|
WESOŁYCH ŚWIĄT |
| Autor |
Wiadomość |
GoNdziO
woj. Lubuskie

|
|
|
|
 |
bad_mojo
recenzent ludzkości

|
Wysłany: 2004-12-22, 23:29
|
|
|
| soul_reaper napisał/a: | | Specjalnie dla bad_mojo zycze Ci abys juz wiecej nie mial podstaw aby napisac 'bezpodstawnie zablokowany' |
Dzięki soul Wszystkim życze Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku i zajebistego sylwestra Ece, nie blokuj tego tematu |
_________________ Think for yourself. Question authority. / People tell me what to say, what to think and what to play. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2004-12-23, 10:52
|
|
|
http://www.irlmeier.de/bird.swf
Aby nasze małe kochane Stowarzyszenie, tak jak te Reniferki, śpiewało...no dobra, mówiło , jednym, zgranym głosem, tego Wam życzy Johanka |
|
|
|
 |
dein
|
|
|
|
 |
pawel__91

|
Wysłany: 2004-12-23, 13:05
|
|
|
Siemacie
Świętego w Kominie, Prezentów Po Szyje, Zielonej Choinki, Prezentów Trzy Skrzynki, Zimnego Szampana I Sylwka Do Rana...życze ja... |
_________________ "Teraz strach wzbudza s-klasa i to czy na dworcu nie wstrzyknął Ci adidasa" |
|
|
|
 |
zakon
|
Wysłany: 2004-12-23, 14:55
|
|
|
Wesołych,
Oby Wam (mnie również) się kropki po nocach nie śniły, oby wasze życie osobiste nie doznawało permanetntego uszczerbku wskutek biało-czarnego nałogu, oby wasze kobiety (tudzież mężczyżni) były wyrozumiałe, obyście wygrywali a przynajmniej nie denerwowali się po przegranych i czerpali z tego przyjemność, obyście nie wydawali majątku na kafejki i internet, obyście zauważyli, że za oknem jest normalny dzień, a wasi najbliżsi was potrzebują Tego Wam Wszystkim życzę.
P.S. Chciałem przeprosić co niektórych za moje notorycznie aroganckie zachowania i przykre słowa:). Nie bierzcie sobie tego do serca. |
|
|
|
 |
angst
Członek Zarządu Kapitan IRP
|
Wysłany: 2004-12-23, 16:09
|
|
|
Wszystkim miłośnikom rozrywek umysłowych (zwłaszcza związanych z kuleczkami ) oraz ich bliskim, życzę wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Życzę Wam również, abyście odpoczęli od trudów dnia codziennego i znaleźli w sobie siłę niezbędną do stawiania czoła pojawiającym się problemom. Mam nadzieję, że świąteczna atmosfera i wymarzone prezenty pozwolą Wam dostrzec piękno otaczającego nas świata
A po Świętach – jak najwięcej dobrych gier
Pozdrawiam
Angst |
|
|
|
 |
pawelcio
Zagłębie Sosnowiec

|
Wysłany: 2004-12-23, 16:40
|
|
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt! Niech każdy z Was znajdzie pod choinką jakiś gobanik
No i super zabawy sylwestrowej do białego rana albo i dłużej!
Pozdro! |
|
|
|
 |
despair
the hardcorebaby:)

|
Wysłany: 2004-12-23, 18:47
|
|
|
Cudownych, bialych, milych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych Swiąt upływajacych we wspanialej atmosferze;
niezapomnianego, niesamowitego, niepowtarzalnego Sylwestra
oraz pelnego niezapomnianych przezyc cudownego Nowego Roku 2005
|
_________________ Dear God. We can save the world. Give us only a source code !
http://bash.org.pl/top50 |
|
|
|
 |
shakal
|
Wysłany: 2004-12-23, 21:35
|
|
|
Przede wszystkim radosnych, rodzinnie spędzonych świąt, szampańskiej imprezy sylwestrowej oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku!
Pozdrawiam
Piotrek
http://crass.on.ru/flash/new-year/santamaker.swf |
| Ostatnio zmieniony przez shakal 2004-12-23, 22:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
piotruncio
Zagłębie Sosnowiec

|
Wysłany: 2004-12-23, 22:07
|
|
|
Wesołych Świąt, super sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2005
Pozdro
Piotruncio |
|
|
|
 |
kurczaczek

|
Wysłany: 2004-12-24, 09:55
|
|
|
zycze wam wesolych pogodnych swiat oraz wszystkiego czego zapragniecie )
No i oczywiscie udanego sylwestra i duzo szczescia w 2005 roku ))
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
elasissi

|
Wysłany: 2004-12-24, 10:29
|
|
|
Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia , ciepłej rodzinnej atmosfery, białego puchu za oknem , ślicznej choinki a pod nią wspanialych prezentów .Zycze Wam kurczaczki równiez tego, żebyście zapomnieli na 2 dni o neciku i cieszyli się cudowną atmosfera Swiąt w gronie najbliższych:))))
W nowym roku, po szampańskim ( niekoniecznie dla wszystkich "procenotowo-szampańskim "hihi) Sylwestrze zyczę wielu ciekawych rozgrywek w ukochane kropeczki i tylko kulturalnych przeciwników |
|
|
|
 |
bmac
|
Wysłany: 2004-12-24, 10:54
|
|
|
Gdy nadejdą Święta, niech miłość, nadzieja i radość zapukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność każdego dnia. Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia życzy Wam wszystkim ...
maciek[bmac] |
|
|
|
 |
specyk_14
Jaga Pany !

|
Wysłany: 2004-12-24, 11:17
|
|
|
Ja także dołanczam się do zyczen:
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, udanego Sylwestra i oby ten 2005 rok był jak najlepszy także życzę zeby w Polsce jakis talent w gomoku sie pokazal nareszcie i zebysmy zainstnieli na świecie w gomoku
Pozdrawiam,
Specyk. |
|
|
|
 |
|
|