|
Desperacja.. |
| Za kim się opowiadasz? |
| Kvass |
|
35% |
[ 5 ] |
| Dusksky |
|
64% |
[ 9 ] |
|
| Głosowań: 14 |
| Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
adik

|
Wysłany: 2004-12-12, 21:11 Desperacja..
|
|
|
Cóż, nie potrzeba tutaj zbyt wielu komentarzy, nie ma co się rozpisywać.
Wszystkie tematy Dusksky zostały zablokowane, w sumie to niepotrzebnie ten ostatni - musi być jakaś duskusja, która zostanie zakończona - nie można żyć ciągłymi niedomówieniami..
Powiem tylko tyle - rzadko wchodzę na Kurnik, ale widziałem nick "adik_to_lamer" - przyzwyczaiłem się już do głupoty ludzi, bawi mnie to, że nie mają co z sobą zrobić i zakładają takie nicki, więc wali mnie to tak szczerze mówiąc.
Dusksky ma jakieś problemy ze sobą, więc raczej nie ma co się nim przejmować - człowiek po prostu popisuje się, nie wiadomo przed kim, chce coś pokazać - nie wiem - niezależność, obojętność wobec innych? W każdym razie nie wychodzi mu to, bo jest powodem do śmiechu..
Debila z siebie robi i tyle..
Innym przypadkiem jest M_Head, który robi wszystko przeciwnie do Duska - bardzo inteligentnie sobie z innych robi "jaja" - między innymi ze Zbigniewa Desperata.
Nie kasujcie tego, niech wreszcie wszystko się wyjaśni..
Pozdrawiam, Adik. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2004-12-12, 21:17
|
|
|
| Cytat: | | Nie kasujcie tego, niech wreszcie wszystko się wyjaśni.. | Przepraszam, ale co wyjasni ?
Temat jest bez sensu i niczego nie zmieni. Zostawie go tylko po to, zebys mogl przekonac mnie o celowosci tegoz tematu. |
|
|
|
 |
adik

|
Wysłany: 2004-12-12, 22:03
|
|
|
Po prostu niech się każdy wygada, konkretnie i mądrze, żeby nie było niedomówień. Ja swoje napisałem wyżej, jeszcze tylko mam pytanko: Dlaczego temat Playera został zablokowany?
Czy to samo stało się z tematami Chaosu i Soula?
Proszę o odpowiedź,
Adik. |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2004-12-12, 22:15
|
|
|
Temat playera był początkowo w dziale Pente. Przeniosłem go stamtąd do Hyde Parku i jeszcze był otwarty. Mi takie tematy nie przeszkadzają, z reguły umierają śmiercią naturalną. Ale wrócił Ece...
Temat duska był jaki był, ale zaczęło powstawać kilka wątków pobocznych i zaczynał mnie interesować już. Ale wrócił Ece...
Po co w takim razie wybierani byli moderatorzy poszczególnych działów? |
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2004-12-12, 22:25
|
|
|
ło ho ho, temat adika bez sensu, no jak to? Chociaż z drugiej strony, jakby usunąć pierwszy i drugi post adika i tę odpowiedź Ece i jeszcze ten komentarz lone'a, to byłby całkiem ciekawy temat...
Pozdrawiam Cię adik, bad_mojo. |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
roy_
Klubowicz

|
Wysłany: 2004-12-13, 01:39
|
|
|
| ogolnie chcialem powiedziec ze przejmujecie sie glupotami mnie tylko najbardziej boli iz nick godona zostal zablokowany poniewaz nie znam bardziej pozadnego czlowieka niz Godon na kurniku koles jest tak w pozadku ze nigdy w zyciu bym mu nie dal bana i tu sie zgodze Kvass zle postapil po za tym pierdoly gadacie ja chcialem powiedziec JE....Ć SYSTEM |
_________________ Piwo jest pyszne piwo pic trzeba kto pije piwo ten pojdzie do nieba |
|
|
|
 |
roy_
Klubowicz

|
Wysłany: 2004-12-13, 01:49
|
|
|
| w zyciu chodzi o dobra zabawe reszta jest nie wazna |
_________________ Piwo jest pyszne piwo pic trzeba kto pije piwo ten pojdzie do nieba |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2004-12-13, 02:42
|
|
|
Nick Godon zablokowany?? |
|
|
|
 |
lonewolf
|
Wysłany: 2004-12-13, 02:56
|
|
|
Ano, zablokowany. Powód: oddawanie gier. Zobacz sobie na te gry, angst. Bilans 0-24 i ranking 983.
Gry na moim poziomie, jak był łaskaw zauważyć w innym wątku kolega Barfko ("Ostatnich kilkanaście gier Lonewolfa ma podobnie wysoki poziom."). Ciekawi mnie co oznacza sformułowanie "podobnie wysoki poziom" w języku teorii gier... Jak definiujesz "poziom", jak określasz czy jest "wysoki" i w jaki sposób definiujesz jego "podobieństwo" do innego, Barfko? A może nie mówiłes akurat w języku teorii gier (o co cię nie podejrzewam)? |
|
|
|
 |
soul_reaper
retired

|
Wysłany: 2004-12-13, 08:39
|
|
|
Hmm moze powiem cos na temat nicka godona gdyz akurat cos tam wiem. No wiec godon wkurzyl sie ze ktos mu zrobil swinstwo i zmienil ustawienia z towarzyskiej na rankingowa. W zwiazku z czym postanowil oddac 24 gry i miec nicka niebieskiego 0-25. Doszedl do 24 gier gdyz wtedy dowiedzial sie (wczesniej nie wiedzial) ze oddawanie gier jest 'wykroczeniem' na kurniku. Wtedy tez przestal na tym nicku grac i czekal az kvass go zablokuje. Teraz gra na nicku nodog i nie ma pretensji do kvassa za zablokowanie.
Ponadto blokowanie nickow z kvass w nazwie mialo poczatkowo troche inny cel - chodzilo o to zeby ludzie sie nie podszywali pod naszego szanownego admina. Ponadto blokowane jest wiekszosc nickow obrazajacych innych ludzi. Co kogo obraza to juz jest kwestia danej osoby. Dlatego tez pozostaje w gestii kvassa i tylko jego, czy dany nick jest dla niego obrazliwy (praktycznie kazdy nick z kvass w nazwie jest z miejsca blokowany). Jesli czujesz sie urazony jakims nickiem to zglos to odpowiednim osobom.
Do dusksky nie bede sie bezposrednio odnosil bo zapewne ma bana i nie moze mi odpisac.
Pozdrawiam Soul |
|
|
|
 |
Barfko
|
Wysłany: 2004-12-13, 10:18
|
|
|
Sorry, Lone. Moje gry są na takim samym, niskim poziomie. To znaczy albo ja albo przeciwnik w trzecim gdzieś ruchu robi nienaprawialny błąd i potem to już można liczyć tylko na jeszcze większe błędy. Po prostu zwrot "ostatnich kilkanaście gier" jest w Twoim przypadku bezpieczny - wiadomo, o które gry chodzi .
Chodzi o to, że mnie irytuje termin "oddawanie gier", bo nie wiem, co to jest. Tak samo nie wiem co oznacza poziom gier, co słusznie wytknął mi Lone. Użyłem języka ironii, jak już chce ktoś to klasyfikować, żeby pobudzić nas do zastanowienia się, co oznacza oddawanie gier, niewłaściwe zachowanie i inne tego typu niezrozumiałe rzeczy. Ja to bym chciał, żeby była jasność, co wolno a czego nie wolno.
Zdarza mi się przegrywać 30 gier z rzędu poprzec niezauważenie oczywistej groźby. Wszyscy tak mają, na przykład Hexagoon w meczach z Fracassem kilka dni temu - wyglądało jak by się podkładał; w trzecim ruchu już robił przegrywający błąd.
A godon do nikogo o nic chyba pretensji by nie miał. To raczej innym jest smutno, bo nick "godon" to była ikona pewnej filozofii gry na kurniku, której przejawem było niewątpliwie podłożenie 24 gier na znak protestu. Cały ten "performance" wraz z zablokowaniem nicka godon zadziałał znakomicie, ale pewnie nie wszyscy to tak widzą. |
|
|
|
 |
Ece
Wielki Admin ;)

|
Wysłany: 2004-12-13, 11:07
|
|
|
Moze zrobcie temat "Dlaczego zablokowano nick X" i tam pytajcie, piszcie, kto komu i za co zablokowal nicka.
Do czego taki temat ma prowadzic ? |
|
|
|
 |
|
|