|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Przesunięty przez: maestro 2014-07-11, 01:04 |
Ulotka |
Autor |
Wiadomość |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2010-12-01, 19:28
|
|
|
Wow, przykro mi ermijo, ale według mnie jest koszmarny może by zrobił wrażenie, na 10 latkach w roku 1996 Ale standardy się trochę zmieniły.
Gdybym miał to konkretniej wyartykułować:
- koszmarna ramka
- koszmarna czcionka
- niewidoczne kompletnie słowo gomoku
- za dużo pierdół na obrazku, do tego robionych jak w paintcie
- zielone tło w połączeniu ze sraczkowatym pucharem daje raczej nieciekawy efekt
- ogólnie nieczytelny
rozumiem, że się napracowałeś, ale według mnie powinno to jednak wyglądać inaczej
najlepiej wywalić ramkę, zrobić prosty plakat oparty na zdjęciu dwójki anonimowych osób grających w gomoku na kartce - to akurat niezły pomysł, no i powinna pojawić się informacja, że to kółko i krzyżyk do pięciu a i tak widzę mały sens wieszania tego na mieście, chyba, że z jakimś numerem telefonu do informacji o turnieju, bo w ciemno to raczej nikt z ulicy nie przyjdzie |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
alicecooper
Skarbnik
|
Wysłany: 2010-12-01, 19:55
|
|
|
najlepiej 2 panienki z agencji towarzyskiej grające w gomoku, w strojach organizacyjnych aczkolwiek wtedy niezupełnie gracze by przyszli |
|
|
|
 |
ermijo

|
Wysłany: 2010-12-01, 20:41
|
|
|
No właśnie chodziło o to, żeby się napracować a prosty plakat ze zdjęciem w tle do najtrudniejszych nie należy i robi się to w 10 min. Co zrobiłem, to umieściłem na forum (jakbym robił plakat ze świętym mikołajem pewnie nie było by posta). Swoje zdanie mam również krytyczne, ale chodziło głównie o poznanie oprogramowania /corel+photoshop/.
Robiłem to na monitorze 15 calowym i jakoś ciesze się że kurs się skończył. Gapienie sie na to coś przez 8 godzin dziennie do najzdrowszych rzeczy nie należało.
Jeśli ma być to mój chleb powszedni to lepiej poćwiczę jeszcze ...i jak będzie trzeba w ramach ćwiczeń zafunduję lepszą robótkę.
Dzięki za krytykę - a jakże ! |
_________________ Always: "Homo ludens"
Never: "Homo faber" |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2010-12-01, 23:42
|
|
|
Mnie tam się generalnie podoba, chociaż wyraz gomoku rzeczywiście napisałbym jakoś inaczej
Pozdrawiam
Angst
P.S. W ramach ćwiczeń przygotuj może wiele różnych wersji, a potem w głosowaniu wybierzemy najlepsze prace. Oczywiście inne osoby też przecież mogą coś wykombinować |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2010-12-03, 02:00
|
|
|
Kompetyszyn? Może jakiś konkursik na przyszłe jakieś Mistrzostwa? |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
vilumisiek

|
Wysłany: 2010-12-15, 22:29
|
|
|
Ile czasu na to zmarnowałeś?
Bad +1 |
|
|
|
 |
zukole
|
Wysłany: 2014-02-21, 15:50
|
|
|
Myślimy o wykorzystaniu ulotek z informacjami o turnieju i dystrybucją w Krakowie.
Pytanie do Was, czy ktoś podjąłby się jej zaprojektowania.
Wstępnie na forum Zarządu zgłosiłem następujący projekt:
Ulotka dwustronna, formatu A6 (105×148 mm). Pierwsza strona skrótem ogłoszenia (kto, co, gdzie i kiedy organizuje). Druga strona zawierająca mapę i ewentualnie wyjaśnienie czym jest gomoku/pente.
Brakuje szczegółów w kwestii szaty graficznej, ale to już niech autor zdecyduje. Zależy nam, by ulotka była praktyczna (wyraźne informacje na temat - co, gdzie i kiedy).
Jeżeli ktoś ma inną koncepcję od zaproponowanej, to nie trzeba walczyć o jej zatwierdzenie, tylko ukazać efekt swojej pracy |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|