Kolejne spotkanie Klubu Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-10-08, 19:56 Kolejne spotkanie Klubu Warszawa
|
|
|
Wyslalem malego spama do wszystkich z Klubu Warszawa. Chodzilo o termin i miejsce nastepnego spotkania.
Moje typy:
1. 15 i 22 pazdziernika
2. Kregielnia - bad_mojo proponowal Galerie Mokotow, chociaz jesli bedzie w innym, w miare dostepnym (czyt. nie gdzies na koncu swiata) miejscu, to nie ma problema.
Jak wiemy, 15 pins nie moze byc - a kto moze i kiedy? |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-10-10, 21:17
|
|
|
15.10 nie mogę być, bo mam, organizowany przeze mnie i moich kolegów, IV Wielki Rajd Warszawski Korzystając z okazji, chciałbym zaprosić wszystkich chętnych z Wawy do udziału. Warunki - każda drużyna musi mieć samochód, więc najczęściej drużyny są 4-osobowe. Wygląda to tak, że soptykamy się wszyscy (wszystkie drużyny) w wybranym przez nas miejscu, następuje omówienie zasad, i każda drużyna dostaje koperte. W kopercie może być zagadka, skojarzenie, zdjęcie. Wszystko, co może doprowadzić was w wyznaczone przez nas miejsce. Gdy juz tam dotrzecie, będzie tam ukryta następna koperta z dalszą wskazówką. Wygrywa oczywiście drużyna najszybsza, jest kilka podpowiedzi oraz bardzo, bardzo atrakcyjne nagrody. Poprzednie rajdy były dość luźne ideologicznie, ale udały się świetnie. Jako, że to już 4 edycja, zmieniliśmy nieco formę i teraz będą powiązania historyczne, jednak drużyny żadnej wiedzy historycznej posiadać nie muszą Cała ekipa tworząca rajd postarała się, by wszystkie drużyny, w ramach rajdu, zwiedziły takie miejsca Warszawy, które po piersze robią ogromne wrażenie, a po drugie są niedostępne i mało kto o nich wie.
Zapraszam serdecznie! Prosiłbym jednak o deklaracje nie później niż do czwartku wieczór, najlepiej telefonicznie - 504 271 236. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
pins
|
Wysłany: 2005-10-13, 19:23
|
|
|
Jak zwykle zero odzewu ;]
... po pierwsze witam ;]
od wczoraj juz w zielonej ze wzgledu na chorobe;] (utratos : browarek jednak nie uleczyl mnie ;] )
mysle, ze 22.10 mozna by sie spotkac!
Mam nadzieje, ze bedzie ponad 5 osob, bardzo bym sie cieszyl ;]
zreszta moge dalej samotnie grac z mistrzem, tym razem po 3 browarkach powinienem juz zaczac wygrywac wieksza ilosc partii;]
dla mnie miejsce nie ma wiekszego znaczenia, ale sa pewne ale :
nie moze byc po drugiej stronie wisly, a patrzac z drugiej w tej pierwszej ;]
no i mam czas do 23 na powrot ze wzgledu na boskie zasady panujace w moim akademiku, no chyba ze ktos mnie przenocuje ^^
jak cos walic na gg, do niedzieli jestem w domu wiec net pod reka.
paps
edit : a w szczegolnosci z checia spotkal bym sie ze stara cronix-ekipa ;] |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-10-13, 21:10
|
|
|
Wyslalem e-mail do wszystkich i powoli zaczynam sie wkurzac. Czy nikt nie dostal maila, czy wszyscy go olali?
@Pins, posciga prosze tych co sie da, zeby na 22 przyszli na spotkanie. Z miejscem sobie poradzimy, licze na wieksza ilosc osob. Im wczesniej zaczniecie sie wpisywac, tym latwiej bedzie zebrac wieksza ilosc graczy. |
|
|
|
 |
kashon
|
Wysłany: 2005-10-13, 21:12
|
|
|
22 ok.
kahon |
|
|
|
 |
Peaceman

|
Wysłany: 2005-10-13, 21:34
|
|
|
Przybędę |
_________________ Peace&Love |
|
|
|
 |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2005-10-13, 21:44
|
|
|
15 jak zwykle nie ma mnie w wawie co do 22 jeszcze nie jestem pewny |
|
|
|
 |
jopq
retired

|
Wysłany: 2005-10-13, 22:20
|
|
|
Postaram się być, nie mam aktualnie planów. Kręgielnia mi pasuje, może nawet jest tam jakiś stół do piłkarzyków (jak ktoś mnie ogra, to będę miał motywacje, żeby trochę poćwiczyć ). Kręgle wydają się ciekawe, ale mimo tego, nie mam w nich doświadczenia, może dlatego, że nie wydaje mi się to trudne, a przez to pociągające. |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-10-14, 12:44
|
|
|
Będę prawie na pewno 22go. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-10-14, 12:58
|
|
|
Jak na razie na pewno, lub prawie na pewno powiedzialo 7 osob + 3 osoby nowe namawiam do przyjscia
Piszcie do kogo znajdziecie tam z Wawy zeby ruszyl dupsko - zapowiada sie calkiem niezle. Postaram sie jak najszybciej dac znac, gdzie odbedzie sie spotkanie. Godzinowo najpewniej bedzie to 17 - jesli ktos ma jakies zastrzezenia, niech pisze. |
|
|
|
 |
pins
|
Wysłany: 2005-10-14, 13:03
|
|
|
ja namowilem Tigri zeby wpadla, czesc z Was pewnie nie kojarzy nicka ;]
apropo spotkania, najlepiej zeby nie bylo w miejscu, do ktorego ciezko dojechac, bo mi z bemowa z watu dojazd zajmie 2h+ ;] do klimatu mam jakies 30-40min ;] |
|
|
|
 |
jopq
retired

|
Wysłany: 2005-10-14, 17:58
|
|
|
2h+? No co Ty? Ja też nie mam blisko, ale w 2h to można całą Warszawę przejechać 2 razy. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-10-14, 22:13
|
|
|
Lukasz, on jest nowy
Z powodu wyeliminowania z uzytkowania alternatywnego miejsca spotkania (jak to madrze brzmi), odbedzie sie ono w pubie Klimat na rogu Zelaznej i Ogrodowej. Sobota, 22 pazdziernika, godzina 17.
Przede wszystkim bede chcial przedyskutowac nowe miejsce spotkania oraz czestotliwosc samych spotkan. Jak dobrze pojdzie, ustalilibysmy date i zrobili regionalny turniej - mysle ze nikt nie ma nic przeciwko
A teraz, niech wpisza sie ci, ktorzy jeszcze sie nie wpisali w temacie :> |
|
|
|
 |
Pavlini
|
Wysłany: 2005-10-14, 23:51
|
|
|
Ja mogę dopiero ok. 18:30, więc raczej sie nie pojawie |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2005-10-15, 13:53
|
|
|
Pavlini napisał/a: | Ja mogę dopiero ok. 18:30, więc raczej sie nie pojawie | Mysle ze okolo 18:30 spokojnie nas spotkasz Masz byc |
|
|
|
 |
|