Rekordy gomoku |
Autor |
Wiadomość |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2005-07-09, 00:02 Rekordy gomoku
|
|
|
Gdzies sie ten temat zagubil, wiec zakladam na nowo
A dlaczego? Bo chce sie pochwalic
Po bardzo dlugim, wrecz morderczym poscigu, udalo mi sie przescignac Dario144 w ilosci wygranych partii w turniejach oficjalnych (w tym momencie 1137 - 1135)
Moze to niezbyt imponujace osiagniecie, ale kazdemu kto tak uwaza proponuje sprobowac i zycze powodzenia
Szkoda, ze malo kto gra jednym nickiem w turniejach oficjalnych (ale to juz na inna kwestia)
Od czasu, kiedy istnial jeszcze ten temat, na pewno wiele sie w kwestii rekordow zmienilo, prosze zatem o aktualizacje
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
|
aaru
BrainKing.com
|
Wysłany: 2005-07-09, 08:29
|
|
|
Dario miałby tych partii dużo więcej, tylko wymyślił sobie, że w sobotnich minutowych będzie występował nickiem sandra144. Tak byś go jeszcze nie dogonił .
Od niedawnamam net w domu, także może znowu zacznę grać w turniejach, także zobaczymy, może was pogonię
Mam na razie 989 partii turniejowych, a trzeba powiedzieć, że od października (koniec z internetem w domu) zagrałem tylko dwa turnieje oficjalne |
_________________ Pozdrawiam
aaru / Arek |
|
|
|
|
blind
|
Wysłany: 2005-07-09, 08:43
|
|
|
Jestem ciekaw kto ma najwiecej rozegranych partii z jedna osoba (mowa oczywiscie o gomoku)
Mi i Wonderce udalo sie zagrac w ciagu 6 miesiecy 747 gier na jednym nicku a liczac pewnie wszystkie moze byc nawet blisko tysiaca
W turniejach nie moge sie niczym pochwalic, mam okolo 800 gier turniejowych
Pozdrawiam, Blind |
|
|
|
|
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2005-07-09, 10:40
|
|
|
Aaru - sprawa jest dosc zlozona. Gdy bulwersowala mnie ilosc nickow uzywanych przez graczy w turniejach oficjalnych postanowilem sprawdzic, kto gra mniej wiecej jednym, wzglednie kto gra bardzo duzo gier.
Okazalo sie, ze jestem w czolowce Ale mnie bardziej interesowala wlasnie ilosc wygranych partii. Bylem wtedy na 3. miejscu, za Nabuhodomozorem i Dario144. Nabuhodomozora przeskoczylem zanim go jeszcze zablokowali, a Dario scigalem do wczoraj To, ze gra jakims innym nickiem minutowe tury albo czasem nie gra, jest wkalkulowane. Ja tez np. nie musialem isc do pracy i wtedy bym sobie w poniedzialkowych i czwartkowych pykal za kazdym razem Zmobilizowalem sie zeby choc przez chwile znalezc sie na czele i gralem juz absolutnie wtedy, kiedy tylko nie bylem w pracy. Teraz zwolnie tempo, wiec Dario odskoczy, a i mnie bedzie mozna doscignac
Co do postu Blinda. Nie zalozylbym sie, ale swojego czasu sporo grywalem z M_headem (chyba wiecej niz Wy, musialby on jeszcze sie wypowiedziec), Terminem i Ayersem. Czesto byly to posiedzenia pod 100 partii dziennie, wiec moglo byc z ta iloscia wspolnych gier roznie Niestety nie ma tego jak sprawdzic, wiec to tylko takie gdybanie
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
|
wicherek
|
Wysłany: 2005-07-09, 12:36
|
|
|
skoro mowa o rekordach gier rozegranych, to znam chyba tylko 3 nicki oPentanych graczy ktorzy maja polowe gier rozegranych co ja. wkrotce 5000 chyba nikt poza moim nickiem nie rozegral liczby gier wiekszej niz 3000.
pozdr,
W. |
|
|
|
|
Slayer
|
Wysłany: 2005-07-09, 14:45
|
|
|
ja nie mam wogóle sie czym chwalić rzadko gram w oficjalu bo mam mało czasu wieczorami jestem wolny przeważine do 15-16 a turnije sa od 16 do 22:) a wtedy rzadko jestem w domku może kiedyś osiagne 1000 parti |
|
|
|
|
lutalek
WALI MNIE IMMUNITET
|
Wysłany: 2005-07-09, 18:30
|
|
|
najwięcej gier mam pewnie rozegranych z aaru, będzie ze 700, natomiast rozegrałem również 289 partii naraz z jednym gościem - pro_minuta (6 godz 10 min)mysle że to było szaleństwo |
|
|
|
|
bad_mojo
recenzent ludzkości
|
Wysłany: 2005-07-09, 23:27
|
|
|
Ja rozegrałem ostatnio ponad 400 partii z samym sobą. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
|
blind
|
Wysłany: 2005-07-10, 00:17
|
|
|
Tez kiedys mialem taki maraton okolo 230 gier z kolesiem o nicku Rollnick (moze to ktos z Was ) czy jakos tak ale to bylo ponad rok temu a czas jaki potrzebowalismy na rozegranie tych gier to blisko 6 godzin (od 23 do 5 rano ) juz nie pamietam jaki byl bilans ale delikatnie na jego plus
Ps. Ostatnio sam z soba to gralem glownie redami (dosc wypasnymi)
Pozdrawiam, Blind |
|
|
|
|
bad_mojo
recenzent ludzkości
|
Wysłany: 2005-07-10, 00:20
|
|
|
Może to taki OT, ale też się zawsze zastanawiałem, kto to jest. To chyba zawsze jest jedna osoba, która zakłada nicki kończące się na "nick" np. rolnick, komornick, ogrodnick itp. itd. Przeważnie gra 1 min standard do poma, i potem zakłada nowe konto... Ktoś wie kto to jest? |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
|
|