Kolejne spotkanie Klubu Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-10-24, 01:20
|
|
|
angst napisał/a: | P.S. Bad - masz własny kij do bilarda? Kiedy jakiś sparing gramy? |
Ano mam kiedy tylko chcesz |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
dusksky
lubie zimne piwo

|
Wysłany: 2005-10-24, 14:48
|
|
|
Było bardzo pozytywnie poznałem osoby, ktorych jeszcze nie znałem (bad_mojo, pins).
Pozdrawiam
Zbyszek |
_________________ The higher you are
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-10-24, 14:54
|
|
|
Mi było bardzo miło zobaczyc starych znajomych, poznać nowych, nie poznać Wondery (znowu!) i ogólnie popykać w kamyczki
Pozdrowienia dla Susełka |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-10-24, 15:17
|
|
|
Wonder to pewnie tylko takie odpowiadające na pytania makro :p i czasem jeszcze grające w gomoku |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-10-24, 15:30
|
|
|
I makro odpowiadające na smsy Nowy model siakiś
Coś w tym musi być... |
|
|
|
 |
bmac
|
Wysłany: 2005-10-24, 16:00 clubbing ??? jeszcze długo nieeee
|
|
|
... niestety, nadal nie mamy Konkretnej Koncepcji Klubu i to raczej smuci, ale poza tym było całkiem fajnie, i zaszczyciła nas Babcia Pączkowa i Ewcia.... stęsknieni wielbiciele Wonderki są raczej sfrustrowani, ale w tym jest jakaś metoda... im dłużej się czeka, tym bardziej.... ;-))
bmac |
|
|
|
 |
pins
|
Wysłany: 2005-10-26, 11:01
|
|
|
Mnie tez sie bardzo podobalo, wreszcie poznalem Tigri i innych zapalencow ;]
Od soboty bede w domu czyli bede miec neta to pocwicze troche openy, zeby alice'a czyms zaskoczyc;] |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2006-02-01, 21:39
|
|
|
Nie na temat, ale nie chcę zakładać nowego:
Dziś będąc w Galerii Mokotów zaszedłem na chwilę do punktu Coca-Coli, który znajduje się przed kinem, i stwierdziłem, że wreszcie zobacze, w co ludzie grają przy znajdujących się tam stolikach z wbudowanymi ekranami touchpadowymi. Ku mojemu zdziwieniu odkryłem, że jedną z 3-4 gier jest gomoku w wersji standard na planszy 15x15, przy czym zamiast kamieni są wirtualne kapsle Coli i Sprite. Gra się bardzo przyjemnie i można miło spędzić czas oczekując na seans. Dodam, że nawet zasady mają prawidłowe, czyli overline nie wygrywa |
|
|
|
 |
kashon
|
Wysłany: 2006-03-14, 09:23 kolejne spotkanie
|
|
|
witajcie,
podczas rozmowy z prezesem Mariasza dowiedzielismy sie, ze wkrotce zostanie otwarty klub/bar w stylu Gardena w samym centrum miasta ( przy Metro Centrum). Prawdopodobnie juz nawet jest otwarty:) Planowane jest, ze bedzie tam dostepny sprzet do gry + tanie jedzonko ( w zalozeniu na kieszen studenta ), czyli cos, co tygryski lubia najbardziej. Jak znajde chwile czasu, to postaram sie tam zajrzec jeszcze w tym tygodniu.
Jezeli miejsce bedzie wydawalo sie w porzadku, to moze to byc dobry punkt naszych spotkan.
kashon |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2006-03-14, 11:12
|
|
|
bad_mojo napisał/a: | Dziś będąc w Galerii Mokotów zaszedłem na chwilę do punktu Coca-Coli, który znajduje się przed kinem, i stwierdziłem, że wreszcie zobacze, w co ludzie grają przy znajdujących się tam stolikach z wbudowanymi ekranami touchpadowymi. Ku mojemu zdziwieniu odkryłem, że jedną z 3-4 gier jest gomoku w wersji standard na planszy 15x15, przy czym zamiast kamieni są wirtualne kapsle Coli i Sprite. Gra się bardzo przyjemnie i można miło spędzić czas oczekując na seans. Dodam, że nawet zasady mają prawidłowe, czyli overline nie wygrywa |
Gdzieś mi ten post wcześniej umknął. Myślę, że jest to kwestia warta wyjaśnienia - kto zainicjował tam gomoku, skąd znają zasady (prawidłowe ), kto tam grywa... Uważam, że to intrygująca sprawa - może jak ktoś tam będzie, to postara się z kimś pogadać na ten temat?
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
kashon
|
Wysłany: 2006-04-20, 09:26 spotkanie
|
|
|
bry:)
a moze jakies spotkanko zrobimy? np w sobote po poludniu?
kashon |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2006-04-20, 18:16
|
|
|
Dla mnie nie ma problema. Wysłałem maila zbiorczego i czekam na odpowiedzi |
|
|
|
 |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2006-04-20, 18:53
|
|
|
ano jestem za choć na pewno nie zaangazuje sie w organizacje
ostatnie 2 noce robilem animację i nie spalem ;/ ogólnie malo czasu mam |
|
|
|
 |
pepek

|
Wysłany: 2006-04-20, 23:15
|
|
|
Mnie raczej nie będzie, nie wiem jak Chaosu. |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2006-04-22, 09:48
|
|
|
Chyba będę jeszcze spał. |
|
|
|
 |
|