|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Spotkanie w Białymstoku ;-) |
Autor |
Wiadomość |
brzydula
|
Wysłany: 2006-03-06, 20:24
|
|
|
hehehe ..zawiodłam sie trochę.. teraz macie nie odwołać! |
_________________ Despero, solitas, debilis, desolo. |
|
|
|
|
kashon
|
Wysłany: 2006-03-07, 21:55 spotkanie
|
|
|
doberek:)
Dobra nowina : na weekend jade do Bialego Jezeli cos sie bedzie dzialo, to w sobote poznym popoludniem/wieczorem chetnie wpadne na jakies spotkanko.
kashon |
|
|
|
|
yoshio
|
Wysłany: 2006-03-08, 12:39
|
|
|
no tak, dla jednych dobra nowina, dla innych nie... prawdopodobnie (na 99%) mnie i kobietkixxx nie będzie w ten weekend w Białym, więc w razie spotkania... nie czekajcie na nas |
|
|
|
|
yoshio
|
Wysłany: 2006-03-14, 13:33
|
|
|
siema ludziska! szykujecie jakieś spotkanie na najbliższy tydzień? jeśli tak, to ja mogę przyjść! jak coś, to dajcie znać |
|
|
|
|
brzydula
|
Wysłany: 2006-03-26, 12:42
|
|
|
cisza.... |
_________________ Despero, solitas, debilis, desolo. |
|
|
|
|
yoshio
|
Wysłany: 2006-03-29, 21:49
|
|
|
w ten weekend nie będzie nas (mnie i kobietkixxx) w Białymstoku, więc nie bierzcie nas pod uwagę w razie ewentualnego spotkania... |
|
|
|
|
kobietkaxxx
|
Wysłany: 2006-04-02, 16:55
|
|
|
Eee... noo... ruszcie tyłki! Wiosna idzie, tzn. już przyszła, a wy co!? Stoliki przy Zwierzyńcu czekają! Planuje ktoś, coś... przed Wielkanocą!? |
|
|
|
|
kashon
|
Wysłany: 2006-04-03, 12:14 ddd
|
|
|
na Wielkanoc jade do Bialegostoku. Jezeli cos by sie dzialo, to chetnie wpadne.
kashon |
|
|
|
|
yoshio
|
Wysłany: 2006-04-03, 14:48
|
|
|
na Wielkanoc to niektórzy z nas jadą do domu (bo w Białym tylko studiują)... jak będziemy się tak mijać, to nigdy już nie dojdzie do spotkania :/ można by coś zorganizować w najbliższy weekend, co Wy na to? |
|
|
|
|
Ixchel
|
Wysłany: 2006-04-07, 19:35
|
|
|
chyba jednak inauguracje sezonu w białym trzeba przesunac na po swietach.. cieplej bedzie i nie zmarzniemy w parku |
|
|
|
|
yoshio
|
Wysłany: 2006-04-22, 13:32
|
|
|
czy jest ktoś chętny na spotkanie jutro przy stolikach niedaleko Zwierzyńca? :> dziś (sobota) już nie ma co, bo późno trochę i pogoda śednia... |
|
|
|
|
kobietkaxxx
|
Wysłany: 2006-04-25, 10:33
|
|
|
Śednio na jeża widzę nasze (albo wasze) spotkania gomokuwiczów... eee... nie wiem jak to się odmienia... chodzi o ludzi grających w gomoku! |
|
|
|
|
yoshio
|
Wysłany: 2006-04-28, 10:28
|
|
|
Maj za 3 dni, a tu ani widu ani słychu spotkania... zawsze znajdzie się jakiś powód, żeby nie przyjść (np. wyjazd na długi weekend...), ale jeśli nie teraz to kiedy (i czy w ogóle?) dojdzie do pierwszego w tym roku spotkania?? nie za długo już posiedzę w Białymstoku i coś czuję, że kolejne spotkanie, na którym się pojawię, będzie w Łodzi... obym się mylił |
_________________ alfadeglukopiranozylobetadefruktofuranozyd, czyli inaczej cukier do herbaty |
|
|
|
|
Ixchel
|
Wysłany: 2006-04-28, 21:08
|
|
|
w zeszłych latach spotkania jak już było miło i ciepło się odbywały.. przeważnie i tak kończyło się na tym że byłam ja, despair i czasem paolo (no i osoby "do towarzystwa" kompletnie nie związane z gomoku ), reszta sobie odpuszczała. w tym roku jest ciut inaczej, des ma maturę więc nie chcę jej do niczego zmuszać, a przeważnie ona zajmowała się informowaniem osób, i druga sprawa to głównie ona ma sprzęt do grania. specyk rownież ma gobana, ale raczej my mu poziomem gry do gustu chyba nie przypadłyśmy więc się na spotkaniach poza pierwszym razem nie pojawiał. a reszta.. no cóż pomimo naszych usilnych starań niewiele osób się udało na spotkania ściągnąć.
a poza tym, teraz narzekacie że nic się nie dzieje.. no to niech ktoś poda konkretną datę i miejsce, wtedy ktoś się (może) pojawi.. po prostu w białymstoku nie ma chyba zapalonych gomokowiczów
ps1. sory, za brak reakcji na sobotniego posta w tamtym tygodniu, miałam święta.
ps2. zostaję w mieście na długi weekend, więc czekam na jakieś ewentualne pomysły.. |
|
|
|
|
yoshio
|
Wysłany: 2006-04-29, 22:56
|
|
|
hmm... sprawa wygląda tak, że kiedy byłem na jednym z ostatnich spotkań w Łodzi (swoją drogą - ciekawe, czemu teraz takie spotkania się tam nie odbywają... zbyt małe zainteresowanie?) i spotkałem się ze 100perem, nakazał mi "ruszyć towarzystwo" w Białymstoku, żeby wreszcie zaczęło coś działać, tzn. uzbierać conajmniej 4 osoby chętne wstąpić do PSGRiP (w tym dwie już są, przynajmniej mi o tylu wiadomo), a tym samym zalegalizować działalność tutejszego klubu, co wiązałoby się z różnymi przywilejami, np. sprzęt do gry. jednak od tego czasu niewiele udało mi się zrobić i niestety pewnie nie uda, ponieważ w Białymstoku posiedzę jeszcze 2 miesiące, a potem będę tu tylko wpadał co jakiś czas i dlatego nie opłaca mi się już cokolwiek tutaj działać. a szkoda, bo Białystok nie jest małym miastem i powinno być coś takiego, jak klub gomoku, który dobrze zareklamowany mógłby przyciągnąć więcej chętnych - jeśli nie do wstąpienia do Stowarzyszenia, to chociaż do gry w celach rekreacyjnych
co do "ewentualnych pomysłów" to naj-sam-pierw musimy się rozeznać ile osób byłoby zainteresowanych takim spotkaniem w najbliższym czasie, dlatego proszę o zgłoszenia chęci udziału w spotkaniu gomoku, które odbędzie się po konsultacjach co do miejsca i czasu spotkania ze wszystkimi chętnymi! (na początek zaproponuję sobotę 6 maja, godz. 14:00, miejsce... nie wiem, bo od niedawna tu mieszkam, propozycje?) swój udział można zgłaszać np. przez podniesienie ręki, lub (zdecydowanie lepsze rozwiązanie) wpis na tym forum od ilości chętnych będzie zależało to, czy warto cokolwiek organizować. myślę, że jeśli chodzi o sprzęt, to nikt się nie pogniewa, kiedy użyjemy ogólnodostępnych materiałów typu zeszyt w kratkę i 2 szt. długopisów. no, rozpisałem się, więc na razie skończę. dziękuję za uwagę
ps. mówi się "gomokowiczów", czy "gomokuwiczów"? wg mnie ta druga forma jest poprawna, ponieważ gramy w gomoku, a nie gomoko... |
_________________ alfadeglukopiranozylobetadefruktofuranozyd, czyli inaczej cukier do herbaty |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|