Rereaktywacja |
Autor |
Wiadomość |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2007-04-02, 14:41
|
|
|
Byłem w Toruniu, a za 2 tygodnie będę w Koszalinie. Może się założymy, że w Koszalinie pojawi się więcej klubowiczów niż w Wawie |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2007-04-02, 21:15
|
|
|
Ja się mogę założyć.
Jeżeli mógłbym coś zasugerować, to trzeba by tych warszawiaków czymś zwabić na to spotkanie. Ja bym postawił na zbudowanie mitów wokół utratosa. Do tego będzie potrzebny:
A) utratos
B) ktoś, kto dobrze nawija
Utratos najlepiej jakby posiedział długo na kurniku i zaczął na dobre grać, można mu zawsze troche pomóc zrobić to 3000, choćby na gomoku_mentor. Kiedyś to był ktoś - nie przegrywał na standardzie, walił punkty jak popadło, wszyscy byli pod wrażeniem. Druga sprawa, bardzo ważna - długie rozmowy na głównym chacie - teraz już tego prawie nie widuję, czasem ermijo powie coś bez sensu i szybko się rozmowa i tak kończy. Przez takie właśnie gadanie buduje się chęć u innych poznania danego gracza w realu, a tym samym przyciągnięcia nowych ludzi do klubu.
Proponował bym w tym celu jakieś zakładziki, jakieś coś - np. typu budowanie mitu niepokonanego gracza - każdy zielony czy żółty, który wygra białymi standard, ma piwo od utratosa na spotkaniu. Coś się musi dziać. Jak się będzie coś działo, ludzie przyjdą sami. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2007-04-06, 12:37
|
|
|
W srode wieczorem odbylo sie spotkanie klubu Krakow w skladzie: bluks (piekny_bluks), soul (piekny_soul), s3v3n (piekny_s3v3n), stefan (piekny_stefan), rafal (piekny_rafal) i ja (piekny_ja). Towarzystwa dotrzymywal nam lech (piekny_lech). Rozmawialismy, etc. etc. |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2007-04-07, 14:56
|
|
|
Spotkaliście się w Warszawie? Mało ekonomicznie. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2007-04-07, 17:26
|
|
|
Około godzinę temu zakończyło się świąteczne spotkanie klubu Płock (w Płocku), z gościnnym udziałem Prezesa PSGRiP
Niestety, z różnych względów, głównie świątecznych, w spotkaniu spośród miejscowego aktywu wziąłem udział jedynie ja Przedyskutowaliśmy z Prezesem możliwości rozwoju płockiego klubu oraz bieżącą sytuację Stowarzyszenia i jego przyszłość, skupiając się w dużej mierze na potencjalnej współpracy z innymi krajami oraz innymi stowarzyszeniami. Omówiliśmy także najbliższe plany turniejowe.
Mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu pojawi sie więcej osób
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2007-04-07, 18:45
|
|
|
Mało ostatnio widocznie czytam warszawskich wiadomości, nie wiedziałem, że mamy nową dzielnicę. |
|
|
|
 |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2007-04-07, 21:34
|
|
|
angst a to był turniej regionalny ? |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2007-04-07, 22:09
|
|
|
alicecooper napisał/a: | angst a to był turniej regionalny ? |
Nie, jedynie dyskusja na tematy stowarzyszeniowe
Pograć możemy sobie na Kurniku.
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
utratos
|
Wysłany: 2007-04-26, 09:45
|
|
|
Kolejne spotkanie klubu Warszawa sobota( 12.05.2007) godzina 17 Klub " Klimat" Ogrodowa 35 róg Żelaznej.
Serdecznie wszystkich zapraszam!! |
|
|
|
 |
Ciap
Śląski Klub GRiP

|
Wysłany: 2007-04-27, 22:52
|
|
|
angst napisał/a: | Około godzinę temu zakończyło się świąteczne spotkanie klubu Płock (w Płocku), z gościnnym udziałem Prezesa PSGRiP
Niestety, z różnych względów, głównie świątecznych, w spotkaniu spośród miejscowego aktywu wziąłem udział jedynie ja |
Szkoda, że nie wiedziałem w tym czasie również byliśmy w Płocku.[Ciap i Ciapka] |
_________________ Ciap |
|
|
|
 |
president_devil

|
Wysłany: 2009-10-21, 16:52
|
|
|
Nie za bardzo wiedziałem gdzie to napisać, ale udało mi się załatwić salę na cotygodniowe spotkania klubu. Pozostaje tylko ustalenie kiedy będą one się odbywać i dowiezienie sprzętu, który tak na marginesie będzie można trzymać w pokoju samorządu studenckiego. Miejsce: wydział MIMUW (mat, inf) ulica Banacha 2 wejście od strony Lindleya. Dobrze byłoby wiedzieć ilu jest chętnych i ewentualnie rozreklamować na kurniku.
Pozdrawiam
P.S. Ciekawe co Wam będzie niepasować |
_________________ Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona. |
|
|
|
 |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2009-10-21, 17:16
|
|
|
cotygodniowy termin
z doświadczenia (nie tylko gomokowego) wiem że się nie sprawdzi
tak naprawdę realny to raz na miesiąc góra
no i o ile pamiętam na wydziale nie ma hmm odpowiedniego zaopatrzenia dietetycznego:P |
|
|
|
 |
president_devil

|
Wysłany: 2009-10-21, 17:34
|
|
|
Cytat: | no i o ile pamiętam na wydziale nie ma hmm odpowiedniego zaopatrzenia dietetycznego:P |
Wiedziałem, że to wypomnisz! Poza tym cotygodniowy nie musi być dla każdego. Znając życie tylko ja będę przychodził co tydzień A tak serio, to głównym celem nie jest spotkanie towarzyskie (to jest efekt uboczny), a jakakolwiek próba spopularyzowania gomoku (może jak Maestro wpadnie to i się renju pyknie ). Może pojawi się ktoś nowy. A jak nie? To jeśli frekwencja będzie lipna, klub się rozwiąże albo będzie się spotykać rzadziej. I tyle. |
_________________ Geniusz może mieć swoje ograniczenia, ale głupota nie jest tak upośledzona. |
|
|
|
 |
maestro
Viceprezes

|
Wysłany: 2009-10-21, 22:21
|
|
|
Ja jestem chętny żeby się pojawiać. Jedyna kwestia to ustalanie terminów kolejnych spotkań. |
|
|
|
 |
Chaosu

|
Wysłany: 2009-10-22, 13:44
|
|
|
. . .Banacha 2 wejście od Lindleya? |
_________________ now back to the Gene Krupa syncopated style |