Forum.Gomoku.pl Strona Główna Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Serwery do gry
Autor Wiadomość
martin1234 
Hicham El Guerrouj


Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 407
Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2004-05-05, 20:57   

Kilka postów wyżej masz link podany przez Zum'a.
 
 
 
adik 


Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 1432
Skąd: Witkowo
Wysłany: 2004-05-05, 21:04   

Oto "deska rozdzielcza" Gamblera, żebyś tam nie wchodził. Mnie to odstraszyło.

Pozdrawiam, Adik.
 
 
 
GoNdziO 
woj. Lubuskie


Dołączył: 29 Kwi 2004
Posty: 113
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2004-05-16, 15:59   

To może małe podsumowanie :

www.renju.nu
www.jgame.com
www.jojatek.hu
www.littlegolem.net
www.brainking.com
www.pente.org
www.kurnik.pl
www.zagraj.onet.pl
www.playsite.com
www.vinagames.com
www.jgame.com
www.tv4.se/spel
www.hry.atlas.cz
http://herna.centrum.cz
www.gamerz.net/pbmserv
http://www.itsyourturn.com/
www.grajta.pl
http://www.renjuclass.com.../nnrs/help.html

:D
 
 
 
SaraLi


Dołączył: 15 Maj 2004
Posty: 9
Wysłany: 2004-05-16, 22:17   

Nooo... cudze chwalicie o swoim zapominacie? :) :)

jest przecież jeszcze (całkem dobry zresztą) polski - hoć płatny serwer:

www.gierki.wp.pl

pzdr
 
 
kaka 

Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 277
Skąd: Dębica
Wysłany: 2004-06-08, 14:03   

Popularny serwer do gry, którego używałem KURNIK nie działa mi od wczoraj nie wiem dlaczego. Wogóle nie moge wejść nigdzie.

Czy u was wszystko w porządku z kurnikiem? Nie wie ktos co się dzieje?
 
 
Ece 
Wielki Admin ;)


Dołączył: 27 Kwi 2004
Posty: 1680
Skąd: Dublin
Wysłany: 2004-06-08, 15:05   

kurnik.pl napisał/a:
komunikat: w poniedziałek w nocy serwer kurnika został przeniesiony do nowej serwerowni i zmienił się jego adres ip, przez co na początku mogą występować jakieś przejściowe problemy z połączeniami, ale później powinno być znacznie lepiej niż było..
 
 
 
Barfko 

Dołączył: 30 Kwi 2004
Posty: 556
Skąd: 49°25'N8°45'E
Wysłany: 2004-06-09, 17:27   

Czy działa wam już kurnik??? Mnie nie.
 
 
kantpie 
jajcol :)


Dołączył: 29 Kwi 2004
Posty: 280
Skąd: Swarzędz
Wysłany: 2004-06-09, 17:36   

mnie również :(
_________________
"Widzę szczyt, a za szczytem zaszczyt za zaszczytem, lśnienie mistrzostwa kieruje moim bytem..."
 
 
 
angst 
Viceprezes
Kapitan IRP

Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 4902
Skąd: Płock
Wysłany: 2004-06-09, 17:58   

A macie net z AsterCity??
 
 
 
Ece 
Wielki Admin ;)


Dołączył: 27 Kwi 2004
Posty: 1680
Skąd: Dublin
Wysłany: 2004-06-09, 20:25   

Mozecie probowac polaczyc sie przez proxy. Jesli chcecie sprawdzic czy kurnik w ogole dziala (nie da sie grac niestety), to www.proxify.com
 
 
 
Chaosu 


Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 1211
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2004-06-10, 15:38   

  Nie ma czegoś takiego jak AsterCity, jest tylko Aster : )

  A ja ciągle mam szlaban : )
_________________
now back to the Gene Krupa syncopated style
 
 
 
seba 

Dołączył: 07 Maj 2004
Posty: 167
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2004-06-18, 23:02   

Ja cie przepraszam! na tym gamblerze to same krzaczki! i gdzie mam znaleźć gomoku?! buu! a z tym inglisz gomoku to ja chyba jakiś ciemny jestem bo nie moge uruchomić :P
Pozdrawiam
Seba
 
 
 
techn0_kvass 

Dołączył: 19 Cze 2004
Posty: 32
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2004-06-19, 01:26   

KURNIK I TYLE (GOMOKU) bo Pente jest porąbane :P :lol:

[ Dodano: 2004-06-19, 01:32 ]
Spoko luzzzzzzzz wakacje się zbliżają i mam wszystko w tyle nawet GAMBLERA :P 8) :twisted:
 
 
kantpie 
jajcol :)


Dołączył: 29 Kwi 2004
Posty: 280
Skąd: Swarzędz
Wysłany: 2004-11-24, 19:19   

Ponawiam temat, poniewaz znalazlem dzisiaj niewymieniony jeszcze tutaj serwer do gier.

www.flyordie.com

Rozegralem tam z 5 gier i wszystkie byly standardowym gomoku, wiec mysle, ze nie ma takiej opcji jak pro czy swap. Równiez cala gra jest na calym ekranie i nie wiem czy to mozna zmienic.

Wydaje mi sie, ze nie ma tam az takich dobrych ludzi :wink:

A tak przedstawiaja sie kolory :

0-29 szary
30-79 blekitny
80-149 zielony
150-249 niebieski
250-349 zolty
350- ? i tu nie wiem do ilu jest pomaranczowy
a po pomaranczowym czerwony



Pozdrawiam
<=JACEK=>
_________________
"Widzę szczyt, a za szczytem zaszczyt za zaszczytem, lśnienie mistrzostwa kieruje moim bytem..."
 
 
 
zukole 
Członek Zarządu


Dołączył: 04 Paź 2004
Posty: 3931
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2004-11-27, 17:37   

Hej

Jacol napisał:
Cytat:
0-29 szary
30-79 blekitny
80-149 zielony
150-249 niebieski
250-349 zolty
350- ? i tu nie wiem do ilu jest pomaranczowy
a po pomaranczowym czerwony



Czerwoni są od 480

[ Dodano: 2004-11-27, 22:19 ]
Hej

Jacol napisał:
Cytat:
Rozegralem tam z 5 gier i wszystkie byly standardowym gomoku, wiec mysle, ze nie ma takiej opcji jak pro czy swap. Równiez cala gra jest na calym ekranie i nie wiem czy to mozna zmienic.

Wydaje mi sie, ze nie ma tam az takich dobrych ludzi


Dobrze myślisz, tam można grać tylko standard. Plansza jest 13x13. Co do graczy do ty chyba nie spotkałeś żadnego dobrego. Ja grałem z paroma i grają bardzo dobrze. Czerwonych nie wiem ile jest , ja na razie widziałem 1 , ponad 520 pkt miał.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group