|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Otwarty przez: maestro 2018-03-31, 17:51 |
redy |
Autor |
Wiadomość |
ondik
{BJ}
|
Wysłany: 2005-10-27, 17:44 redy
|
|
|
Znowu zrobilem liste redow juz 103...
Adifek, Adik, Alicecooper, Amiralen, Amigoz, Andomeritee, Angst, Angulo, Arimardana, Armia, Attila, Arczi, Arel, Autickocz, Ayers, Bachvanpi, Blancior, Blind, Bluks, Bluewest, Chthc, Cimek, Click, Dein, Devotion, Docco, Dragon, Dreams, Dress, Dusk, Explorer. Fanka, Fracass, Five, Gabor Racz, Godon, Gondzio, Grucha, Guess, Honor, Hexlearner, Iron, Jacol, Johancik, Joking, Kedlub, King Ken, Khongbietgihet, Kovovastus, Kuubik, Kyniek, Lialiv, Loiso, Lonewolf, Losiu, Marcin133, Mcmanus, Minuta, NC, Nerf, Olga, Ondik, Oziris apis, Parez, Pawel91, Paveo, Peaceman, Puholek, Raigeken, Remi, Rentimo, Roszler, Roy, Runes, Sai, Seba, Sewerys, Sicior, Sodam, Soul, Spavacz, Specyk, Suczkins, Swx king, Systemik, Raigeken, Raisons, Raven, Rika, Rostas, Taki, Tesco, Tunnet, Utratos, Vegita, Vepar, Vince, Volvo, Wonderchild, Yellowstone, Yossarian, Ypogosov, Zakon
2200+
Adik, Andomeritee, Attila, Arczi, Blancior, Bluks, Chthc, Dein, Devotion, Docco, Dress, Explorer, Fracass, Gondzio, Iron, Johancik, Joking, Kuubik, Marcin133, Ondik, Parez, Paveo, Puholek, Remi, Rentimo, Roszler, Roy, Runes, Sai, Seba, Sicior, Sodam, Spavacz, Rostas, Tunnet, Utratos, Volvo, Zakon
2300+
Adik, Andomeritee, Attila, Arczi, Bluks, Devotion, Dress, Explorer, Fracass, Joking, Marcin133, Ondik, Parez, Puholek, Remi, Roy, Runes, Sicior, Sodam, Tunnet, Utratos,
2400+
Andomeritee, Attila, Arczi, Dress, Joking, Ondik, Puholek, Runes, Tunnet, Utratos
2500+
Attila
Jakby ktos jeszce znal to pisac |
Ostatnio zmieniony przez ondik 2006-01-06, 17:12, w całości zmieniany 23 razy |
|
|
|
|
jopq
retired
|
Wysłany: 2005-10-27, 18:08
|
|
|
Zrobiłeś, bo miałeś wczoraj 2400. Nie mogłeś napisać czegoś w stylu:
PRZEKROCZYŁEM 2400!!!1111 JESTEM WIELKI!!11
?
Teraz już wszyscy wiedzą, nawet Ci, którym się nie chce czytać tego spamu.
Pozdrawiam
PS. dlaczego niektóre osoby są w kilku kategoriach? |
|
|
|
|
s3v3n
|
Wysłany: 2005-10-27, 18:29
|
|
|
jakas sciemniana ta lista, nie ma golfa ani klubu krakow |
|
|
|
|
ondik
{BJ}
|
Wysłany: 2005-10-27, 18:36
|
|
|
jopq napisał/a: | Zrobiłeś, bo miałeś wczoraj 2400. Nie mogłeś napisać czegoś w stylu:
PRZEKROCZYŁEM 2400!!!1111 JESTEM WIELKI!!11
?
Teraz już wszyscy wiedzą, nawet Ci, którym się nie chce czytać tego spamu.
Pozdrawiam
PS. dlaczego niektóre osoby są w kilku kategoriach? |
Nie wiem, o co ci chodzi, jakbym sie tym podniecal tak, jak ty piszesz, to bym zrobil 2400 na zoltym i miesiac bym wchodzil tylko na ondik1[2400]
s3v3n napisał/a: | jakas sciemniana ta lista, nie ma golfa ani klubu krakow |
na klub krakow robil eda chyba soul albo dein, nie? |
|
|
|
|
roy_
Klubowicz
|
Wysłany: 2005-10-27, 19:16
|
|
|
tak moim zdaniem ondik ma sie czym chwalic ! jopq jak zauwazysz 2400 zrobilo nioewielu i sa to wybitni gracze
jak dla mnie w tym momencie 2400 to taka granica , ze jak ja osiagne( niedlugo planuje astak ) to koncze bo byc u boku tych 2400 to czysta rozkosz i poczucie spelnienia
ja na miejscu ondika to bym siedzial na tym 2400 24 h i smial sie z tych co uwazali by ze to tylko punkty i sie nimi popisuje niepotrzebnie
2400 ondik attila joking tuunet ando w tym momencie bo niedlugo zapewne bedzie jeszcze wielu 1 minutowcow bo jest coraz wiecej punktow i jesli dolącza oni to poprzeczka dla mnie sie znow podniesie bo juz nioe chce byc 2400 u boku exa albo runesa bo to zaden porestiz a wty momencie jak dolĄczyl ondik to jest RESPECT
nie wiem kur co na celu mial twoj post jopq ale chyba nie potrafisz zniesc mysli ze jestes tyle z tylu |
_________________ Piwo jest pyszne piwo pic trzeba kto pije piwo ten pojdzie do nieba |
|
|
|
|
martin1234
Hicham El Guerrouj
|
Wysłany: 2005-10-27, 20:14
|
|
|
Roy, ja zawsze myślałem, że w gomoku lepszy jest ten, kto gra lepiej, a nie ma więcej punktów. Choć jedno z drugim się wiąże, to jest spora różnica i dobrze by było, żeby wiele osób się nad tym zastanowiło.
Lista mnie przeraziła, bo choć jestem cienki, to sądzę, że niektórych z tej listy mógłbym spokojnie pokonać, a do reda mi brakuje.
Ogólnie mam szacunek do Andomeritee, Attili, Gomoku mentora, Jokinga, Ondika, Tunneta, a także kilku z tych, którzy mają/mieli 2300 (czy też 2100), ale nie za ilość punktów jaką potrafili zgromadzić, lecz za umiejętności.
Natomiast jak mogę podziwiać np. Gruchę za reda?
Myślę, że czystą rozkoszą nie jest bycie u boku zawodników 2400+, lecz walczyć na równym z nimi poziomie. |
_________________ BYKOM STOP! |
|
|
|
|
Ece
Wielki Admin ;)
|
Wysłany: 2005-10-27, 21:17
|
|
|
Darujcie sobie uszczypliwości i powróćcie do tematu. Temat idzie do działu Gomoku - w końcu chodzi o redy Gomoku |
|
|
|
|
dusksky
lubie zimne piwo
|
Wysłany: 2005-10-27, 21:36
|
|
|
Widze ze goraco sie zrobilo wiec moze i ja cos powiem:
@roy
Zbyt wiele tu cwaniactwa. Na dzien dzisiejszy zaden ale to zaden Polak nie gra na poziomie 2400. I Tobie roy sporo brakuje. Musicie sie z tym pogodzic Chyle czola przed mistrzami 2400 i gratuluje. Wg. mnie ranking 2400 na dzien dzisiejszy maja osoby ktore powinny go miec i mam nadzieje ze jeszcze tak przez jakis czas zostanie .
@martin1234
Tu sie zgadzam w 100%
Pozdrawiam
Zbyszek |
_________________ The higher you are
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
|
|
|
|
piotruncio
Zagłębie Sosnowiec
|
Wysłany: 2005-10-27, 21:52
|
|
|
Respect, jak widać 2400+ mają nieprzypadkowi ludzie.
Pozdro |
|
|
|
|
jopq
retired
|
Wysłany: 2005-10-27, 21:54
|
|
|
roy_ napisał/a: | bo byc u boku tych 2400 to czysta rozkosz i poczucie spelnienia |
Hehe, wiedziałem, że coś takiego napiszesz. Boom headshot! Pamiętasz?
roy_ napisał/a: | nie wiem kur co na celu mial twoj post jopq ale chyba nie potrafisz zniesc mysli ze jestes tyle z tylu |
Z tyłu to Ty jesteś. Idź kup sobie nową myszkę i graj, bo brakuje Ci sporo...
Mój post był zwykłą ripostą na tendencyjne zachowanie i gdybym miał go jeszcze raz napisać, to bym to zrobił. |
|
|
|
|
termin
|
Wysłany: 2005-10-27, 22:41
|
|
|
Lista zawiera błędy. Mój max to 2093, czyli napewno nie red |
|
|
|
|
ondik
{BJ}
|
Wysłany: 2005-10-27, 22:52
|
|
|
termin napisał/a: | Lista zawiera błędy. Mój max to 2093, czyli napewno nie red |
dziwne, to nie z mojej glowy bylo |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2005-10-27, 23:16
|
|
|
A o co tyle krzyku? Red to teraz zadna rewelacja, nabite punkty w zaden sposob nie odzwierciedlaja poziomu graczy (poza paroma wyjatkami). Najgorsze ze pktow w kurniku jest coraz wiecej a jest to wina nowych nickow ktore pojawiaja sie codziennie i choc dobijaja do 2000 to potem sa juz tylko łupem attily. W takim tempie zrobi chlopak niedlugo 3000 i dopiero zacznie sie zabawa
Chcialem w tym miejscu powiedziec ze Kurnik/gomoku schodzi na psy !!
Nie ma tu nic co mnie przyciaga, bawi ... szkoda slow. Az sie nie chce siedziec i grac.
Nie widze zadnego prestizu o ktorym pisze Roy. Szkoda slow.
P.S. Amigoz <-- nie znam, chyba nie ma takiego reda http://www.kurnik.pl/stat...d=amigoz&gid=gm |
|
|
|
|
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2005-10-27, 23:18
|
|
|
Uważam, że lepiej byłoby zacząć od 2500+ i dalej malejąco, ale bez powtarzania tych samych nicków. Potem dobrze by było wyeliminować dwa nicki tej samej osoby
Co do posta Roya - rzeczywiście dołączyć do grona 2400+ to naprawdę wyczyn (przynajmniej w tej chwili). Z Polaków sztuka ta udała się do tej pory jedynie Utratosowi, ale nic Maćkowi nie ujmując, nie sądzę, żeby grał w tej chwili na takim poziomie. Ale żeby po zrobieniu 2400 spocząć na laurach to już przesada. Wejść i dolać Attili 10-0 - wtedy można sobie spocząć i popykać fajeczkę
Ja jak na razie nie czuję się pełnowartościowym redem. Trochę się tutaj zgadzam z Martinem, że ważne są umiejętności, a nie punkty, bo żeby zrobić ich dużo potrzeba trochę czasu, dobrej strategii i szczęścia.
Za to byłem bodajże trzecim Polakiem w historii, który dorobił się reda (choćby przez chwilę), nie licząc oczywiście programistów... I piszcie sobie co chcecie, ale nikt mi tego nie odbierze (niektórzy twierdzą, że nie byłem wtedy słaby, jak teraz, tylko średni ). Tak czy siak było to jeszcze wtedy, gdy grało się chyba short pro, więc wieki temu - pozdrówka dla Ayersa
Tyle napisałem, a nie doszedłem do najważniejszego - Jopq naprawdę nie wiem, po co był Twój post
Pozdrawiam
Angst
P.S. Kto to jest Remi i czemu dopiero ja pierwszy o to pytam ?? |
|
|
|
|
ondik
{BJ}
|
Wysłany: 2005-10-27, 23:23
|
|
|
angst napisał/a: | P.S. Kto to jest Remi i czemu dopiero ja pierwszy o to pytam ?? |
ma nick strike_boys |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|