Przesunięty przez: maestro 2014-07-10, 23:38 |
Gomoku a Poznań |
Autor |
Wiadomość |
szarlott

|
Wysłany: 2005-02-06, 15:41
|
|
|
No to wstępnie mogę powiedzieć że mamy nowego "członka" jeszcze nie istniejącego klubu Dostałam namiar na jeszcze jedną osobę i mam nadzieję,że ją również namówie
Hehe..myśle,że trzeba by jakieś konkrety ustalić np.miejsce bo jedna wielka niewiadoma raczej nie przyciąga
Poznaniacy do roboty!! |
|
|
|
 |
PeeM

|
Wysłany: 2005-02-08, 10:23
|
|
|
witam serdecznie po długiej przerwie.
przede wszystkim chciałbym podziękować za życzenia urodzinowe to bardzo miłe
i przeprosić za nieobecność. zaraz po świętach trochę przybyło spraw do roboty a teraz... to na politechnice mamy sesję i w związku z tym praktycznie jestem nieobecny w sieci. obiecuję że jak tylko ten horror się skończy (a roboty już mam na poprawkę ) to spróbuję jakoś pociągnąć ten temat dalej (zacznijmy od spotkania się ) |
_________________ PeeM |
|
|
|
 |
kantpie
jajcol :)

|
Wysłany: 2005-02-12, 20:07
|
|
|
Zacznijmy od spotkania sie na gg lub w kurniku, zeby pogadac i dogadac |
|
|
|
 |
archanioł_nocy

|
Wysłany: 2005-02-19, 21:00
|
|
|
[b]Jestem za tym, by był klub GOMOKU w Poznaniu. Dlatego, że jestem z Poznania chcę, żeby taki klub istniał. Tylko jest jedno "ale" W jakiej dzielnicy i na jakiej ulicy (rymneło mi się ) |
_________________ "Nie daj zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" |
|
|
|
 |
archanioł_nocy

|
Wysłany: 2005-02-19, 21:17
|
|
|
Trzeba gdzieś się umówić Np. na kurniku, ale musieli by być wszyscy, którzy chcą należeć do klubu To jest moja propozycja. Co wy zrobicie, ja niewiem, ale, w każdym razie coś zróbcie |
|
|
|
 |
szarlott

|
Wysłany: 2005-02-20, 10:51
|
|
|
Cytat: | Co wy zrobicie, ja niewiem, ale, w każdym razie coś zróbcie |
Kto ma to "coś" robić??
Bo ja próbowałam i mi sie raczej nie powiodło
Pozdrawiam
Szarlott |
|
|
|
 |
utratos
|
Wysłany: 2005-02-21, 12:06
|
|
|
Poznaniacy nadchodza mmp dobrz byloby jakbyscie wpadli sie zorganizowali i wpdli na mistrzostwa:) |
|
|
|
 |
archanioł_nocy

|
Wysłany: 2005-02-21, 13:23 Przeprosiny !
|
|
|
Przepraszam szarlott, rzeczywiście trochę przesadziłem |
|
|
|
 |
szarlott

|
Wysłany: 2005-02-21, 13:56
|
|
|
Hehh..przeprosiny oczywiście przyjęte..choć nie były konieczne Chodziło mi raczej o to,żeby większa grupa osób zaangażowała się w tworzenie klubu Niestety osoby, które wcześniej się deklarowały .. mówią teraz o braku czasu .. Ja cudotwórcą nie jestem i sama niestety nic nie zrobię to tyle jak narazie
Co do postu Utratosa i zbliżających się MMP..obawiam się,że nie należy się spodziewać zbyt wielu Poznaniaków Większość osób jest w wieku 12-15 lat i wątpie czy pozwolą sobie na taki wypad."Starsza" reprezentacja jak wyżej wspomniałam nie ma czasu..ja sama planowałam przyjazd,ale zmiana miejsca trochę pokrzyżowała me plany.
Mam nadzieję,że Poznaniacy nie mają mi za złe,że wypowiedziałam sie za nich Chciałam przedstawić zarys sytuacji i wydaje mi się,że to co napisałam nie odbiega od rzeczywistości...
Pozdrawiam
Szarlott |
|
|
|
 |
archanioł_nocy

|
Wysłany: 2005-02-21, 21:49 Pomysł !
|
|
|
Spróbujcie namówić swoje koleżanki i swoich kolegów, MOŻE to coś da
Pozdro |
|
|
|
 |
PeeM

|
Wysłany: 2005-02-28, 19:11
|
|
|
Witam ponownie
Więc na początek chciałbym się pochwalić że sesja poszła śpiewająco i jestem w Poznaniu spowrotem po feriach i dzisiaj już zacząłem zajęcia z nowym Centrum Wykładowym PP
A teraz wróćmy do sprawy.
Z doświadczenia (a trochę go mam nie tylko jeśli chodzi o sam internet ale także jeśli chodzi o organizowanie spotkań internautów, grup itp.) wiem że dogadywanie się po prostu nie ma sensu. Trzeba podać jeden termin i ...... kto będzie mógł ten przyjdzie... kto nie ten ...... przyjdzie na spotkanie drugie i tyle. Inaczej spędzimy miesiące na dogadywaniu się żeby się spotkać i nic z tego nie wyjdzie.
Ktoś zaproponował aby najpierw spotkać się na kurniku. Więc ja mówię OK. Żaden problem choć na kurniku w gomoku nie grałem już od... miesięcy (tak samo jak w samo gomoku w ogóle ).
Więc podaję termin:
CZWARTEK godzina 20.00
będę w pokoju pojezierce
no chyba że ogólnie gomoku.pl-owicze spotykają się w innych pokojach. to niech ktoś tam zorientowany napisze gdzie i już
narka
(jakby co: 665406) |
_________________ PeeM |
|
|
|
 |
kantpie
jajcol :)

|
Wysłany: 2005-02-28, 19:30
|
|
|
PeeM napisał/a: |
Więc na początek chciałbym się pochwalić że sesja poszła śpiewająco i jestem w Poznaniu spowrotem po feriach i dzisiaj już zacząłem zajęcia z nowym Centrum Wykładowym PP
|
Gratki
Z doświadczenia (a trochę go mam nie tylko jeśli chodzi o sam internet ale także jeśli chodzi o organizowanie spotkań internautów, grup itp.) wiem że dogadywanie się po prostu nie ma sensu. Trzeba podać jeden termin i ...... kto będzie mógł ten przyjdzie... kto nie ten ...... przyjdzie na spotkanie drugie i tyle. Inaczej spędzimy miesiące na dogadywaniu się żeby się spotkać i nic z tego nie wyjdzie.
|
uswiadomilem to sobie wlasnie probujac razem z innymi sie dogadac
CZWARTEK godzina 20.00
będę w pokoju pojezierce
|
Ja rowniez bede
no chyba że ogólnie gomoku.pl-owicze spotykają się w innych pokojach. to niech ktoś tam zorientowany napisze gdzie i już
|
No fakt. Teraz wiecej osob przesiaduje na dobrocinie, kaszunach i czasami naswitach, ale mysle, ze pojezierce to odpowiedni pokoj, poniewaz te ktore wczesniej wymienilem sa czesto pelne i bedzie trudno sie dostac.
Pozdrawiam
Jacek |
|
|
|
 |
szarlott

|
Wysłany: 2005-02-28, 19:33
|
|
|
Heheh..ja bym chciała zauważyć,że już 2 razy pisałam do Ciebie na gg w tej sprawie,gdyż na forum pojawiasz się od święta i niestety..odzewu brak
Spotkać na kurniku sie można..ale co to da? Tzn.były już takie "spotkania" na kurniku i gg,ale nic konstruktywnego nie przyniosły Ale niech będzie
Ja jestem na kurniku raczej codziennie i postaram sie pozostałych także nakłonić na ten czwartek o godz.20
P.S. Zazwyczaj jesteśmy na Dobrocinie,ale myślę że Pojezierce będą dobre...będzie cisza i spokój |
|
|
|
 |
PeeM

|
Wysłany: 2005-03-01, 21:06
|
|
|
Do mnie dwa razy ??
To widać mnie nie było
Spotkać na kurniku się można i ustalić gdzie się spotkamy moja droga
Ja z Poznania nie jestem i jak już pisałem jackowi znam tylko podrzędne bary wokół politechniki Może rodowici poznaniacy wyjdą z jakimś pomysłem ? Wiem że część z nas jest niepełnoletnia i należy znaleźć takie miejsce aby i starsi mogli wypić piwko ( ) i młodsi też mogli wypić soczek ( ) . Wiem że część pubów w ogóle na wstępie mówi niepełnoletnim "papa". Tak więc miejsce ustalimy i będziecie mogli zlać mnie na kwaśne jabłko |
_________________ PeeM |
|
|
|
 |
archanioł_nocy

|
Wysłany: 2005-03-02, 14:33
|
|
|
CZWARTEK godzina 20.00