|
|
To nie ja
Kiedyś było nawet powiedzenie "Wentry jego mać" wymyślone bodajże przez M_heada. To był drabinkowy maniak i nie pamiętam dokładnie dlaczego, ale lama okropna, prawdziwy pierwowzór lamy ze starych dobrych czasów.
Założyłem sobie ten nick, jak gość zniknął z Kurnika i trochę mu poprawiłem reputację Nawet potem do mnie zagadał (chociaż kto wie, czy to był on), że ma dziewczynę i się poprawił, itp. Miał chyba z 13 lat
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
rakdar

|
Wysłany: 2012-02-14, 15:53
|
|
|
Chyba każdy chociaż raz próbował zrozumieć tok myślenia innej osoby. No więc gram sobie z różnymi przeciwnikami. Po rozegraniu iluś tam partii i opiniach znajomych, część z nich uważam za palantów. Jeden z tych palantów od dłuższego czasu przestał się pojawiać, więc sprawdzam czy nick jest już "wolny", biorę go w posiadanie i na nim gram. Hmm... hmm... kurcze jeszcze raz muszę dodać hmm |
_________________ Niektórym nie przeszkadza gdy są opluwani. Widocznie lubią deszczową pogodę... |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2012-02-14, 19:37
|
|
|
Zakładam, że nawiązujesz do mojego wcześniejszego posta. Nie wiem do końca co Cię tak zadziwiło, ale trzeba pamiętać i rozumieć specyfikę tamtych czasów, żeby pewne rzeczy oceniać.
Można moje motywy działania nazwać żartem lub eksperymentem socjologicznym albo po prostu kaprysem. Prawdę powiedziawszy nie pamiętam dokładnie, jaka jest prawda, ale pewnie jak zwykle leży gdzieś po środku.
Myślę jednak, że zarówno ja, jak i inne osoby, robiliśmy w Kurniku rzeczy dziwniejsze niż przejęcie nicka po jakiejś lamce... Niektórzy np. lubią narzekać, a inni wolą figle
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2012-02-14, 23:09
|
|
|
| bad_mojo napisał/a: | | angst napisał/a: | | black_rose_immortal |
ten mnie ciekawi, to od jakiegoś zespołu? |
Opeth
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
Ankst [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-15, 07:48
|
|
|
| A kto posiada najstarszy nik na gomoku i jak on brzmi? |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2012-02-15, 11:40
|
|
|
Chyba na Kurniku, bo przecież nicki nie są zakładane pod konkretne gry?
Obawiam się, że na takie pytanie może odpowiedzieć tylko Maf (o ile w ogóle ktokolwiek), bo w ogólnodostępnych statach mamy wszędzie datę założenia po prostu "przed 2004".
Najstarszy nick to będzie prawdopodobnie właśnie "maf", który grywał w gomoku, chociaż chyba częściej na nicku "wiesniak".
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
Magda

|
Wysłany: 2012-02-15, 12:14
|
|
|
Maf miał nick "wiesniak"? |
_________________ ... |
|
|
|
 |
ondik
{BJ}
|
Wysłany: 2012-02-15, 13:08
|
|
|
| Scebra? |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2012-02-15, 16:02
|
|
|
Według mojej wiedzy miał taki nick i na początku mojej przygody z gomoku zaglądał właśnie na gomoku i testował ludzi, czy nie grają progiem albo nie są zbyt przywiązani do drabinki (tak mi się przynajmniej wówczas wydawało)
Wtedy były zupełnie inne czasy i pewnie miał nawet wolne chwile żeby samemu pograć, bo nie dostawał aż tylu maili, a i operatorów było chyba więcej.
Scebra nie podawałem - wymieniłem tylko skasowane nicki Oprócz wymienionych będzie chyba nie więcej niż 20 innych. Nie dodałem jeszcze jednego, ale był w pewnym sensie nie do końca mój, a na dodatek zawierał wulgarny wyraz, będąc przy tym przeróbką znanego nicka jednego takiego wymiatacza
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
Ankst [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-16, 07:34
|
|
|
| A kto z obecnie grających był na gomoku pierwszy? |
|
|
|
 |
angst
|
Wysłany: 2012-02-16, 09:49
|
|
|
Zależy, co znaczy nadal grający. Może Minuta, a może Chaosu? Ja zacząłem relatywnie późno, Kurnik miał już pół roku. Na pewno część osób już wtedy grała na Cronixie.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
Ankst [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-16, 16:15
|
|
|
| Alicecooper przyszedł po czy przed Tobą? |
|
|
|
 |
siatkarz
|
Wysłany: 2012-04-04, 15:04 No no
|
|
|
Widać, że wszyscy starzy gracze sa nadal aktywni:)
Szkoda, że tylko na forum a nie na Kurniku..
Ja to juz 2 lata nie grałem..wróciłem na kurnik i zobaczyłem kilka zmian wszystko się pozmieniało, ludzie inni itp.
Fajnie znowu wrócić na stare śmieci:) |
|
|
|
 |
|
|