|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Spotkanie 26.04.2005 |
Autor |
Wiadomość |
HonoR
Emeryt
|
Wysłany: 2005-04-30, 12:54
|
|
|
No to zapraszamy zarówno Ciebie jak i Karole_15
Nie ma żadnych składek ani jakiś specjalnych formularzy do wypełnienia. Wystarczy tylko dać sygnał, że sie pojawi tego dnia (żeby Arek mógł załatwić stosowną rezerwację) i mozna przyjść pograć w realu przy piwku lub soczku |
_________________ Zawartość alkoholu we krwi [||||||||||||||||] 63% |
|
|
|
|
sy1wia
|
Wysłany: 2005-04-30, 13:19
|
|
|
mam zamiar przyjść... ale to też się okaże... pożyjemy zobaczymy... to jest w sumie srodek tygodnia, ja mam uczelnie ale jak nie będę mieć natłoku zaliczeń to napewno przyjde... oczywiście powiem wcześniej |
_________________ ...::: graviora manent :::... |
|
|
|
|
wicherek
|
Wysłany: 2005-05-02, 03:16
|
|
|
jak bede mial z kim przyjechac, to rowniez bede, szkoda ze jest to wtorek bo osoba z ktora chcialem przyjechac ma duzo wtedy lekcji w szkole, dam jeszcze znac dzien wczesniej jesli nie jest to problem z rezerwacja.
Pozdrawiam, |
|
|
|
|
manga_21__
|
Wysłany: 2005-05-03, 16:23
|
|
|
sy1wia napisał/a: | troche źle sprecyzowałam pytanie
w każdym bądź razie oglądałam fotki ze spotkań klubu i generalnie nie widziałam tam kobiet... albo rzadko...
napewno pomyśle o przyjściu na spotkanie, ale najpierw chciałabym się dowiedzieć conieco o klubie... zasady, może macie jakieś opłaty (składki), chcę najpierw wszystkiego się dowiedzieć |
Żadnych składek,opłat nie ma ino siedzisz pijesz piwko i grasz na gobenach,a przynieś se zatyczki do uszów jak ja będę coty żartowałam,jest fajniście każdy z każdym gra nieraz są turnieje,każdy się tam świetnie bawi,przeważnie stanie się jakaś nowa mowa do śmiania,musisz sama zobaczyc a widać dziewczyny na zdjęciach spotkania załóż se okulary bo są tak wyraźne żę brak słów,zapraszamy do naszego klubu,przyjć niepożałujesz. |
_________________ Hej ziomale jak leci;-) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|