|
Czarne czy białe? |
| Autor |
Wiadomość |
Przemek
|
Wysłany: 2005-04-02, 20:13
|
|
|
| Ja wole biale nie wiem czemu ale jakos fajniej mi sie gra |
|
|
|
 |
dusksky
lubie zimne piwo

|
Wysłany: 2005-04-03, 00:56
|
|
|
| Przemek napisał/a: | | Ja wole biale nie wiem czemu ale jakos fajniej mi sie gra |
hehe a to ciekawe to zagrajmy kiedys np. jakis short opening i ja sobie wezme czarne ciekawe czy Ci bedzie sie fajnie gralo
Pozdrawiam
Zbyszek |
_________________ The higher you are
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl. |
|
|
|
 |
ploooi

|
Wysłany: 2005-04-08, 09:05
|
|
|
Mnie jest całkowicie obojętne jakimi pionkami ( buahahaha) gram. Dla mnie to nie m wielkiego znaczenia. Czarne czy białe, czarne czy białe, czarne czy białe, myslę, gdy np. w turze upływa mi czas... Zależy jak mi ktoś pionki ułoży ale nie mysle wtedy pol odziny nad kolorem. Biorę np. białe i już. |
_________________ Vorin Roekri xD..
ludzie to pajace.
R. Ljoekelsoey mistrzem świata w lotach! |
|
|
|
 |
M_Head
|
Wysłany: 2005-04-13, 01:22
|
|
|
Nie sprawia mi to różnicy.
W celu wzbogacenia mojej wiadomości o relatywnie ciekawe informacje, mogę jeszcze napisać, że przed poszerzeniem wachlarza możliwości w miarę popularnego serwisu internetowego zawierającego gry (m. in. planszowe) o nazwie "kurnik!" o tryby gry gomoku, takie jak pro czy swap, preferowałem jako barwę wykorzystywanych przeze mnie w celu rozgrywania partii wspomnianej gry dwuwymiarowych kół imitujących kamienie kolor czarny, ponieważ zwiększało to prawdopodobieństwo moich wygranych, które podnosiły specyficznie pojęty prestiż wsród części pozostałych użytkowników portalu o nazwie wcześniej przytoczonej oraz chęć tychże do akceptowania zaproszeń do stołu będących jedną z oferowanych przez witrynę możliwości stwarzając mi sposobność do zaproszenia dużej ilości graczy tuż przed akcją polegającą na spektakularnym wyrzuceniu ich wszystkich, tej zaś wykonanie sprawiało mi satysfakcję i wprawiało w stan nieznacznego podniecenia. |
|
|
|
 |
Mat_xp

|
Wysłany: 2005-04-13, 08:03
|
|
|
Standardowo w gomoku grywam czarnymi, ale jeśli chodzi o swap to jednak wolę białe. Jakoś mi się lepiej nimi gra.
Pozdrawiam, Mateusz.
PS
M_Head, bijesz rekord Polski w długośći zdania. Tak długiego jeszcze nie widziałem. |
_________________ Gomoku to nie zoo, nie potrzeba nam lam !!! |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2005-04-13, 15:04
|
|
|
Bodajże Andrzejewski napisał kiedyś książkę skałdającą się z jednego zdania, i wcale nie była to książka kilkustronicowa
Pozdrawiam, bad_mojo. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
|
|