Forum.Gomoku.pl Strona Główna Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
kumoterstwo adminów ??
Autor Wiadomość
bad_mojo 
recenzent ludzkości

Wysłany: 2006-05-15, 18:17   

Ban nicka i ban na IP na jeden dzień? Proste - nie przeklinać w ogóle, albo być świadomym, że za każde małe przekleństewko może należeć się ban. Bo gdzie niby ma leżeć granica? A co do automatycznego banowania ermijo, to gdyby robiła to maszyna, wkrótce nie mielibyśmy i czatu, i graczy na kurniku.
dusksky napisał/a:
O wiele bardziej jest ona pomocna przy nabijaniu rankingu do astronomicznych wartosci (2400, 2500) :P

Jakim, przepraszam, nabijaniu? :P
Ostatnio zmieniony przez bad_mojo 2006-05-15, 18:56, w całości zmieniany 1 raz  

fo_lou

Wysłany: 2006-05-15, 20:00   

Jakby się dobrze przyjżeć, to wszyscy nabijają, prócz operatorów i osób, które nie grają rankingowo. A co do przeklinania to wstrzymam się z komentarzem, bo Polska to kraj złodziei i oszustów.

Pozdrawiam

Ece 
Wielki Admin ;)

Wysłany: 2006-05-15, 20:15   

Zbyszku, Ty naprawdę masz jakiś kompleks. Bez kitu, ale naprawdę mi Ciebie żal.

Dla mnie sprawą oczywistą jest, że nie traktuje się wszystkich w ten sam sposób. Z relacji tromobli wynika, że admin zrobił be. Ale nie wiem jak to naprawdę wyglądało, a argument że inni coś tam i nie zostali ukarani... "on też ściągał a nie dostał jedynki!".

Tylko... do czego ten temat ma doprowadzić?

angst 
Członek Zarządu
Kapitan IRP

Wysłany: 2006-05-15, 23:22   

Ciężko mi coś konkretnego napisać na temat nicka Piotrek401.

Każdy wie, że był zablokowany, a potem odblokowany. Większość wie, jak i za czyją sprawą do tych wydarzeń doszło, a ja nie mam zamiaru tego ujawniać. Było, minęło.

Zastanawia mnie jednak, czy nie wpadliście czasem na pomysł, że niekoniecznie trzeba znać admina (być kumplem, czy jak ktoś napisał, powiedzmy, podlizywać się), a może admin zwyczajnie zna Was, np. z kilkuletniej obserwacji Waszych zachowań? :) Gdyby admini traktowali wszystkich jednakowo, znaczyłoby to, iż stali się takimi maszynami, o jakich pisał Ermijo.

Złożoność ludzkiego charakteru powoduje, że chcąc nie chcąc darzymy kogoś sympatią, lub żywimy do kogoś całkiem odmienne uczucie. Być może nie jest to czasem sprawiedliwe, ale tak już po prostu jest.

Czuję się trochę dziwnie, bo wyszedłem na lizusa i kumotra, aczkolwiek jestem ciekaw, skąd taki pomysł. A już bycie w Zarządzie PSGRiP jako usprawiedliwienie odblokowania nicka jest zwyczajnie śmieszne :)

Czemu mój nick został odblokowany, to w każdym razie pytanie nie do mnie...

Pozdrawiam

Angst

dusksky 
lubie zimne piwo

Wysłany: 2006-05-15, 23:26   

Ece napisał/a:
Zbyszku, Ty naprawdę masz jakiś kompleks. Bez kitu, ale naprawdę mi Ciebie żal.

Nie mam zadnych kompleksow. A juz napewno nie na punkcie gomoku. Problem w tym, ze zawsze wale prosto z mostu to co mysle a co moze byc odbierane przez innych jako kompleksy.
The farther you crawl.

martin1234 
Hicham El Guerrouj

Wysłany: 2006-05-17, 18:31   

Cytat:
mało tego wiele razy sama wysłałam administratorowi screeny jak obrazaja mnie i co ??

A to czytałaś? http://www.kurnik.pl/faq.phtml#e0
Jestem też ciekaw, dlaczego ktoś Cię obraża. Tak bez powodu, to raczej niewiele rzeczy się dzieje.

teletombola

Wysłany: 2006-05-18, 10:22   

martin1234 napisał/a:
Jestem też ciekaw, dlaczego ktoś Cię obraża. Tak bez powodu, to raczej niewiele rzeczy się dzieje.

hehe to chyba mało wiesz o tym kurniku, bluzgaja na siebie co 5 min każdy na każdego bez powodu, szczególnie jeśli ma ktoś nick Volvo, wejdz i posiedz chwilke to zobaczysz jaki meksyk jest na tym czacie a potem sie wypowiadaj :)

losiu 
Łoś super ktoś

Wysłany: 2006-05-18, 16:36   

Niech się kłucą, olej to ze ktos cie wyzywa lub kogos innego! Najlepiej na tym wyjdziesz:) Przeciez przychodzi się grac a nie się wyzywac co nie?

jopq 
retired

Wysłany: 2006-05-18, 19:15   

Chciałbym zauważyć, że...
-na kurniku jest taka wspaniała opcja jak ignorowanie innych, a nawet siebie. Niektórym może się wydawać, że jak się kogoś zablokuje, to można nie przeczytać czegoś co może być istotne, że może nas obrażać, a my nic o tym nie będziemy wiedzieli, ale...
-przecież, gdy ktoś, tak jak ja, wchodzi na kurnik raz na pare dni, to co mu za różnica, czy straci jakąś denną, pełną błędów wypowiedź jakiegoś chłystka? Jeszcze inaczej: co za różnica, czy mogę przeczytać jakaś bezwartościową wiadomość, która np.: obraża mnie lub kogoś innego, przecież jak zamknę kurnik, to ta osoba może dalej pisać swoje dyrdymały...

Dlatego też...
proponuję soczyście rozdawać ignory... jak ktoś obrazi - ignor, wyśle prywatną wiadomość o turnieju prywatnym - ignor, spamuje - ignor... od razu przyjemniej : )

Brakuje mi tylko wchodzenia na kurnik po liście ignorowanych :P

martin1234 
Hicham El Guerrouj

Wysłany: 2006-05-21, 11:22   

teletombola napisał/a:
hehe to chyba mało wiesz o tym kurniku, bluzgaja na siebie co 5 min każdy na każdego bez powodu, szczególnie jeśli ma ktoś nick Volvo, wejdz i posiedz chwilke to zobaczysz jaki meksyk jest na tym czacie a potem sie wypowiadaj :)

Nie raz wchodzę na Kurnik, często rozmawiam z ludźmi na czacie głównym, ale jeśli nie powiem czegoś, co może kogoś urazić, to nikt na mnie nie bluzga.
I naprawdę podejrzewam, że dużo więcej spędziłem czasu na czacie na Kurniku, niż Ty.

A jak już coś takiego się zdarzy, to na pewno nie żaliłbym się na forum, bo to nie ma najmniejszego sensu.

ermijo 

Wysłany: 2006-05-22, 17:11   

A co myślicie o powołaniu komisji do różnych spraw. Zwłaszcza do kontroli i nadzoru nad operatorami. Przydała by się też prywatna policja polityczna kurnika:) Trzeba te wszystkie afery rozwiązać raz a dobrze i na zawsze !

Otwieram Komisje w sprawie zbadania nieprawidłowości działania operatorów na kurniku.
Zapisy na PW, albo na kurniku.
Szef Komisji - Ermijo

P.S. ups. odbiło mi :D D hhaha

teletombola

Wysłany: 2006-05-23, 10:25   

martin1234 napisał/a:
A jak już coś takiego się zdarzy, to na pewno nie żaliłbym się na forum, bo to nie ma najmniejszego sensu.

temat postu nie brzmi "gorzkie żale" tylko"kumoterstwo adminów" co ma na celu ocenic sprawiedliwosc ich dzialania, jesli masz klooty z czytaniem ze zrozumieniem polecam do rozwiazania test gimnazjalny swietnie rozwija myslenie :)

ermijo napisał/a:
A co myślicie o powołaniu komisji do różnych spraw. Zwłaszcza do kontroli i nadzoru nad operatorami. Przydała by się też prywatna policja polityczna kurnika:) Trzeba te wszystkie afery rozwiązać raz a dobrze i na zawsze !

hehehe moze byc :) byle w niej Giertycha nie było :)

fo_lou

Wysłany: 2006-05-23, 21:19   

Myślę, że ermijo byłby idealnym kandydatem na operatora! (czy też kogoś tam co nadzoruje) Niczego mu nie brakuje: jest arogancki, niezrównoważony i co najważniejsze nigdy nie da sobie spokoju z blokadami :)

bałtyk_gdynia 
Ostrzeżeń: | 1/3/4

Wysłany: 2006-05-23, 21:57   

fo_lou napisał/a:
jest arogancki, niezrównoważony i co najważniejsze nigdy nie da sobie spokoju z blokadami :)
opis idealny dla polityka robiacego ostatnio furore...

Odpowiedz do tematu