|
Forum.Gomoku.pl
Forum Polskiego Stowarzyszenia Gomoku, Renju i Pente
|
Zmiany w składzie administratorów/moderatorów |
Autor |
Wiadomość |
maestro
Viceprezes

|
Wysłany: 2013-12-23, 08:48 Zmiany w składzie administratorów/moderatorów
|
|
|
Podczas wczorajszego Posiedzenia Zarządu podjęta została decyzja o zmniejszeniu składu osób administrujących forum. Ze względu na niewielkie zapotrzebowanie (co zapewne każdy widzi) postanowiliśmy ograniczyć liczbę osób funkcyjnych do 5 (3 administratorów + 2 moderatorów). Tym samym pragnę bardzo serdecznie podziękować za wszystkie dotychczas przeprowadzone działania w zakresie administrowania/moderacji Bmac'owi, Honorowi, Muchalowi, Spavaczowi oraz Vilumiśkowi. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2013-12-23, 22:20
|
|
|
Ja jestem za.
Tak w ogóle, to zawsze uważałem, że prawdziwy admin powinien być jeden. Do tego prezes, dla którego jest to bardziej kwestia reprezentacyjna (nie powinien mieszać "prawdziwemu" adminowi). Tak jakoś wyszło, że jest jeszcze trzeci, techniczny. Też nie mieszam "prawdziwemu".
I łezka w oku się kręci, jak wspominam supermoderatora Minutę. A czasy misioo, przed założeniem Stowarzyszenia to już w ogóle. Ehhhh... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|