Może jakieś spotkanie? |
Autor |
Wiadomość |
manga_21__

|
Wysłany: 2005-03-16, 15:00
|
|
|
organizujcie sobie spotkanie bo osobiście Katowice spotykaja się co 2 tygodnie w wewtorek w jednym miejscu, a wy osobiście widze że nie macie zgranej paczki i nie macie zegarka oj to źle, jak juz pisałam na innym pomyślcie cos o spotkaniu i o zegarkach, to w tedy bedziecie kumac baze bo jak na razie widze to kiepsko ziomki pa |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
 |
Pavlini
|
Wysłany: 2005-03-16, 17:18
|
|
|
pa |
|
|
|
 |
dusksky
lubie zimne piwo

|
Wysłany: 2005-03-16, 18:11
|
|
|
manga_21__ napisał/a: | ..... a wy osobiście widze że nie macie zgranej paczki i nie macie zegarka oj to źle, jak juz pisałam na innym pomyślcie cos o spotkaniu i o zegarkach, to w tedy bedziecie kumac baze bo jak na razie widze to kiepsko ziomki pa |
Warszawska paczka jest bardzo zgrana co niektorzy bardzo leniwi (ja ) ale na spotkaniach jest bardzo fajnie.
Pozdrawiam
kumajacy baze Ziom |
_________________ The higher you are
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
|
|
|
 |
manga_21__

|
Wysłany: 2005-03-17, 11:49
|
|
|
to dobrze że jest fajne, ale brak pewnie w nim entuzjazmu, i ubarwienia kolorem, poznajcie głos mangi to będziecie mieli dość mnie i zaplanujecie kłópic plaster niż sobei zegarek |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
 |
jopq
retired

|
Wysłany: 2005-03-18, 21:01
|
|
|
Manga: Nie wchodź na forum! Nie graj w Go-moku! Nie słuchaj tak głośno pseudo-muzyki! A zamiast tego wszystkiego kup sobie na dobry początek słownik ortograficzny oraz poprawnej polszczyzny, bo lekko mówiąc - zaśmiecasz forum.
PS. Albo to biedna prowokacja, albo .... |
|
|
|
 |
dusksky
lubie zimne piwo

|
Wysłany: 2005-03-18, 21:59
|
|
|
Masz racje jopq. Posty Mangi sa taka sieczka ze niekiedy musze czytac je kilka razy by zrozumiec jedno zdanie.
Pozdrawiam
Ziomale |
_________________ The higher you are
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
|
|
|
 |
|